Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
9.12.12 15:12

Ahoj děvčata, vím, že to tu máte již rozjeté, ale nechce se mi zakládat nová skupina a ráda bych si také povídala s holkama, co mají podobný termín porodu. Trošku se vám představím:patřím mezi „staré“ matky, prvního syna jsem měla v 35(teď bude dvouletý)a teď čekám další mimčo(život nějak rychle utíká a dřív jsem to nestihla) :mrgreen:!Takže pokud by vám to nevadilo, ráda bych se k vám přidala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.12.12 15:24

@glorča ahoj vítám tě já čekámprvni miminko a je mi 37 takže taky starší matka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
9.12.12 15:27

@glorča Ahoj, taky tě mezi nás vítám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.12.12 15:32

@johankakoz Ahój,děkuji za přivítání a jsem moc ráda, že je tu někdo ve stejném věku :mavam:.Trošku jsem si pročítala vaši diskusi, ale nevím, jestli si dobře pamatuji, to ty máš ty cysty? A na vaječnících či v děloze? Jak zvládáš těhotenství? Mé první probíhalo v pohodě, ani jsem nevěděla, že jsem těhotná(až na odběr plodové vody),tohle druhé ale zlobí od začátku. Mám pořád nějaké záněty, původně jsem čekala dvojčata, jedno se ale zhruba v 10 týdnu přestalo vyvíjet. Je mi ho líto, ale zase na druhou stranu, nedovedu si moc představit ten boj se 3 malými dětmi :lol:!Teď mě ve čtvrtek čeká screening, tak jsem zvědavá, jak dopadne(počítám spíš se špatným výsledkem, díky dvojčeti),ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.12.12 15:33

@Fidofido Děkuji :mavam:.Budu se snažit vás dočíst a zapamatovat, což s mojí sklerózou bude boj! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.12.12 15:58

@glorča ahoj ano teď z vyšetření mi zjistili ze už jsou tři což mi připadá už moc. A ještě musím ve čtvrtek na genetiku a asi odběr placenty bojím se. Jinak jsem na neschopence ale nic mi není jen mě občas bolí břicho. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.12.12 15:58

@glorča ahoj ano teď z vyšetření mi zjistili ze už jsou tři což mi připadá už moc. A ještě musím ve čtvrtek na genetiku a asi odběr placenty bojím se. Jinak jsem na neschopence ale nic mi není jen mě občas bolí břicho. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.12.12 16:44

Ahojky dlouho jsem tunebyla tak mám termín 19.6:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
9.12.12 17:27

@johankakoz A musíš na tu plodovku? Je to nutné? To kvůli věku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
9.12.12 17:34

@glorča ahojky také Tě mezi námi vítám :) myslím, že sklerozou netrpíš sama, u mě se také kolikrát projeví a to mi je 22 :lol: takže když nás dočteš a pak si stejně nebudeš něčím jistá nebo se budeš chtít někoho zeptat na něco konkrétního, tak to myslím nebude nikomu vadit a každá ráda odpovíme znovu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.12.12 17:40

@Fidofido
no já jdu do genetické poradny ve čtvrtek a myslím si, podle toho co říkali tak bych měla jít na odběr placenty nebo plodové vody později. Asi to budeme řešit v úterý s doktorema ve čtvrtek v poradně.. mám strach… asi ano kvůli věku a výsledkům ze screnningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.12.12 17:41

@cvana
gratuluji já 14.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
9.12.12 17:58

Děvčata :) máte některá zkušenosti s bolestí zubů v těhu? Teď mě šíleně vzalo horní patro. Co Vám na to pomohlo? :,(

• Citovat
  • Upravit
8877
9.12.12 18:39

@aminkadf já zatím na zuby nepotřebovala, ale mám na jiným portálu uloženou tabulku léků, které se bez obav mohou během těhotenství, tak se na to mrkni a vyzkoušej něco z toho :) http://static1.asmira.com/…2765_720.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
9.12.12 18:49

@Clairisek Super, děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat