Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
24.10.12 23:20

Holky moc vám děkuju :hug: :hug:

No změnu nevím kam jinam, právě už po druhé jsem změnila gynekologa :roll:
uvidím co příště třeba to bude lepší :think: nevzdám se jen tak :pankac:

až teď jsem tak šťastná za srdíčko ty jo nečekala jsem že tam bude tak brzy 8o :*
zítra jdu za obvoďačkou a převyprávim jí to a uvidíme, když nebude moci páč vím že ona by mi jinak pomohla je fajn, tak zavolám šéfovi a zkusím se domluvit že bych jezdila pondělky a pátky a pracovala z domova, když ani to nevyjde tak budu muset naklusat do práce :roll:
ale co třeba to nebude tak hrozný, hlavně že tam mimi je a že se mu daří ťuk ťuk ;)

Dobrou noc a děkuju :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.10.12 06:58

Ahojky holky, tak se po delší odmlce zase hlásím… Koukala jsem, co jste tady řešily. Opravdu nechápu, že se najde nějakej takovej doktor, kterej hned začne o potratech a o tom, co se všechno může stát :cert: Měl by být empatický a mamince hlavně říct, co všechno jí čeká, co může, co ne a tak… Popřípadě jí říct, že je ještě hodně brzy a může se něco stát, jako to udělala doktorka mě. Riziko potratu si každá z nás uvědomuje a myslím, že není potřeba, aby nám to doktoři takhle zdůrazňovali.
@evaprochy doufám, že je to tvoje poslední negativní zkušenost a teď už to bude jenom lepší. Aby sis těhotenství dál jenom užívala :)

Jinak mě už začíná být občas špatně :poblion: Včera jsem šla na oběd a rozhodovala se, co si dám. No vyhrálo jídlo, u kterýho jsem měla menší pocit na zvracení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.10.12 08:10

Dobré ráno holky :kytka:
Tak mám pocit, že po dvou týdnech mi je po ránu konečně docela dobře a neletím hned na wc :poblion: Pro změnu mě ale děsně bolí prsa :mrgreen:
Včera jsem přemýšlela nad porodnicí :roll: Bydlíme v Praze, tak už se připravuju na šílené registrace za měsíc :zed:

• Citovat
  • Upravit
1536
25.10.12 08:34

@zichisek Já jsem nad porodnicí taky přemýšlela… Jsem taky z Prahy, takže jsem na tom podobně jako ty… Hodně se mluví o Podolí a o Apolináři. Četla jsem nějaký recenze, ale jsem z toho taková zmatená. O Podolí jsem nečetla zrovna hezký věci, ale když se bavím s maminkama, tak ho doporučují. Tak nevím… U Apolináře rodila moje ségra. Už si moc nepamatuju, co o tom říkala, tak se jí zeptám…
Docela hodně začínám zvažovat Motol. Jsem z Prahy 5, takže to mám asi nejblíž a co jsem koukala, tak to vypadá i docela hezky… Ale podle fotek se toho moc určit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.10.12 08:48

@Janenina já jsem z Prahy 9. Nejblíž to mám na Bulovku a do Brandýsa nad Labem.Pak ještě Neratovice by byly líp dostupné než se motat přes Prahu. Nejraději bych rodila ve Slaném. Tam už to znám, ale je to 40 minut autem a manžel by prý nerad rodil v autě :)

• Citovat
  • Upravit
1536
25.10.12 09:04

@zichisek Tak to jsi úúúplně na druhý straně Prahy než já, škoda :( Manžela naprosto chápu, rodit v autě, to asi není úplně ideální :D Začínám mít pocit, že mimopražské porodnice jsou lepší než ty v Praze. Aspoň podle toho, co slýchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.10.12 09:11
@Janenina píše:
@zichisek Tak to jsi úúúplně na druhý straně Prahy než já, škoda :( Manžela naprosto chápu, rodit v autě, to asi není úplně ideální :D Začínám mít pocit, že mimopražské porodnice jsou lepší než ty v Praze. Aspoň podle toho, co slýchám…

Já si myslím, že péče bude všude kvalitní. Ještě pak budu vybírat kdyby byl nějaký problém s mimi, tak kvůli vybavenosti porodnice.Ale spíš mám raději menší porodnici než nějakou vyhlášenou, kde to jde jak na běžícím pásu.

• Citovat
  • Upravit
166
25.10.12 09:13

Ahoj, můžu se taky přidat? :) termín mi vychází na 4.června :) potvrzené už to mám a k doktorce jdu znova v úterý a to už mě mají zařadit do poradny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
25.10.12 09:17

@evaprochy Ahoj, přesně tak, nedej se a jestli bude i příště takhle hnusnej, tak přejít jinam můžeš kdykoli a už se nemusíš vidět ani s ním ani se sestrou. Určitě se neměl takhle chovat, ale všichni máme své dny, tak snad to bylo výjimečně, znáš chlapy, měl hlad :lol:
Jinak co se porodu týká, tak v Brandýse rodila kamarádka a nadávala na to, ale samozřejmě je to subjektivní pocit, každému vyhovuje něco jiného, takže těžko soudit. Já zatím vůbec nemám představu porodnice, ale jestli budu chtít Prahu tak už bych to asi taky měla začít řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
25.10.12 09:23

@Zzzzzz Vítej mezi nás, máš stejný termín jako já! :hug: K doktorovi jdu ale až 5.11., o zařazení do poradny zatím nic neříkal, tak se nechám překvapit. Jak Ti je, těhulko? Když čtu o všem tom zvracení, tak si říkám, že jsem na tom dobře, protože mně je občas na omdlení, nemám na žádné jídlo chuť a jsem dost vnímavá na pachy, ale žádné :jazyk: nemám, jupí, snad to tak vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.10.12 09:41

@zichisek No já vůbec nevím… Taky bych byla ráda, kdybych měla možnost menší mimopražské porodnice, ale od nás je to tak nějak všude daleko :( Tak mi nezbyde nic jinýho než se přidat na nějakej běžící pás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
25.10.12 09:44

@Fidofido Mě začíná být zle až teď. Pocit na omdlení taky občas mám, ale naštěstí to není tak hrozný. Ale dneska ráno jsem se napila nějakýho ovocnýho čaje, který mi nesedl a myslela jsem, že poletím :D Takže jsem ho vylila a udělala si radši vodu se šťávou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
25.10.12 09:51

Ahoj, muzu se k vám přidat? Základní informace mám v podpisu, jinak jsem z Prahy 5 a mám 3 děti z prvního manzelstvi. O porodnici taky přemýšlím. V Podoli jsem rodila, ale nemám dobre zkušenosti, ale fakt je to subjektivní. Asi vyhraje Apolinar. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1536
25.10.12 09:59

@Nika Shams Vítej mezi námi :) Taky z Prahy, to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
25.10.12 10:01
@Janenina píše:
@Nika Shams Vítej mezi námi :) Taky z Prahy, to je super :)

Ahoooooj :D a kdy mas termín? Já asi 8.6.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex