Poradna duly
Jana Čurdová
@zichisek No já jsem si právě řikala, že bude pak dobrá i pro malé až bude moct příkrmy ![]()
@evaprochy zkus a uvidíš. Doufám, že ti bude chutnat ![]()
@Janenina
jak koupím mrkve udělám ale včera jsem je schrupala u TV
![]()
dneska zkusím dát řízek s bramborem to je zatím jediné na co když pomyslím se mi nezvedá kufrr ![]()
snad se najím ![]()
@evaprochy Já když jsem tu polívku vařila, tak jsem vždycky půlku mrkve snědla, tak jsem musela vzít další
ještě že jsem jich koupila víc
No já řízky milovala, mohla jsem je jíst každej den, ale teď když na ně pomyslim, je mi špatně
jedno z mých nejoblíbenějších jídel a pupíček to nechce
On to maso vůbec nějak bojkotuje ![]()
@Janenina
no tak to koupim raději kilo mrkve
![]()
no přesně řízky miluji, a dokonce zatím nevím zda je dám uvidíme
jinak ten můj prďola mi moc toho masa taky nedopřeje, asi mi hlídá linii, ale v tom případě by se měl snažit něco udělat i stím sladkým co teď tak dlabu
![]()
@nancy.bl
to nevím asi ne psala jsem žádost ale bez odpovědi, ale tady je to taky fajn jen ne uzavřené ![]()
Ahoj holky, jak je?
To naše mimčo má teda ale divné chutě, to vám povím ![]()
Nejím moc maso.Jen kuřecí nebo jednou měsíčně rybu. Raději mám jídla bez masa. Nejím ani párky ani salámy, jen 98% šunku a teď co jsem těhotná, tak bych jedla pořád něco ![]()
Včera jsem v řeznictví okukovala jitrnici
tu jsem neměla od dětství a na večeři jsem měla s mužem domácí tlačenku s cibulí
a jako zákusek větrník
![]()
@evaprochy - jsi tam, i ostatní, co tu píšete a žádaly jste o vstup. Musíte mít skupinu někde na profilu ![]()
@nancy.bl tak jestli jsi o členství žádala teď, tak to asi ještě povolené nemáš ![]()
@Maky.p koukala jsem do „kecárny“ skupiny, je tam hromada příspěvků
tam jsem zkusila napsat, ale nevím, jestli se chytnu ![]()
@evaprochy No přesně tak ![]()
![]()
já teď na sladkým taky ujíždím, i když nechci
Tak si řikám, že mě to třeba přejde, protože jinak ze mě bude kulička ještě dřív než mi pořádně naroste bříško ![]()
@zichisek No vidíš, třeba ještě ochutnáš něco nového
Je vidět, že má pupík vybraný apetit ![]()