Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
13.12.12 11:48

Ahojky holky :-) ja taky 18.6. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 12:04

@Petea ahojky, vítám Tě mezi námi :) klidně se ptej, na co budeš chtít, určitě rády odpovíme :)

Holky tak jsme se konečně vrátili od doktora :) Miminko je v pořádku, zdravé, jenom mi připadalo, že si dělá nějak málo místa, jak tam bylo zkroucené :) A díky tý jeho poloze ještě nevíme na 100% co to bude, i když se doktor snažil koukat ze všech úhlů :) Ale prý na 60% to bude HOLKA :lol: já to všem říkala :) tak snad jí to zůstane i do další kontroly a dr. to potvrdí už na 100% :)

Jinak mě moje váha docela potěšila, mám z toho vážení u doktorů vždycky trauma, ale dneska na mě vyskočilo číslo 65,6kg, takže jsme od začátku těhu shodili cca 4,5kg, ale jelikož jsem prcek s nadváhou, tak je to zatím prý v pořádku říkala sestřička :) A ten můj mužskej si dneska koleduje o pěknej pohlavek rejpal jeden :) Ptal se právě sestřičky, jestli je to v pořádku, že zatím hubnu, tak se ptala na výšku a když jí řekl kolik že to měřím, tak ještě dodal, že prý jsem takovej zahradní trpaslík :lol: samozřejmě v NJ, já rozuměla prd a on mi to ještě s pusou od ucha k uchu přeloží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
13.12.12 12:34

Já mám 5.6, tak uvidime, jak se miminkovi bude chtít… Jinak váha zatim nic, pořad mám svou :-)

• Citovat
  • Upravit
1611
13.12.12 12:44
@Clairisek píše:
@Petea ahojky, vítám Tě mezi námi :) klidně se ptej, na co budeš chtít, určitě rády odpovíme :)

Holky tak jsme se konečně vrátili od doktora :) Miminko je v pořádku, zdravé, jenom mi připadalo, že si dělá nějak málo místa, jak tam bylo zkroucené :) A díky tý jeho poloze ještě nevíme na 100% co to bude, i když se doktor snažil koukat ze všech úhlů :) Ale prý na 60% to bude HOLKA :lol: já to všem říkala :) tak snad jí to zůstane i do další kontroly a dr. to potvrdí už na 100% :)

Jinak mě moje váha docela potěšila, mám z toho vážení u doktorů vždycky trauma, ale dneska na mě vyskočilo číslo 65,6kg, takže jsme od začátku těhu shodili cca 4,5kg, ale jelikož jsem prcek s nadváhou, tak je to zatím prý v pořádku říkala sestřička :) A ten můj mužskej si dneska koleduje o pěknej pohlavek rejpal jeden :) Ptal se právě sestřičky, jestli je to v pořádku, že zatím hubnu, tak se ptala na výšku a když jí řekl kolik že to měřím, tak ještě dodal, že prý jsem takovej zahradní trpaslík :lol: samozřejmě v NJ, já rozuměla prd a on mi to ještě s pusou od ucha k uchu přeloží :lol:

Já jsem právě taky zatím jen hubla, mám 3 kg dole. Uvidíme, hlavně, že už se to zastavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 12:54

@Anabellkaa no pokud jsi na tom byla jak já, tak je to pravděpodobně v pořádku :) já měřím 158cm a měla jsem kolem 70-71kg, takže jsem i ráda, pořád jsem říkala, že si mimčo bere dost ze mě a je to na něm vidět, už má krásně kulatej pupík na utz :)) určitě to bude i u Tebe v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
13.12.12 13:44

@Clairisek Tak jsem byla pro ty popolki mám s vit. C a jsou moc dobrý :-) Tak uvidime zítra jak pomužou :-)

• Citovat
  • Upravit
Mama 2
13.12.12 13:52

@aminkadf Já mám termín podle MS 30. 5. a podle UTZ 3. 6., tak možná budeme rodit stejně :-). Jinak já mám taky zatím pořád svoji váhu, ale měla jsem to tak i u prvního miminka, začala jsem přibírat později a nakonec jsem přibrala 13 kg.

• Citovat
  • Upravit
8877
13.12.12 13:52

@aminkadf tak snad to zabere :) jinak osobně nedám dopustit na tantum verde, ale byl by to trochu risk těhu, i když v letáku není přímo zakázaný, jenom by se člověk měl prý poradit s dr. před nasazením :) ale přeju ať ty propolki zaberou a máš klid, jinak by byla asi jistější návštěva doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.12.12 13:56

@Clairisek
Ahojky, o bradavkách radši ani mluvit nechci, nebolí mě nějak oblečení, ale na dotek už je to horší, a co víc, začaly se mi loupat a občas svědit a bolet(hlavně dvorce), takže mažu co to jde :)
jinak jí od začátku těhu přibrala asi 3 kila, teď za poslední měsíc kilo, zbylé dvě hned na začátku, přičítám to tomu jak se mi nafouklo břicho a prsa, ono už to toiž nesplasklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
13.12.12 14:06

@Clairisek Když to do zítra nezabere, tak dr je jistý. :-) Taky jsem zvyklá na Tantum verde, ale právě v těhu trohu risk.
To je dobře, že u doktora vše proběhlo v pořádku. Naše je taky stydlín, taky nechtělo ukázat co tam má :-) Už se tešim na další návštěvu.

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
313
13.12.12 14:12

Ahojky těhulky :) s bradavkama mám taky problém. Občas bolí, občas svědí..a přítelovi nemůžu vysvětlit, ať mi na ně nesahá, protože to bolí :oops: hned se začne urážet, že už se mě nemůže ani dotknout. Jinak je mi docela fajn. Můj si včera všiml bříška, tak mi začal říkat „tlusťoch“ :lol: myslím, že to bude doma ještě veselý s ním.
Větší starost mi teď dělá spánek. Byla jsem zvyklá usínat na břiše a to teď jaksi nejde, strašně to tlačí..a když už konečně usnu aspoň na boku, tak se vzbudím, abych mohla utíkat čurat :roll: :roll: no děs. Snad si nějak zvyknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 14:19

@Šalvějka já se zapoměla doktora úplně zeptat :lol: ale kdyby se začaly loupat, tak Bepanthen? nebo co používáš? :)

@aminkadf ale jsem trochu ráda, jelikož jsem se bavila s jednou holčinou a ta mi říkala, že holčičky se schovávají, tak snad se doktor nespletl :) taky se těším na další KO, ale to jdeme až 13.1. a až v 16hodin, to bude hrozný čekání přes den :)

@Mama 2 píše:
@aminkadf Já mám termín podle MS 30. 5. a podle UTZ 3. 6., tak možná budeme rodit stejně :-). Jinak já mám taky zatím pořád svoji váhu, ale měla jsem to tak i u prvního miminka, začala jsem přibírat později a nakonec jsem přibrala 13 kg.

koukám, že je nás víc, si tu pak budeme posílat info z porodnice hihi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
13.12.12 14:21

@sylvis :-) Taky mám problém usnout na břiše. Normálně jsem usinala rychle, ale teď se převaluju i 2hodiny. Občas se i budím v noci. :cert:

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
13.12.12 14:23
@Mama 2 píše:

A kde budeš rodit? :) Já jsem z Plzně, tak jestli náhodou nebudeme spolu v poro :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8877
13.12.12 14:30

@sylvis u nás je to se spaním taky veselý :) byla jsem a ještě jsem zvyklá usínat na půl na břiše na půl na boku, když jsem na boku, tak mě tlačej kolena o sebe a na zádech to nejde vůbec, ale naštěstí zatím mimčo neprotestuje, za pár týdnů/měsíců to bude horší, uvažuju o koupi kojícího polštáře jenom kvůli spaní :) jinak s nočním běháním na záchod jsme na tom stejně, někdy je noc dobrá a stačí jít jednou, jindy třeba 5krát a to se pak budí i chlap, jelikož za prvé nedal na moje slova a když kupoval postel, tak koupil „jenom“ 140×200, protože byla v akci, potom je to postel dřevěná a když vstávám nebo se pak uvelebuju, tak dělá hrozný zvuky :lol: no a ještě se tu mačkáme s hafanem, je zvyklej spát v posteli a cítit teplo, takže až bude mimčo na světě, tak si asi jeden z nás bude muset ustlat na zemi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí