Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
21.10.12 12:20

@Janenina u nás to ví už téměř celá rodina, i když můj plán byl, oznámit to přes Vánoce až budeme objíždět rodinu během svátků, teď jsem u rodičů, takže ti to věděli společně se ségrou, o který je známo, že vše vyžvaní, tak dostala zákaz o tom mluvit, ale pak jsem se dozvěděla, že mamka hned volala svojí ségře, ta jejich mamce a už to jelo, tak teď jenom doufám, že bude dál vše ok, ať se nemusí všem vysvětlovat co, jak, proč.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
21.10.12 14:07

Máte pravdu, hlavně nemyslet na nic špatného! Tak to se musím poptat jak je to tou registrací do porodnice. Ve druhém měsíci mi to přijde fakt brzy! :think: Ono je nakonec jedno jak těm našim zárodkům říkáme, hlavně aby byly zdravé :) My teď taky řešíme komu to říct a zatím komu ne… U nás to ví jen jeden můj kamarád, jinak nikdo. Chci aby to věděla alespoň mamka, ale přítel to chce sdělit i rodině právě až po tom třetím měsíci. Stejně se asi prokecnu dřív, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 17:57

@Clairisek Přesně tak to mám já. Taky jsem to nejdřív řekla příteli, pak mamce, přítel svojí mamce a už to bylo :D tak teď už jen doufat, že se u mě fazolce bude líbit a nebude nám dělat neplechu, ať pak jak ty říkáš, nemusíme vysvětlovat co a proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 18:35

@Aneťák89 co jsem koukala na netu, tak se reg. většinou dělá na začátku 2. trimestru, nejčastěji kolem 14tt, ale asi bude záležet na konkrétní porodnici :) jenom, není k tomu potřeba ta těhu průkazka? asi by mi přišlo divné, kdyby mi dr. nedal průkazku, jakožto takový „ofiko“ potvrzení, že je vše ok a budu za pár měsíců rodit a přitom bych se měla jít registrovat do porodnice :)

@Tůmička koukám, že tě teprve čeká dr., tak přeji ať je prďolka uhnízděnej na správným místě a dobře se mu daří :) musíme věřit, že bude vše v naprostém pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 18:37

@Clairisek děkuju. Už se na tu prohlídku fakt klepu. Objednala jsem se na později, abych už viděla i srdíčko. Tak snad bude na správném místě a bude :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 18:44

@Tůmička já byla v 6+1tt, chtěla jsem mít jistotu, že je aspoň na správným místě :) ale :srdce: jsme ještě neměli bohužel, dneska jsem poslala mejlíka, jestli bych mohla ještě ve středu na kontrolu před odjezdem k přítelovi, abych měla jistotu, to budu 8+2 tak už být musí :) tak držím pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 18:47

@Clairisek Kámoška už měla 5+4.. u každého asi jinak. Ale hlavně podle mě to není úplně tak směrodatné ty první týdny. Já mám dlouhé cykly, takže podle ms jsem dneska 5+4, ale tipuju, že bude o týden mladší. TAkže :srdce: taky ještě asi nebude. Ale dýl čekat nevydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 19:26

@Tůmička určitě, každá jsme originál, různé cykly, různě ovu a to udělá svoje, jenom to chce dr. kterej se nedrží striktně tabulek a zbytečně maminku nestresuje, když to nevychází dle výpočtů :) s tím čekáním se nedivím, člověk chce mít jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 19:29

@Clairisek No právě. A hlavně po tom, co už jsme to oznámili většině :roll: ale věřím, že se u nás fazolce líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 19:31

@Tůmička určitě se líbí :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
21.10.12 20:31

@evaprochy :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: moc moc mo ti preji, at je tehu v poradku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
21.10.12 20:34

Ad registrace: „u nas“ se snad ani neregistruje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
21.10.12 20:45

@nosanek
děkuju :hug: je to pro mě všechno nové a vůbec si to stále neuvědomuji a jen doufám že vše půjde tak jak má. ;)

no myslela jsem do diskuze tedy do skupiny, jedna holčina mi psala že tam je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 20:48

@nosanek http://www. maminka. cz/clanek/tehotenstvi-a-porod/registrace-do-porodnice-kdo-driv-prijde-ten-driv-mele jak kde :) i mi to vyhodilo diskuzi tu na emimču https://www.emimino.cz/…dnice-46623/ v těch pražských porodnicích to je docela „masakr“.. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
22.10.12 07:05

No mě čeká registrace v Praze, tak jsem na to celkem zvědavá… Hlavně si maminka vybírá porodnici ještě dřív než je těhotenství 100%. Zatím jsem na to koukala jen okrajově a vůbec nevím, kde bych chtěla rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí