Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
21.11.12 15:03

@Janenina děkuji,že jsi se na to podívala. U mě je to tak, že jsem byla v září na operaci s endometriozou, cystou a rozrušovali mi srůsty po operaci se slepákem a když mě doktorka chtěla uschopnit, tak zjistila, že jsem těhu. Proto mě nechce pustit do práce, protože dělám zástupce vedoucího, ale i tak pomáhám spíš holkám na prodejně, většinou 12hod směny, jen v pátky 8. Není si kam sednout, aby tě zákazník neviděl, ze zázemí nám vedení udělalo skladiště a to už vůbec nemluvím o tom, že na čas na jakoukoliv svačinu nemáš podle vedoucí nárok. K tomu tahání s krabicema se zbožím, věčně stojíš někde na průvanu…proto mě doktorka neuschopnila, a raději mě nechala doma.
Poptám se na to ještě kamaráda, je právník, tak snad mi řekne víc. ;) ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.11.12 15:51

Ahojky těhulky, byla jsem dnes na kontrole.Mimi má necelé 4cm, jsem 10+4 a termín mám 15.6. Fotečka vyšla super, je to asi malý model, byl natočený tak, že mu byly vidět ručičky i nožičky :D Za 14dní jdu na screening, tak jsem zvědavá zda i tam bude vše ok :roll: Přeji všem hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
21.11.12 16:16

Ahojky, mě to čeká zítra :-) Tak se modlím aby bylo také vše v pořádku :-) jinak termín mám 11.6. :-) Za fotečku se něco platí? :-)

• Citovat
  • Upravit
6437
21.11.12 16:21

@Anejdana Jj, fotečka je za 50kč ;) A ať Ti to taky dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
21.11.12 17:35

Gratulka všem k úspěšným kontrolám a Vám, co půjdete, přeji vše v pořádku a krásnou fotečku. Už potřetí tady čtu o revizi a pokaždé mě úplně zamrazí, k tomu není co říct, mrzí mě to a přeji brzké uzdravení a nové krásné zdravé těhu!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
21.11.12 20:42

Ahoj holky muzu se také= přidat?:) termín jeste od dr nemám..ale dle kalkulačky by porod mohl byt tak 21-22.6…jak se vše zvládne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 20:46

Ahoj holky taky se přidávám "o) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
21.11.12 20:53

Vítám nové těhulky :) to vypadá, že nás bude v červnu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 20:59

To zní dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
22.11.12 07:17

Ahoj nově příchozí těhulky, vítáme Vás! :dance: @cvana Gratuluji k úžasnému přirozenému početí, holt příroda je naštěstí někdy silnější než doktoři! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
22.11.12 10:14

Tak jsme oba zdraví :-) fotečku jsem ještě nedostala, prý za 14 dní už bude krásně a zřetelně vidět :-) plánujete některá s termínem v červnu rodit v jablonecké porodnici? :-) jinak se přidávám a všem také moc gratuluji :-)

• Citovat
  • Upravit
197
22.11.12 10:52
@Anejdana píše:
Tak jsme oba zdraví :-) fotečku jsem ještě nedostala, prý za 14 dní už bude krásně a zřetelně vidět :-) plánujete některá s termínem v červnu rodit v jablonecké porodnici? :-) jinak se přidávám a všem také moc gratuluji :-)

Co jsem slyšela, tak je tam prý pěkně plno, nechtějí moc nabírat další lidi, ale uvidíš, třebas se to zlepší. Já asi budu opět v Liberci, sice na tom novorozenckém jsou pěkné paštiky, ale teď už vím co mám od nich čekat, takže se na to můžu připravit. Sebou si vezmu raději Nutrilon, minule se mi mléko spoutělo snad 4 dny a já ho měla strašně málo a ještě na ječeli, že to je můj problém, prostě někdo má, někdo nemá, to mě psychicky dostalo, ale teď se to už nestane, prý i Česká Lípa je vyhlášená :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
22.11.12 14:32

Kamarádku 2.11, vezla sanitka do jablonecké porodnice a řekli jí, že zrovna před chvilkou vzali poslední rodičku. Musela do LBC a říkala mi, že pokud budu mít tu možnost jedu radši jinam. Prej hrůza :-( Mám z toho strach, recenze na LBC jsou strašný :evil:

• Citovat
  • Upravit
197
22.11.12 16:09

Nevím u porodu byli všichni super, jen nenarazit na pana arogantího mudr. Beránka, to je fakt,,, ale jinak bych řekla v poho, rodilo tam spousty mých známých nikdo nebyl zase tak nespokojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
22.11.12 16:58

Na porod si taky nestěžovala :) to říkala, že bylo super. Ale přístup sester jak k maminkách tak kdětem byl prý otřesný. Tak nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex