Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6788
25.11.12 20:49

@johankakoz Ahojky :mavam: Vítám Tě, gratuluji k miminku, i když „za jiných okolností“ :hug:

Jinak vítám všechy nové těhulky a obávám se aby vůbec někde v republice bylo v červnu v porodnici místo, jelikož je nás tady hromada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.11.12 22:38
@kanka80 píše:
@johankakoz Ahojky, mě je 32 a taky čekám v červnu první :mavam: Jména už jsme tak trochu vybírali ještě před otěhotněním 8) Klučičí po tatínkovi Jirka a holčičku asi Verunku :kytka: Já jdu na screening 4.12. tak doufám že vše dopadne dobře :mavam: Tak držím pěsti i ostatním budoucím maminkám :kytka:

ja jdu 6.12 tak taky doufam ze bude vse v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
26.11.12 12:03

Ahojinek holky :-) Tak jsme po druhe tehotni… Po prve jsme bohuzel mimi potratili, uz je to 2,5 roku, mazec, jak to utika.. No a tedka uz jsme v 11tt a moc doufame, ze bude vsecko v poradku.. Meli bychom rodit prvni termin 26 a druhy 24.6.2013…tak se k vam raddi pridame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.11.12 12:34

Téééda, červnových těhulek je čím dál víc :) a to je dobře. Vítám nové nastávající maminky
K těm jménům, u nás doma jsou kvůli tomu pořád boje. Já bych chtěla Lauru, tatínek Natali. Pro kluka se mi líbí Dominik, ale tatínek si možnost chlapečka vůbec nepřipouští. Prý ví, že dělal holčičku, tak to přece nemůže být kluk :D ten se ještě bude hooodně divit, až se dozvíme, co to ve mě vlastně roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
26.11.12 12:39

Ahojky všechny moc moc vítám a všem gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.11.12 12:41

Nám se pro holčičku taky líbí Natálie, případně Adéla. Pro kluka se nám líbí Šimon nebo Richard. Sylvis, můj chlap si je ale taky jistý, že to bude holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
26.11.12 12:41

Také se přidávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
26.11.12 12:42

Ahojky všechny moc moc vítám a všem gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
26.11.12 12:43
@sylvis píše:
Téééda, červnových těhulek je čím dál víc :) a to je dobře. Vítám nové nastávající maminky
K těm jménům, u nás doma jsou kvůli tomu pořád boje. Já bych chtěla Lauru, tatínek Natali. Pro kluka se mi líbí Dominik, ale tatínek si možnost chlapečka vůbec nepřipouští. Prý ví, že dělal holčičku, tak to přece nemůže být kluk :D ten se ještě bude hooodně divit, až se dozvíme, co to ve mě vlastně roste

To máš štěstí, že tvůj partner chce holčičku. My jsme byli před otěhotněním hrozně na nože, on chce jedině kluka a já jedině holku. Co jsem těhotná, je mi více méně jedno, co to bude, ale on a jeho máma furt melou o tom, že je to Alešek (už mu říkají jménem, které jsme vybrali). Už proto by bylo skvělé, kdyby to byla holčička - Verunka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.11.12 13:17

Ahoj holky, ve středu budu 7 tt kdy budu rodit, nevím kde to mám sehnat jak se to počítá, mě vychází 17.7., je to možné :) díky
Jinak jména Vladimír (doufám, že to bude kluk) holka nevím :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
26.11.12 13:37

jupi

Ahoj kdyz si zadas do vyhledavace termin porodu je tam kalkulacka (orientacni) jinak te vitam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.11.12 14:21

@Valerie83 opravdu nevím, kde chlapi berou takovou jistotu :D
@Anabellkaa Mě je také jedno, co to bude. Hlavně když budem všichni zdraví a v pořádku. S přítelem bychom ale byli rádi, kdyby to byla holčička. Jména zatím doma moc nepoužíváme, možná proto, že se pořád nemůžeme domluvit. Jeho rodičům by se líbil i Kryšpín, ale to už se mi zdá trochu jako extrém.
Necháte si zjistit co to bude? (až to bude možné) Nebo si to necháte jako překvapení?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
26.11.12 14:51

@sylvis Já jsem vždycky byla pro překvapení, ale teď už se nějak nemůžu dočkat a pochybuju že vydržím říct „NE“ až se mě dr. zeptá jestli to chci vědět :) Jenže si říkám, co když se splete, začnu se těšit třeba na holčičku, bude to kluk a já pak budu zklamaná… :nevim: To bych zase nerada takže fakt nevííím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.11.12 15:30

@Aneťák89 Mě právě mamka taky odrazuje od toho, abych si to nechala říct. Jenže kupovat třeba výbavičku v nějaké neutrální barvě se mi opravdu nechce. Známá mi zase říkala, že na prvním screeningu se to už dá nějak zjistit, že to budu mít napsané v papírech z vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
26.11.12 16:10

Určitě si to necháme říct… Já jsem proti extrémním jménům jenom proto, aby dítě bylo zajímavé. Líbí se mi tradiční česká jména. Hlavně mezi holčičími je spousta krásných. Třeba manželův brácha má holčičku a jmenuje se Isabella (podle Twilight ságy). Isabella zní sice hezky, ale teď jí neřeknou jinak než Belíku, Čmelíku, BB (býbý). A ve škole jí asi budou říkat Izy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí