Poradna duly
Jana Čurdová
@pepřenka
ty jo to ti závidím ![]()
@zichisek
no já jsem věděla že jsem těhotná protože jsem si musela dělat povině testy jsem po umělém oplodnění viz. níže podpis
a taky mi nic nebylo jen pobolívání sem tam podbřišku jako před MS ale to už taky nemám a trochu mě bolí prsa tedy večer hodně, no a od včera mě hodně bolí žaludek a nevím co jíst něco pozřu ale většinu věcí ne ![]()
jsem zvědavá kdy bude vidět srdíčko ![]()
ale na druhou stranu si to užívám i když mi je špatně, říkala jsem si než se to povedlo že budu za to vděčná i za nevolnosti hlavně abych měla tu možnost je poznat
![]()
Tak já byla u Dr. včera a srdíčko už vidět bylo.
U prvního těhu jsem první tři měsíce do sebe dostala snad jen studenou coca colu a vanilkové rohlíčky (bylo to na vánoce).U druhého tím jak musím pracovat, tak je to trošku lepší a dostanu do sebe více potravin i mi přijde, že mám větší hlad ![]()
Tak to dnes asi nebude, až později ![]()
no já sladký můžu ale dnes ani to ne. Jinak já do práce asi už nepůjdu, v CARU mi říkali že to dojíždění není dobré, dojíždím do práce tam i zpět do hromady denně 120km a tak se domluvím dnes s doktorem zda můžu do práce nebo ne, po tom umělém se bojím abych o to nepřišla ![]()
@evaprochy tak takové šílené dojíždění bych nezvládala ani já. Já to u prvního měla do práce asi 10km a busem jsem nemohla vůbec a autem s přestávkama. Pak jsem stejně skončila doma kvůli chřipkové epidemii.Jsem učitelka ve školce.
Teď pracuju v miniškoličce a docela to jde.Ale mám to bez dojíždění a celkem v klidu než ve státní školce se 30 dětma.
MYslím, že Dr. ti napíše neschopenku. Nevím co děláš za povolání, ale nejde třeba dělat z domu nebo tak? Zas neschopenkou přijdeš o peníze a pak jak už ti bude líp je doma nuda a já blba že jsem nebyla mezi lidma.
Ahoj, už jsem si taky poslala žádost o vstup do skupiny, dle kalkulaček bych měla mít termín porodu někdy okolo 28. června.
Všechno ostatní důležité mám v podpisu ![]()
Tak snad mě mezi sebe vezmete.
Tak dneska jsem byla na druhém UTZ…jsem 6+4tt, máme 7 mm a máme srdíčko
Tak holky návštěva u,,nového,, gynekologa strašná
![]()
sestra nepříjemná jako prdel, první věc poslední MS a já jsem si hned nemohla vzpomenout a ona hned csss to jako nevíte to máte mít ale připravený, další a proč tady jako jste tak brzy u nás, říkám protože mě sem poslali z CARU na kontrolu s předáním zpráv, další 30kč a já chceteto přesně a ona se zvýšeným hlasem prostě 30kč!!! ty jo mě se chtělo brečet, pak mě poslala do kabinky, tam vtrhl ten doktor a říká co tady děláte a já no poslala mě sem sestřička a on jé já chtěl pauzu no tak pojďte a na sestru nevim asi Julčo ty si mi tam posadila nějakou ženskou
![]()
to už sem chtěla utéct ![]()
on hned hmmm 5týden no to víte to je jako prd to můžete ještě kdykoliv potratit, pak znova to víte z poloviny početí nedojde ani k porodu a blabla, pak proběhl UTZ.
Já mu říkám jestli mám chodit do práce že dojíždím a vše jsem mu řekla a on ste těhotná ne nemocná, podívejte se pokud se to má udržet tak se to udrží, ale jak jsem říkal stát se může ještě cokoliv je to brzy…
Tak dělejte z domova mi říká se snima domluvte a stím skončil, kontola za 3týdny…
Takže neschopenku mi nenapsal nic prostě běž si do práce ať to dopadne jakkoliv ![]()
Volala jsem v autě sestře a tak jsem jí plakala do telefonu že jsem to nemohla zastavit ten přístup a to všechno mě tak rozhodilo že se mi až zvedl žaludek i teď když vám to píši se mi chce brečet a mám slzy v očích
![]()
zítra jdu k obvodní lékařce bohužel ta mi to nemůže napsat předpokládám takže v pondělí jdu do práce asi to tak má být
![]()
Jediné pozitivum je že na monitoru už bilo srdíčko ![]()
@evaprochy no to si děláš p…l, k takovýmu doktorovi bych už nevlezla, pokud máš možnost v okolí jít k jinýmu
bych měla stres z každý další návštěvy po týhle zkušenosti a to by miminku nedělalo dobře
každopádně přeji pevné nervy a pokud tam zůstaneš, tak i aby měli dnes „jen“ oba blbej den a další návštěvy byly v příjemnějším duchu ![]()
Já vím byla jsem tak šťastná že je srdíčko ale pak mě atakoval pořád negativitama a potratama že jsem na to uplně zapomněla a byla jsem uplně zoufalá ![]()
už je mi lépe potřebovala jsem si dát čokoládu a jdu pro zmrzlinu ty jo nevím najednou mě přepadla taková bezmoc a lítost ![]()
No právě každý den od neděle ležím do 12 páč je mi tak zle od žaludku že se nemůžu vykopat, a představa že denně vstávám ve 4 a jezdím tu štreku ty jo spíš jsem často po ránu v autě klimbala jak jsem byla vyřízená a opravdu to bylo těžké a to jsem nebyla těhotná
no uvidíme co zítra ![]()
@evaprochy asi nikdy nepochopím, jak takovej člověk může dělat medicínu a představa, že takovej dr. může být i u porodu a takhle „příjemnej“, brrr, tak snad obvodní poradí jak to udělat, abys mohla být doma a nemusela nic riskovat
držím pěstičky, ať je vše OK ![]()
zmrzlina vypadá jako super plán na večer, taky bych si nějakou dala, mňamí ![]()
@Clairisek
to jo jdu tam za 3 týdny no tak snad to bude lepší jak dnes.
děkuju ![]()
no tak jsem si nakonec dala kyselou okurku tak zmrzlina později ![]()
@evaprochy tak to mě mrzí, že jsi narazila na takového kreténa
Já dojíždím za doktorkou z Prahy až ke Kladnu a nemám odvahu ji měnit právě proto, že člověk neví na koho narazí.
Buď ráda za srdíčko miminka a na doktora se vykašli. Žádné nervy, to ti za to nestojí.
Obvoďák by ti neschopenku mohl napsat jen na něco jiného než je těhotenství. Já tak měla při těhu neschopenku první měsíc s chřipkou a potom se zádama.
A v práci se nejde nějak domluvit? Na kratší směnu, pracovní dobu, dovolenou, práci z domu…
@evaprochy jak ti píše @Clairisek taky se přikláním ke změně doktora, dělám ve zdravotnictví a já bych si tohle nenechala líbit. Měl by se k tobě chovat z úctou a to ještě po tom všem co jsis prošla.
já to mám taky daleko do práce a vstávala jsem ve čtyři ráno a doma byla ve čtyři nebo v šest a jsem na neschopence, ale ne teda zdůvodů dojíždění to jsem měla ještě v záloze, kdyby mě nechtěla dát na neschopenku kvůli tomu, že dělám na rizikovém, byla možnost mě přeložit jinam, ale já nechtěla a ona na mě, tak si to užijte
opravdu bych si to nechala projít hlavou a pokud jsi pojízdná, tak taková projíždka spojená s příjemnou na návštěvou na gyndě ![]()
A zadlší pokud si najdeš nového doktora, ten si zažádá o kartu u toho prevíta a vůbec se s ním už setkat nemusíš
@evaprochy
Neboj, to bude dobrý
Já pracovala do porodu, dělala jsem obchoďačku a ještě měsíc před porodem jsem odřídila 400 km na poradu.
Zkus si říct obvoďačce a hlavně změň gyndu. Doktor s takovýma blbýma kecama to je fakt radost pro těhuli ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Pozitivní testík jsem náhodně našla minulý čtvrtek, a tento pátek se chystám k doktorce na konrolu. Jsem z toho vcelku nesvá, páč žádné příznaky nemám, možná trochu prsa. No, prostě tomu nemůžu uvěřit ![]()