Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju holky za komentáře. Ale ulevilo se mi, že jsem šla a že to všechno bral tak v pohodě a s úsměvem a ničím šíleným nehrozil ![]()
Holky gratuluji ![]()
ty jo nečekala jsem ale je mi teď každý den zle od žaludku
snažím se to přejíst ale moc to nepomáhá ba naopak jíst moc nemůžu jak je mi ![]()
ale užívám si to a jsem za to ráda
![]()
@Fidofido mě je zatím dobře, tak si nestěžuju
zvracela jsem jednou jinak se mi dela jenom špatně, ale to docela malo, tak dobrý ![]()
Ahojky můžu se taky přidat
s @Clairisek už se známe ![]()
Holky je normální, že mě tak bolí pořád břicho, jako před MS…k DR. jdu až za dlouho a pořád mě to plaší, jestli je vše v pořádku. ![]()
@Eugiinka to víš, že to je normální
cvrček si dělá prostor, děloha se zvětšuje, tak to bolí
uvidíš, že bude u dr. vše ok, hlavu vzhůru ![]()
@Eugiinka Ahoj, mě když bolí břícho tak jsem za to ráda a vím že se něco děje. Mimísek si dělá místo. Je to tím jak se roztahuje děloha a to je určitě dobře! Neboj je to naprosto normální ![]()
@Eugiinka Jj, taky mě bolí pořád břicho jak před mestruací a cítím se nafouklá a též mám obavy. Asi u prvního miminka bývají obavy ze všeho. K doktorovi jdu v úterý ![]()
AHoj holky, tak už to mám potvrzený a mám i první fotečku - jupíí
Maličká fazole a termín 14.6.
Já teda nevolnosti naštěsí nemám. Ani chutě mě nepřepadají, ale zase musím říct, že jsou trochu jiné než jsem byla zvyklá. Spíš si dám lehčí jídla a na maso ani moc nemám pomyšlení. Předpokládám, že se to zase změní a pustím se zase do všeho jako u minulého těhu. Doufám ale že už nepřiberu těch šílených 25… ![]()
@Anditko Moc gratuluji
a zároveň i závidím, já si na potvrzení musím počkat do úterý ![]()
Holky ty chutě jsou hrozný. U prvního těhotenství jsem nic takového neměla

Dneska mám v plánu velké pomelo
a to už jsem měla jablko a mandarinky a ještě jsem psala manželovi ať mi koupí banán 

Před 2 týdny nehorázná chuť na sýry-denně jsem jedla mozzarelu, eidam, hermelín a korbačíky
A teď bych jedla jen ovoce
No další by mohla následovat chuť na zeleninu, jinak budu jako koule