Poradna duly
Jana Čurdová
@Nika Shams No já podle kalkulačky na netu 15.6.2012. Ale bližší info mi prý dá doktorka 12. listopadu, kdy jdu na další UZ. Řikala mi, že už by jsme se mohly bavit o termínu porodu, tak uvidíme
Třeba se v nějaký porodnici sejdeme ![]()
@Janenina píše:
@Nika Shams No já podle kalkulačky na netu 15.6.2012. Ale bližší info mi prý dá doktorka 12. listopadu, kdy jdu na další UZ. Řikala mi, že už by jsme se mohly bavit o termínu porodu, tak uvidímeTřeba se v nějaký porodnici sejdeme
Třeba se sejdeme
jak se citis?
@Nika Shams No do včerejška v pohodě
ale od včera mi je občas špatně
zatím je to v pohodě a zvládám to, ale bojím se, že to bude ještě horší
Ale od začátku mám celkem problém s náladovostí a to jako hodně
nikdy jsem nebyla tak rychle naštvaná jako teď, což ne vždycky je dobrý
A co ty? Ty už máš zkušenosti, tak už víš, co tě čeká ![]()
@Janenina píše:
@Nika Shams No do včerejška v pohoděale od včera mi je občas špatně
zatím je to v pohodě a zvládám to, ale bojím se, že to bude ještě horší
Ale od začátku mám celkem problém s náladovostí a to jako hodně
nikdy jsem nebyla tak rychle naštvaná jako teď, což ne vždycky je dobrý
A co ty? Ty už máš zkušenosti, tak už víš, co tě čeká
Já jsem protivna a mám pocit, ze kdybych byla kudlanka, tak toho svého sezeru. Je cizinec a posledni dobou se naučil 3 vety: Nech me bejt, Nekoukej na me a Chci bejt chlap ![]()
@Nika Shams Já jsem taky protivná a to hodně, i když nechci. Ale prostě to nejde ovládat
chvíli jsem na zabití a pak hned v pohodě a usměvavá. Jsem sama ze sebe nešťastná
přítel je v pohodě, na něj jsem furt stejná, ale horší je to v práci. Chudáci kolegyně ![]()
@Janenina píše:
@Nika Shams Já jsem taky protivná a to hodně, i když nechci. Ale prostě to nejde ovládatchvíli jsem na zabití a pak hned v pohodě a usměvavá. Jsem sama ze sebe nešťastná
přítel je v pohodě, na něj jsem furt stejná, ale horší je to v práci. Chudáci kolegyně
Ahojky, já dělala první test 10.10. a pak 16.10., oba vyšly // ale na gyndu jsem objednaná až 30.10., sestřička říkala, že aby bylo na ultrazvuku už něco vidět
Tak se toho už nemůžu dočkat! Bývá mi špatně hlavně odpoledne, ale ještě jsem nezvracela. A překvapivě od začátku těhu nemám chutě na sladké ![]()
@kanka80 píše:
Ahojky, já dělala první test 10.10. a pak 16.10., oba vyšly // ale na gyndu jsem objednaná až 30.10., sestřička říkala, že aby bylo na ultrazvuku už něco vidětTak se toho už nemůžu dočkat! Bývá mi špatně hlavně odpoledne, ale ještě jsem nezvracela. A překvapivě od začátku těhu nemám chutě na sladké
Tak gratuluju a opatruj se. Kontrolu mas uz jen za 4 dny
![]()
@Nika Shams Jj, ale je to moje první kontrola, tak nevím co mám od toho čekat. Nemůžu už dospat. Bojím se, aby bylo vše ok!
Děkuju za gratulaci, ale ještě vlastně neni zatím k čemu, když to není potvrzeno ![]()
@kanka80 píše:
@Nika Shams Jj, ale je to moje první kontrola, tak nevím co mám od toho čekat. Nemůžu už dospat. Bojím se, aby bylo vše ok!Děkuju za gratulaci, ale ještě vlastně neni zatím k čemu, když to není potvrzeno
Celek ultrazvuk, kde ti potvrdí tehotenstvi a možna uz uvidíš i srdicko
neni čeho se bát, takže klidek a dej vědet ![]()
@Nika Shams Moc se těším, ale mám i obavy, protože se léčím na štítnou žlázu a už mi neni 20 ani 25 a ani 30let
Určo napíšu
a díky moc za podporu ![]()
Tak já dnes byla na 1.kontrole. Poslední MS 21.9., tt jsem si dělala 23.10 večer a // a pak další den ráno a další den ráno a vždy silné //
Doktor mi udělal stěr z děl. čípku a říkal o možné krvácení díky stěru. (Nebyla jsem na preventivní kontrole už 2 - 3 roky, tak proto). Dále dělal vnitřní ultrazvuk. Zatím nic nenašel, ale vypadal pozitivně, že sliznice má skoro 2 cm, což je dobré a na to něco najít je ještě brzy, že tak za týden tam něco bude, ale nic pořádného, pokud bude vše o. k. mám dorazit až za 3 - 4 týdny. Juj, to bude doba, to už bude snad vidět i hotový zárodeček
Příjde mě to celkem pozdě, dle mých výpočtů jsem teď začátek 6. týdne a za 4 týdny bude již 10. týden, není to na první kuk na malinké až moc pozdě?
Zdá se mi, že každá z Vás už tu malou tečku viděla, já už se tak těším, takovou dobu to nevydržím. Max. za 3 týdny běžím znova, už se nemůžu dočkat
![]()
@Carolinne gratulace
Já bych se tam tak nehnala. U prvního těhu jsem taky letěla hned a nakonec mě strašila mimoděložnm, protože stále nebylo nic vidět, chodila jsem na krev a na UTZ co 2 dny ![]()
U druhého jsem nějak neměla čas, takže jsem prvně dorazila k Dr. až 7+6 a myslím, že to je tak akorát, stejně mi jen udělala UTZ na kterém jsem prd viděla, ale prý už tam je
a příště mám přijít až za 4 týdny tzn. ve 12tt.to teprve konečně něco půjde vidět a budu mít fotečku.
@Carolinne
Ahojky tak držím palce. Já byla na prvním utz 7+0 a další bude 10+0
Držím palce ![]()
@Carolinne gratuluju
koukala jsem a měla bys být přesně 5+0, to je ještě docela brzo
ale neboj, dočkáš se
já byla poprvé 6+1 a ještě skoro nic vidět nebylo, nic mi dr. ani neukázal, jenom jsem měla jistotu, že je prcek zavrtanej v děloze
alespoň pak uvidíš rovnou i
nám blikalo teď v úterý, tedy v 8+1 ![]()