Poradna duly
Jana Čurdová
@johankakoz Ahojky
Vítám Tě, gratuluji k miminku, i když „za jiných okolností“ ![]()
Jinak vítám všechy nové těhulky a obávám se aby vůbec někde v republice bylo v červnu v porodnici místo, jelikož je nás tady hromada ![]()
@kanka80 píše:
@johankakoz Ahojky, mě je 32 a taky čekám v červnu prvníJména už jsme tak trochu vybírali ještě před otěhotněním
Klučičí po tatínkovi Jirka a holčičku asi Verunku
Já jdu na screening 4.12. tak doufám že vše dopadne dobře
Tak držím pěsti i ostatním budoucím maminkám
ja jdu 6.12 tak taky doufam ze bude vse v pohode
Ahojinek holky
Tak jsme po druhe tehotni… Po prve jsme bohuzel mimi potratili, uz je to 2,5 roku, mazec, jak to utika.. No a tedka uz jsme v 11tt a moc doufame, ze bude vsecko v poradku.. Meli bychom rodit prvni termin 26 a druhy 24.6.2013…tak se k vam raddi pridame ![]()
Téééda, červnových těhulek je čím dál víc
a to je dobře. Vítám nové nastávající maminky
K těm jménům, u nás doma jsou kvůli tomu pořád boje. Já bych chtěla Lauru, tatínek Natali. Pro kluka se mi líbí Dominik, ale tatínek si možnost chlapečka vůbec nepřipouští. Prý ví, že dělal holčičku, tak to přece nemůže být kluk
ten se ještě bude hooodně divit, až se dozvíme, co to ve mě vlastně roste
Nám se pro holčičku taky líbí Natálie, případně Adéla. Pro kluka se nám líbí Šimon nebo Richard. Sylvis, můj chlap si je ale taky jistý, že to bude holka ![]()
@sylvis píše:
Téééda, červnových těhulek je čím dál víca to je dobře. Vítám nové nastávající maminky
K těm jménům, u nás doma jsou kvůli tomu pořád boje. Já bych chtěla Lauru, tatínek Natali. Pro kluka se mi líbí Dominik, ale tatínek si možnost chlapečka vůbec nepřipouští. Prý ví, že dělal holčičku, tak to přece nemůže být klukten se ještě bude hooodně divit, až se dozvíme, co to ve mě vlastně roste
To máš štěstí, že tvůj partner chce holčičku. My jsme byli před otěhotněním hrozně na nože, on chce jedině kluka a já jedině holku. Co jsem těhotná, je mi více méně jedno, co to bude, ale on a jeho máma furt melou o tom, že je to Alešek (už mu říkají jménem, které jsme vybrali). Už proto by bylo skvělé, kdyby to byla holčička - Verunka…
Ahoj holky, ve středu budu 7 tt kdy budu rodit, nevím kde to mám sehnat jak se to počítá, mě vychází 17.7., je to možné
díky
Jinak jména Vladimír (doufám, že to bude kluk) holka nevím
![]()
Ahoj kdyz si zadas do vyhledavace termin porodu je tam kalkulacka (orientacni) jinak te vitam ![]()
@Valerie83 opravdu nevím, kde chlapi berou takovou jistotu ![]()
@Anabellkaa Mě je také jedno, co to bude. Hlavně když budem všichni zdraví a v pořádku. S přítelem bychom ale byli rádi, kdyby to byla holčička. Jména zatím doma moc nepoužíváme, možná proto, že se pořád nemůžeme domluvit. Jeho rodičům by se líbil i Kryšpín, ale to už se mi zdá trochu jako extrém.
Necháte si zjistit co to bude? (až to bude možné) Nebo si to necháte jako překvapení?? ![]()
@sylvis Já jsem vždycky byla pro překvapení, ale teď už se nějak nemůžu dočkat a pochybuju že vydržím říct „NE“ až se mě dr. zeptá jestli to chci vědět
Jenže si říkám, co když se splete, začnu se těšit třeba na holčičku, bude to kluk a já pak budu zklamaná…
To bych zase nerada takže fakt nevííím ![]()
@Aneťák89 Mě právě mamka taky odrazuje od toho, abych si to nechala říct. Jenže kupovat třeba výbavičku v nějaké neutrální barvě se mi opravdu nechce. Známá mi zase říkala, že na prvním screeningu se to už dá nějak zjistit, že to budu mít napsané v papírech z vyšetření
Určitě si to necháme říct… Já jsem proti extrémním jménům jenom proto, aby dítě bylo zajímavé. Líbí se mi tradiční česká jména. Hlavně mezi holčičími je spousta krásných. Třeba manželův brácha má holčičku a jmenuje se Isabella (podle Twilight ságy). Isabella zní sice hezky, ale teď jí neřeknou jinak než Belíku, Čmelíku, BB (býbý). A ve škole jí asi budou říkat Izy ![]()