Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa
me tedy i 6 pripada malo protoze proc travit vikendy v panelaku zavrena kdyz muzes na vikend jet treba za pribuznymi nebo na chatu na vzduch, jsem sama a pribuzny mam bud na druhem konci prahy nebo za prahou .....no uvidime
Holky a máte už nakoupeno něco do výbavičky? ![]()
Já se snažím odolávat, chci to nechat až napozději, minimálně až překonám 1. trimestr. Jen ten den, kdy jsme to zjistili, jsme radostí koupili dupačky ![]()
Holky já jsem taky na neschopence. Vycházky mám jen 4hodiny denně, což je opravdu hodně málo. Bydlím na vesnici, a když potřebuju jet na koupit, tak mi to tak tak vychází. V pátek jdu k doktorce pro lístek na peníze, tak se jí na to zeptám. Vím, že lékař smí dávat jen 6hodin vycházek, a na neomezené vycházky mají nárok jen těžce nemocní(rakovina,..) a těhotné ženy. Nechápu, když nejsem nemocná, proč bych nemohla mít neomezené vycházky.
Ten screening se platí jak v kterém zařízení. Většinou za to chtějí 1500,–
@Valerie83 i já odolávám nakoupit si nějaké věcičky.
s přítelem jsme se domluvili, že vyrazíme nakupovat, až budem vědět, jestli je to holčička nebo chlapeček.
Taky chceme začít na kupovat až po Vánocích, ale už teď máme jasno v tom, že budeme nakupovat po bazarech, jak oblečení tak i výbavičku. Kočárky se mi líbí ta trojkombinace s autosedačkou a ty jsou i tady na emiminu do 3000,–, to je paráda.
@Anabellkaa Musím reagovat na tu zmínku o gynekoložce. Podle popisu je to přesně ta co jsem k ní chodila já. U ní bylo moje první vyšetření v 15cti letech, takže pak jsem se pokaždý šíleně bála a měla jsem z toho fakt hrůzu. Teď si naštěstí nemůžu stěžovat ![]()
Taky budeme nakupovat až po Novém roce, řekli jsme si že dřív ani ťuk, abychom to ještě nezakřikli ![]()
Ahoj těhulky
tak jsem byla včera na kontrole a vše je v pořádku
jen se prďola zase schovával a nechtěl se nechat změřit. Na screening jdu 18.12. do Brna. Chtěla jsem se zeptat, může být u toho vyšetření i partner? Moc by ho chtěl taky vidět, ne jen na fotce.
@sylvis
Ahoj to je hezke gratuluji ze jste v poradku uz se take tesim na fotecku, tak trochu zavidim ze partner stoji o to byt moc s tebou a videt maleho-malou je to asi ten nejhezci pocit mit vedle sebe nekoho kdo vas miluje… cetla jsem tu nekde ze partner s tebou muze jit, ale radsi aby jsi to slysela od nekoho kdo to uz zazil treba.at se vam dari ![]()
@Aneťák89 píše:
@Anabellkaa Musím reagovat na tu zmínku o gynekoložce. Podle popisu je to přesně ta co jsem k ní chodila já. U ní bylo moje první vyšetření v 15cti letech, takže pak jsem se pokaždý šíleně bála a měla jsem z toho fakt hrůzu. Teď si naštěstí nemůžu stěžovatTaky budeme nakupovat až po Novém roce, řekli jsme si že dřív ani ťuk, abychom to ještě nezakřikli
Ta moje se jmenuje Bayerová, ale doktorek tohodle typu je hodně, v Liberci min. další dvě, co jsem slyšela
Taky jsem se každého vyšetření bála, pak už jsem na ní byla hnusná a říkala jí, jestli by nemohla být opatrnější. Pak kamarádka, co k ní chodila taky potratila (nosila v sobě 2 měsíce mrtvý plod, jak jsem psala doktorka nemá ultrazvuk, tak se to nezjistilo při pravidelných kontrolách) a to pro mě byla poslední kapka a rychle jsem mazala pryč.
@johankakoz
Přítel je opravdu úžasnej. Možná proto, že je mu už 37 a tohle bude jeho první miminko. Navíc, překvapivě, moc chce holčičku, takže snad mu to výjde. Sám přišel s tím, že by tam byl rád se mnou, a dokonce se mě ptal, jestli by mi vadilo, kdyby byl se mnou i u porodu.
mám opravdu velkou radost, že jsem potkala někoho, jako je on ![]()
@sylvis
tak to si uzivej takovych chlapu moc neni a moc ti to preju
,kolik je tobe jestli to neni tajne?
@Anabellkaa píše:
Ta moje se jmenuje Bayerová, ale doktorek tohodle typu je hodně, v Liberci min. další dvě, co jsem slyšelaTaky jsem se každého vyšetření bála, pak už jsem na ní byla hnusná a říkala jí, jestli by nemohla být opatrnější. Pak kamarádka, co k ní chodila taky potratila (nosila v sobě 2 měsíce mrtvý plod, jak jsem psala doktorka nemá ultrazvuk, tak se to nezjistilo při pravidelných kontrolách) a to pro mě byla poslední kapka a rychle jsem mazala pryč.
No to je síla, že se někdo takovej vůbec najde, jsem ráda za svého gynekologa, příjemného, trpělivého, člověk se k němu nemusí bát chodit. Ke komu jsi zmizela??? Já chodím k Vrkočovi.
@Jupí píše:
No to je síla, že se někdo takovej vůbec najde, jsem ráda za svého gynekologa, příjemného, trpělivého, člověk se k němu nemusí bát chodit. Ke komu jsi zmizela??? Já chodím k Vrkočovi.
Já taky ![]()
@Jupí píše:
Ale moc toho neřekne, viď? Jen když se zeptáš. Nebo máš jinou zkušenost?