Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa Mně předem o ranní moči nic neřekli a pak se mě sestra ptala, jestli ji mám s sebou
Každý doktor to má jinak, ale když ji s sebou vezmeš, určitě tím nic nezkazíš. Ať ti to dobře dopadne! ![]()
@Anabellkaa
dnes jsem byla na krvi, moč jsem pro jistotu vzala s sebou, ale nikdo ji po mně nechtěl.
Ani nemusíš být na lačno
To asi nemusis, taky jsem nikdy nemela. Ja jsem z Jablonneho, to mame k sobe kousek:)
Ahoj, ja s sebou nosila moc na kazdou kontrolu, i na ten screening, a vubec ji po me nechtel.. Pry az od dvacateho tydne…
Zda se mi to divny, protoze vsude pisi, ze se moc bere na prvni navsteve poradny, ale na druhou stranu to neresim, protoze chodim jeste na gastroenterologii, kde ji davam kazde tri mesice…
Tak už jsem doma, všechno je v pořádku, na ultrazvuku doktor přeměřoval nožičky, hlavičku, tělíčko… Mimi měří 6 cm po zadeček a krásně máchalo ručičkama. Doktor se mě ptal, jestli tedy budu chtít ten 1. screening, co se platí, že bysme ho udělali teď ve čtvrtek a jestli tedy chci, když se to bude stejně dělat v 16. týdnu (a je to prý totéž a proplácí to každá pojišťovna). Tak jsem se ptala co si myslí, jestli si myslí, že to potřebuji, když v rodině nemáme žádnou vrozenou vadu a je mi 25. Tak řekl, že to není třeba, že jsem mladá. Tak jdu 28.12. do nemocnice na odběry krve a 3. ledna na další kontrolu.
@Anabellkaa
jsem moc rada ze ti vse dopadlo dobre ja jdu ve ctvrtek tak doufam ze bude teke vse v pohode trosku jsem ted spinila -doufam ze ty cysty tam nedelaji neplechu ![]()
@johankakoz píše:
@Anabellkaa
jsem moc rada ze ti vse dopadlo dobre ja jdu ve ctvrtek tak doufam ze bude teke vse v pohode trosku jsem ted spinila -doufam ze ty cysty tam nedelaji neplechu
Hlavně odpočívej a dej si vodu Magnesii, ta pomáhá.
@Anabellkaa Takže na screening nejdeš? Mě doktor taky řekl, že mu to přijde vzhledem k věku zbytečné, ale fakt nevím…
Mám strach, že třeba bude (nedejbože) nemocné a dozvím se to pozdě… ![]()