Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
30.10.12 15:15

TAk mě je blbě už přes měsíc :roll: Ale naštěstí začínám zvládat více druhů potravin. A pomáhá mi když se najím a musím si hlídat abych jedla pravidelně a nezapoměla, jinak mi je hned zle.

• Citovat
  • Upravit
6437
30.10.12 16:06

@Clairisek Zatím probíhá vše jak má :palec: říkal pan doktor. Ale už se těším až budu mít po 12týdnu větší jistotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
31.10.12 00:52

Ahojky holky poslala jsem zadost a take bych se rada pridala ke skupine…dekuji… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.10.12 04:59

Tady se dá někam přidat???
tak mě zatím nic moc není, jen se děsím, kdy to příjde?? :think:
jediný ty bolesti břicha se mě pořád nějak drží :nevim: už se těším k DR. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
31.10.12 10:36

@evaprochy No já jsem ještě nepřišla na to, jak to zvládat… Jediný, co mi teď pomáhá je cola. Před těhotenstvím jsem jí pila jenom vyjímečně, ale jaksi se nedá nic dělat… Nepiju jí na litry, ale popíjim jí a zle mi není. Ale budu hledat nějakou zdravější alternativu. A doufám, že mě to přejde, že nevolností nebudu trpět celý těhotenství. Moje kolegyně mi včera řikala, že trpěla až do sedmého měsíce. Takže doufám, že pupíček mi takhle zabrat nedá… Protože když je mi takhle blbě, nedokážu ani pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 11:08

Ahoj holky, dneska mám hroznou chuť na sladký, asi jak všichni blbnou s Vánocema už, tak bych si dala biskupskej chlebíček, mňamí :lol: i začínám mít chuť k jídlu, no 9týdnech je pomalu načase, i když těch pár kilo co šlo dolů je u mě jak když plivne :lol: bohužel na co je chuť většinou doma není, to už je zákon schválnosti :lol:

@kanka80 to je super, určitě to bude dobré a těch pár týdnů uteče jak voda :) já si říkám, že když je srdíčko, tak už to bude OK, z toho, že by se nevytvořilo nedej bože, jsem měla největší strach :)

@Eugiinka přidání je do skupiny, tam už jsi :)… třeba budeš patřit mezi ty šťastný a krom nějakýho toho pobolívání bříška ti nic nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.10.12 11:23

@Janenina - to samé s tou colou jsme měla při prvním těhu. Potom mi ještě dělal dobře jahodový džus :) TeĎ mi vůbec nepomáhá ani jedno.

• Citovat
  • Upravit
6437
31.10.12 12:10

@Clairisek To jo, srdíčko je fajn vidět jak tluče :palec: jen pak ve 12týdnu ty testy na syndromy a vady, toho se nejvíc bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 12:39

@kanka80 tak on by se člověk mohl takhle bát celý těhu a vlastně i pak bohužel :( ale nepřipouštím si, že by něco bylo, i když v okolí mám zrovna takovej ne moc hezkej případ toho, co se stát může, ale prostě věřím, že to bude dobré :) ani u jednoho v rodině nemáme žádný dědičný problém, tak doufám, že si nevytáhneme toho náhodnýho černýho petra a prostě to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
31.10.12 13:01

@Clairisek Já chodím s mýma fenkama na canisterapii do školy za postiženýma dětma, takže to též vidím pořád… :( Doufám, že teď ty testy a vyšetření odhalí větší množstvní problémů než dřív! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 13:24

@kanka80 myslím, že ano, i když ne vždy už při těch prvních testech bohužel, proto říkám všem, že půjdu nejspíš na veškerý vyšetření, co dr. doporučí, aby byl prcek zkontrolovanej co nejdůkladněji a radši okousané nehty při každém čekání na výsledky, než kdyby se pak něco stalo a nakonec řekli, že se to mohlo odhalit kdyby.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.10.12 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.10.12 13:56

Holky radši změníme téma :( Říkáme si vše bude v pořádku…já ještě 14dní, než uvidím :srdce:
to se vleče a ještě ta dlouhá cesta před námi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 14:19

@Eugiinka musíme myslet pozitivně :) to uteče jak voda :)… nedávno jsme s kamarádkou vzpomínaly, jak se tenrát na základce dny/týdny/měsíce strašně táhly a najednou její maličká má skoro 11m, ještě si živě pamatuju, jak mi psala jeden večer, že se bojí že nepozná porod a ať jí prý přivedu na jiné myšlenky, na čež jsem jí poslala do nemocnice a za dva dny byla maličká na světě :) hrozně to letí, už ani nevypadá jak ta houstička v porodnici, pusinku má plnou zoubků, pomalu ťape a prostě už je to maličká roztomilá slečna :) tak si pořád říkám, že teď ten čas musí letět stejně rychle a za chvíli si to budeme užívat taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
31.10.12 15:44

@Clairisek No já si říkala, že půjdu na Oskara, ten je v nemocnici zdarma a pak kdyby náhodou se tam něco objevilo, tak půjdu na ty dražší vyšetření, ale ty myslim z části hradí pojišťovna. Taky chci mít jistotu, po té třicítce je to složitější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí