Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
27.11.12 15:04

@Anabellkaa
me tedy i 6 pripada malo protoze proc travit vikendy v panelaku zavrena kdyz muzes na vikend jet treba za pribuznymi nebo na chatu na vzduch, jsem sama a pribuzny mam bud na druhem konci prahy nebo za prahou .....no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
27.11.12 15:49

Holky a máte už nakoupeno něco do výbavičky? :dance:
Já se snažím odolávat, chci to nechat až napozději, minimálně až překonám 1. trimestr. Jen ten den, kdy jsme to zjistili, jsme radostí koupili dupačky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.11.12 17:16

Holky já jsem taky na neschopence. Vycházky mám jen 4hodiny denně, což je opravdu hodně málo. Bydlím na vesnici, a když potřebuju jet na koupit, tak mi to tak tak vychází. V pátek jdu k doktorce pro lístek na peníze, tak se jí na to zeptám. Vím, že lékař smí dávat jen 6hodin vycházek, a na neomezené vycházky mají nárok jen těžce nemocní(rakovina,..) a těhotné ženy. Nechápu, když nejsem nemocná, proč bych nemohla mít neomezené vycházky.
Ten screening se platí jak v kterém zařízení. Většinou za to chtějí 1500,–
@Valerie83 i já odolávám nakoupit si nějaké věcičky. :) s přítelem jsme se domluvili, že vyrazíme nakupovat, až budem vědět, jestli je to holčička nebo chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.11.12 17:23

Taky chceme začít na kupovat až po Vánocích, ale už teď máme jasno v tom, že budeme nakupovat po bazarech, jak oblečení tak i výbavičku. Kočárky se mi líbí ta trojkombinace s autosedačkou a ty jsou i tady na emiminu do 3000,–, to je paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
27.11.12 19:16

@Anabellkaa Musím reagovat na tu zmínku o gynekoložce. Podle popisu je to přesně ta co jsem k ní chodila já. U ní bylo moje první vyšetření v 15cti letech, takže pak jsem se pokaždý šíleně bála a měla jsem z toho fakt hrůzu. Teď si naštěstí nemůžu stěžovat :)

Taky budeme nakupovat až po Novém roce, řekli jsme si že dřív ani ťuk, abychom to ještě nezakřikli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.11.12 11:39

Ahoj těhulky :) tak jsem byla včera na kontrole a vše je v pořádku :) jen se prďola zase schovával a nechtěl se nechat změřit. Na screening jdu 18.12. do Brna. Chtěla jsem se zeptat, může být u toho vyšetření i partner? Moc by ho chtěl taky vidět, ne jen na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.11.12 11:49

@sylvis
Ahoj to je hezke gratuluji ze jste v poradku uz se take tesim na fotecku, tak trochu zavidim ze partner stoji o to byt moc s tebou a videt maleho-malou je to asi ten nejhezci pocit mit vedle sebe nekoho kdo vas miluje… cetla jsem tu nekde ze partner s tebou muze jit, ale radsi aby jsi to slysela od nekoho kdo to uz zazil treba.at se vam dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
28.11.12 12:43
@Aneťák89 píše:
@Anabellkaa Musím reagovat na tu zmínku o gynekoložce. Podle popisu je to přesně ta co jsem k ní chodila já. U ní bylo moje první vyšetření v 15cti letech, takže pak jsem se pokaždý šíleně bála a měla jsem z toho fakt hrůzu. Teď si naštěstí nemůžu stěžovat :)Taky budeme nakupovat až po Novém roce, řekli jsme si že dřív ani ťuk, abychom to ještě nezakřikli ;)

Ta moje se jmenuje Bayerová, ale doktorek tohodle typu je hodně, v Liberci min. další dvě, co jsem slyšela :? Taky jsem se každého vyšetření bála, pak už jsem na ní byla hnusná a říkala jí, jestli by nemohla být opatrnější. Pak kamarádka, co k ní chodila taky potratila (nosila v sobě 2 měsíce mrtvý plod, jak jsem psala doktorka nemá ultrazvuk, tak se to nezjistilo při pravidelných kontrolách) a to pro mě byla poslední kapka a rychle jsem mazala pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.11.12 13:09

@johankakoz
Přítel je opravdu úžasnej. Možná proto, že je mu už 37 a tohle bude jeho první miminko. Navíc, překvapivě, moc chce holčičku, takže snad mu to výjde. Sám přišel s tím, že by tam byl rád se mnou, a dokonce se mě ptal, jestli by mi vadilo, kdyby byl se mnou i u porodu. :dance: mám opravdu velkou radost, že jsem potkala někoho, jako je on :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.11.12 13:14

@sylvis
tak to si uzivej takovych chlapu moc neni a moc ti to preju :potlesk: :hug:,kolik je tobe jestli to neni tajne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.11.12 13:46

@johankakoz tajné to není, mě je teprve 20  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.11.12 14:15

@sylvis
krasny vek me 37 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.11.12 14:33
@Anabellkaa píše:
Ta moje se jmenuje Bayerová, ale doktorek tohodle typu je hodně, v Liberci min. další dvě, co jsem slyšela :? Taky jsem se každého vyšetření bála, pak už jsem na ní byla hnusná a říkala jí, jestli by nemohla být opatrnější. Pak kamarádka, co k ní chodila taky potratila (nosila v sobě 2 měsíce mrtvý plod, jak jsem psala doktorka nemá ultrazvuk, tak se to nezjistilo při pravidelných kontrolách) a to pro mě byla poslední kapka a rychle jsem mazala pryč.

No to je síla, že se někdo takovej vůbec najde, jsem ráda za svého gynekologa, příjemného, trpělivého, člověk se k němu nemusí bát chodit. Ke komu jsi zmizela??? Já chodím k Vrkočovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
28.11.12 15:26
@Jupí píše:
No to je síla, že se někdo takovej vůbec najde, jsem ráda za svého gynekologa, příjemného, trpělivého, člověk se k němu nemusí bát chodit. Ke komu jsi zmizela??? Já chodím k Vrkočovi.

Já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
28.11.12 15:27
@Jupí píše:

Ale moc toho neřekne, viď? Jen když se zeptáš. Nebo máš jinou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí