Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5370
9.12.12 18:55

@aminkadf Na zuby bych možná zkusila kloktat řepíkový čaj, ale když se zeptáš v lékárně, budeš to mít jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
9.12.12 18:59

@Fidofido Zítra tam skočím, děkuji. Dnes pro dnešek mi vycházka skončila :zed:

• Citovat
  • Upravit
8877
9.12.12 21:03

@aminkadf vůbec není za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.12.12 21:29

@Clairisek
tak to je fajn, že se daří :) nám taky, screening na jedničku, nevolnosti jsou pryč a psychicky už je mi taky mnohem lépe:) mohlo by to tak vydržet do porodu :mrgreen: už mi posunuli termín na 10.6. jen mě trochu mrzí, že mě teď až do 20. týdne žádnej další utz nečeká, v úterý do poradny, jen klasika kontrola a odebrání několika litrů krve :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
10.12.12 09:14
@aminkadf píše:
Děvčata :) máte některá zkušenosti s bolestí zubů v těhu? Teď mě šíleně vzalo horní patro. Co Vám na to pomohlo? :,(

Tak zuby mě taky bolí, celá pravá strana pusy. Jednou to bolí, pak zas ne. Zítra chci zajet konečně k zubaři, mám to hrozně daleko :(, ale budou svátky, tak pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
10.12.12 09:16

Jinak jsem v úterý konečně dostala těhu průkazku a úspěšně jí zvládla ztratit. Prohrabala jsem celý byt, auto a nic. Papíry na odběry do nemocnice jsem našla, tohle ne. Nechápu. Důležité věci běžně neztrácím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
10.12.12 09:33

@Šalvějka taky jsem zvědavá na termín podle utz, zatím byl prcek pokaždý o něco menší, tak počítám, že nás asi taky trochu posunou, ale stejně si to pak prckové udělají podle sebe :)) gratuluji k dobrým výsledkům, hned je člověk klidnější viď :) do dalšího utz to uteče jak voda, kor když je teď před svátkama, alespoň u nás je to samý cestování a najednou ten 20.týden bude tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
10.12.12 10:51

@Anabellkaa Tak pak dej vědět jak jsi dopadla, me to v nejbližší době čeká taky - zubejda :zed: Dneska je to lepší, ale trochu cítím jak to táhne. Nu uvidime. Dneska budeme kloklat.

Jinak jak tak koukám tak všichni dostávate ty průkazky nějak dlouho.? Já ji dostala už po druhé návštěvě (8tt).

• Citovat
  • Upravit
8877
10.12.12 11:21

@aminkadf on to má každý dr. jinak :) některý dává hned když je vidět srdeční akce, jinej čeká až na začátek druhého trimestru, aby bylo to „nejhorší“ pryč a byla větší jistota, že se jen tak něco nepo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
10.12.12 11:54

@johankakoz a odkud si kde budes rodit?:))ja z prahy a chci k apolináři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
10.12.12 12:43

@Clairisek :-) To je taky fakt :-)

Na podlední návštěvě se mě sestra ptala jestli to snáším dobře (zvracení a různé těhu „příhody“. Zatim jsem vůbec nezvracela, což ji docela překvapilo, nevim proč :nevim: Ale dvakrat jsem byla už na pohotovosti s krvácením (hematom), hrozný chvíle, brr… Ale už je vše v pořádku. Máme za sebou i I. screening, který dopadl na 1. Mám z toho radost. I když jsem mladá „mamina“, tak jsem si ho nechala udělat. Pro jistotu :srdce:

Doufám, že se Vám taky daři dobře.

Pohlaďte bříška :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8877
10.12.12 13:43

@aminkadf asi si sestřička myslí, že každá nastávající maminka musí zvracet, mít chutě atd. :) ale mamin co tak netrpěj je :) myslím, že každá zvracející by si to ráda vyměnila :lol: je dobře, že je maličké v pořádku :)

naše dneska trochu zlobí, nevím co tam vyvádí, ale bolí mě celej levej bok, asi to bude raubíř po tatínkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.12.12 14:26

@aminkadf Taky nechápu, proč se sestřička divila tomu, že nezvracíš. Mě sice bývalo ze začátku špatně, ale taky jsem nikdy nezvracela. Na screening jdu taky, ikdyž je mi teprve 20let. Jak říkáš, jistota je jistota :palec:
Co už máte vyšetření za sebou…dá už se zjistit pohlaví mimča nebo je na to ještě brzo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
10.12.12 14:38

@Clairisek Taky jsem ji řikala :-) Zato jsem měla 2× migrénu jak čuník… :cert:

@sylvis jj, jistota je jistota. Máme za sebou jenom ten I. screening. Na další kontrolu jdeme 27.12 v 17tt :-) Tak uvidime jak na tom budem :-) Mělo by se nechat dát zjistit, ale ta naše „potvora“ měla skřížený nožky. Tak jsme nic nezjistili. Doufám, že teď něco už ukáže :lol:

A v jakých týdnech jste - holky :-)?

• Citovat
  • Upravit
8877
10.12.12 14:51

@aminkadf já dneska začala 16tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie