Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky! @Clairise, docela jsi me uklidnila. Mne ze zacatku bolela prsa, ted skoro nic. JEn me malinko poboliva bricho jako pred MS. A v miste, kde mam jizvu po cisarskem rezu, tak mam jako burtika. Celou dobu to misto bylo rovne a ted tam vznikl buřtík, tak doufam, ze se taky zvětšuje děloha. Jinak místo únavy mě přepadla na mě nevysvětlitelná čilost. Ve 22 hod. normalne usinam u TV a ted jsem plna elánu. Pořád čekám na únavu, co jsem mela u TOma a spis naopak. Docela me to o vikendu psychicky rozlozilo. U nas taky uz to vi skoro vsichni, tak doufam a nic jineho mi nezbyde, ze bude vse v patek na 1.KO OK.
ad vysetreni - beru leky, tak jsem dneska byla na kontrolnim odberu, zitra budou vysledky, tak taky doufam, ze mi nepridaji na davce
ad vitaminy - ja beru jen listovku. Mela jsem o kolegyne vzorecky toho Fem.,ale uz jsem je dobrala, tak zobu jen listovku
Malej hulaka, ze chce z vany, tak ho bezim vyndat. Vyjimecne jsme do ctvrtka bez tatinka, tak mi vecer prijde sousedka na drby.
@Loudalka no mě opravdu uklidňuje jenom to břicho, konec konců zítra budu moudřejší, dneska asi ani neusnu
v pátek budu držet pěstičky, aby bylo vše ok ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já zatím nemám nic potvrzené, budu 100% vědět zítra od doktorky, ale snad bude vše ok.
@zichisek určitě můžeš, vítám tě tu a přeji ať se zítra vrátíš od dr. se samými dobrými zprávičkami ![]()
@Clairisek píše:
@zichisek určitě můžeš, vítám tě tu a přeji ať se zítra vrátíš od dr. se samými dobrými zprávičkami
děkuji
podle té dálnice na testu si jsem docela jistá
jen nevím který týden od 5tt.-8tt.
tak snad už něco zjistím.
@zichisek já si nebyla jistá ani s dálnicí, nechtěla jsem tomu věřit
kdy jsi měla poslední MS?
u nás to bylo jednoduchý, prcek měl jenom jeden víkend na to se chytnout, takže vše sedělo s vyšetřením, ale jenom jsem dostala potvrzení o správným místečku a víc snad taky zítra ![]()
@Clairisek píše:
@zichisek já si nebyla jistá ani s dálnicí, nechtěla jsem tomu věřitkdy jsi měla poslední MS?
u nás to bylo jednoduchý, prcek měl jenom jeden víkend na to se chytnout, takže vše sedělo s vyšetřením, ale jenom jsem dostala potvrzení o správným místečku a víc snad taky zítra
No, já mám MS i při těhu. Měla jsem to tak už při prvním
takže právě u mě se blbě předpokládá
Ale myslím, že „opravdová“ poslední MS byla 25.srpna.
Já jsem stále myslela, že ještě nic, až mi začalo být divné, že mi je již 14 dní pořád na zvracení ![]()
@zichisek tak to bychom byly skoro stejně
já měla 27.8. a pak za měsíc najednou nic, říkala jsem si, že asi zpoždění kvůli chřipce a nakonec toto
tak se budu těšit zítra na zprávičku od dr. ![]()
Ahoj holky, taky jsem poslala žádost. Pozitivní TT jsem objevila minulý týden a podle MS jsem v osmém týdnu. Ale já mám teď po porodu hrozně dlouhé cykly, takže si myslím, že mě dr. o nějaký ten týden vrátí. Na 1. KO jdu 1.11.
To já budu nakonec zítra volat doktorce
ve čtvrtek jsem u ní byla na prvním UZ a dělala mi i prevenci s odběrem z čípku. Od té doby špiním… Moc se mi to nechce líbit, tak si chci ověřit, že je to v pořádku. Přeci jenom 4 dny po vyšetření je docela dlouhá doba…
@Janenina já jsem při prvním těhotenství špinila celý první trimestr a máme zdravou holčičku. I tady na emiminu se hodně píše, že to tak někdo má. Ono jak je tam plno cévek a žilek, tak mohou praskat, nebo tím jak se prokrvuje děloha. Nedělala bych si zbytečně předem starosti a nervy.
@zichisek Děkuju moc, uklidnila si mě
já se fakt bála, abych něco nepodcenila.
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala ![]()
Dle MS mám termín 3.6.2013
Další kontrolu mám 5.11. tak doufám, že bude vše OK a dostanu těhotenskou průkazku ![]()
Tak rano u dr. vse v poradku, jenom jsem si pomalu prisla jak Rachel z Pratel, kdyz mi dr. udelal fotku a pak se me pta, jestli jsem vlastne videla srdicko
ale pak teda najel na mrnouse znova a ukazal mi to presne:-) doma jsme se segrou koumaly toho snehulacka a kdyz ho postavime na hlavu, tak vypada jako modlici se panenka ![]()
@pepřenka vitam te
podle MS bychom meli mit stejny termin ![]()
@Clairisek
To se máš! Se už kontroly nemůžu dočkat ![]()
Tak to je super, že tu mám až takovou spolutěhuli
a co byste si přáli? Myslím pohlaví miminka.