Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1536
7.11.12 10:53

@zichisek No já jsem si právě řikala, že bude pak dobrá i pro malé až bude moct příkrmy :)
@evaprochy zkus a uvidíš. Doufám, že ti bude chutnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
7.11.12 12:46

@pepřenka
:,( :,( :,(
je mi to strašně moc líto :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
7.11.12 12:47

@Janenina
jak koupím mrkve udělám ale včera jsem je schrupala u TV :lol: :lol: :lol:

dneska zkusím dát řízek s bramborem to je zatím jediné na co když pomyslím se mi nezvedá kufrr :roll:
snad se najím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
7.11.12 13:04

@evaprochy Já když jsem tu polívku vařila, tak jsem vždycky půlku mrkve snědla, tak jsem musela vzít další :D ještě že jsem jich koupila víc :) No já řízky milovala, mohla jsem je jíst každej den, ale teď když na ně pomyslim, je mi špatně :( jedno z mých nejoblíbenějších jídel a pupíček to nechce :D On to maso vůbec nějak bojkotuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
7.11.12 13:11

@Janenina
no tak to koupim raději kilo mrkve :lol: :lol:

no přesně řízky miluji, a dokonce zatím nevím zda je dám uvidíme :roll: jinak ten můj prďola mi moc toho masa taky nedopřeje, asi mi hlídá linii, ale v tom případě by se měl snažit něco udělat i stím sladkým co teď tak dlabu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nancy.bl
7.11.12 13:37

Nevíte, jestli ještě přibírají do té uzavřené diskuze?

• Citovat
  • Upravit
14000
7.11.12 13:41

@nancy.bl
to nevím asi ne psala jsem žádost ale bez odpovědi, ale tady je to taky fajn jen ne uzavřené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.11.12 14:12

Ahoj holky, jak je?
To naše mimčo má teda ale divné chutě, to vám povím :think:
Nejím moc maso.Jen kuřecí nebo jednou měsíčně rybu. Raději mám jídla bez masa. Nejím ani párky ani salámy, jen 98% šunku a teď co jsem těhotná, tak bych jedla pořád něco :roll:
Včera jsem v řeznictví okukovala jitrnici :mrgreen: tu jsem neměla od dětství a na večeři jsem měla s mužem domácí tlačenku s cibulí :mrgreen: a jako zákusek větrník 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24870
7.11.12 14:14

@evaprochy - jsi tam, i ostatní, co tu píšete a žádaly jste o vstup. Musíte mít skupinu někde na profilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nancy.bl
7.11.12 14:32

Skupinu tam mám, ale jak na ni kliknu, nic se neotevře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24870
7.11.12 14:36

@nancy.bl tak jestli jsi o členství žádala teď, tak to asi ještě povolené nemáš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
7.11.12 14:51

@Maky.p koukala jsem do „kecárny“ skupiny, je tam hromada příspěvků :) tam jsem zkusila napsat, ale nevím, jestli se chytnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
7.11.12 14:53

@evaprochy No přesně tak :D:D:D já teď na sladkým taky ujíždím, i když nechci :D Tak si řikám, že mě to třeba přejde, protože jinak ze mě bude kulička ještě dřív než mi pořádně naroste bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
7.11.12 14:54

@zichisek No vidíš, třeba ještě ochutnáš něco nového :D Je vidět, že má pupík vybraný apetit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.11.12 14:59
@Janenina píše:
@zichisek No vidíš, třeba ještě ochutnáš něco nového :D Je vidět, že má pupík vybraný apetit :D

Manžel říká, že to bude chlap a bude na maso jako on :-D u dcery jsem nic takového neměla. Tam jsem pořád jedla kung-pao až jsem se bála, že budu mít japonce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex