Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1536
6.11.12 08:22

@Aneťák89 Je pravda, že mě se chutě mění :D někdy mám víc chuť na ovoce nebo na zeleninu a jindy mám neskutečnou chuť na sladký :D S tou nevolností je to naprd. Mě to teď trochu pustilo, není mi zle celý den, jen když mám hlad nebo když snm něco, co se pupíkovi nelíbí… Ale pravda je, že kolikrát ráno nedospím, protože mě probudí žaludek a musím se hned najíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
6.11.12 09:48

@Janenina
mrkev chroupu ale polévku nevím nevím nikdy jsem jí neměla. Dnes nevím co k obědu asi si dám zase nějaké ovoce nebo zeleninu je to boj :cert:

no právě včera mi kamarád říkal že se mi už hezky kulatí břicho no nechápu to, ještě že autobusem nejezdím :lol: :lol:

jdu si dát jogurt a banán ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
6.11.12 10:03

Já ještě od rána nic nesnědla :jazyk: Vůbec nemám hlad, ani na nic chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.11.12 10:06

TAk to já musím hned ráno posnídat. A jelikož do sebe nejsem schopna nic dostat udělám si hrnek kakaa :) to mi uklidní žaludek a pak jsem schopna kdyžtak posnídat, většinou banán :)

• Citovat
  • Upravit
14000
6.11.12 10:38

Tak to já ráno taky se musím najíst nebo neudělám ani krok, dokonce se mi motá hlava než se najím, kakao nezní špatně to zkusím :mrgreen: ale banán snídám každé ráno to mě nakopne a ten jogurt ale nic jiného nedám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
6.11.12 10:44

@zichisek @evaprochy No holky mluvíte mi z duše. Mám kakao ráda a poslední dobou ho piju nějak víc :D jogurty jsem si nakoupila, protože jsem na ně měla chuť a teď mi už týden leží v lednici, protože mě ta chuť přešla :D
@Hřiběnka No já tohle měla tak před 14 dny. Na nic chuť ani hlad, ale jíst jsem musela, protože mi pak bylo ještě víc zle. Musela jsem ten pocit nechutě a nehladu přejíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
6.11.12 10:47

@evaprochy no mrkvová polívka je super :) uděláš jíšku z másla a krupičky, tu zaleješ studenou vodou (aby se neudělaly hrudky), dáš tam nějaký bujon (podle chuti), necháš projít varem a pak tam nastrouháš mrkvičku a osolíš. Toť vše :) jednoduchý, rychlý a mě to moc chutná. Je taková nasládlá po mrkvičce a fakt dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
6.11.12 10:49

@Janenina
téda tak to zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.11.12 10:50

@Janenina dělám podobnou, jen tam dávám k mrkvi i kousek petrželky a když se mi chce tak na másle jen tu zeleninku bez krupičky a pak tam udělám krupicovo-sýrové knedlíčky. Malá tu polívku miluje, jedna z prvních co dostávala :-)

• Citovat
  • Upravit
2445
6.11.12 11:30

Holky, loučím se s váma…
Včera 10+0 jsem byla na kontrole. Tešila se na těhu průkazku a fotku z UTZ. No jednu jsem dostala, ale rovnou s doporučenkou na revizi. Mimi se přestalo vyvíjet.

Takže vám všem moc držím palce a přeju pohodové těhulkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
6.11.12 12:17

@pepřenka To mě moc mrzí! Na to se nedá ani nic říct, jen snad Drž se! a věř, že příště to určitě vyjde, člověk nesmí přestat věřit. Budu na tebe myslet a až se to povede znovu, tak nám určitě napiš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
6.11.12 12:38

@pepřenka To je mi líto :,( Doufám že budeš brzy v pořádku (hlavně po psychické stránce) a do dalšího snažení přeji hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.11.12 21:42

@Janenina taky si myslim, ze me tehotenstvi nauci jist zdrave…z me dosavadni stravy vymizela premira masa a salamu.....ted jedu jen same ovoce, zeleninu, hodne bezmasa jidla, takze vedou spagety, rizoto a v neposledni rade brambory na milion zpusobu…potom mi opravdu nic neni, ale kdy je mi zle, tak z hotovek a omacek a taky z hladu…a posledni dobou take z nocnich…tak holku jdu si dat mandarinku a doufat, ze me zacinajici nevolnost brzo prejde…zitra jdu k panu doktorovi na ult.tak se tesim co uvidime a take jestli mi da fotecku, tak se tesim, pekny vecer vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.11.12 21:47

@pepřenka moc me to mrzi…do dalsiho snazeni preji moc a moc uspechu a stesti, at se to brzo podari a je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
7.11.12 08:07

@pepřenka moc mě to mrzí :( Přeju ti, aby se to znova povedlo co nejdříve a už bylo všechno v pořádku :kytka: A hned, jak se to povede, nám musíš dát vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí