Poradna duly
Jana Čurdová
@Petea ahojky, vítám Tě mezi námi
klidně se ptej, na co budeš chtít, určitě rády odpovíme ![]()
Holky tak jsme se konečně vrátili od doktora
Miminko je v pořádku, zdravé, jenom mi připadalo, že si dělá nějak málo místa, jak tam bylo zkroucené
A díky tý jeho poloze ještě nevíme na 100% co to bude, i když se doktor snažil koukat ze všech úhlů
Ale prý na 60% to bude HOLKA
já to všem říkala
tak snad jí to zůstane i do další kontroly a dr. to potvrdí už na 100% ![]()
Jinak mě moje váha docela potěšila, mám z toho vážení u doktorů vždycky trauma, ale dneska na mě vyskočilo číslo 65,6kg, takže jsme od začátku těhu shodili cca 4,5kg, ale jelikož jsem prcek s nadváhou, tak je to zatím prý v pořádku říkala sestřička
A ten můj mužskej si dneska koleduje o pěknej pohlavek rejpal jeden
Ptal se právě sestřičky, jestli je to v pořádku, že zatím hubnu, tak se ptala na výšku a když jí řekl kolik že to měřím, tak ještě dodal, že prý jsem takovej zahradní trpaslík
samozřejmě v NJ, já rozuměla prd a on mi to ještě s pusou od ucha k uchu přeloží ![]()
Já mám 5.6, tak uvidime, jak se miminkovi bude chtít… Jinak váha zatim nic, pořad mám svou ![]()
@Clairisek píše:
@Petea ahojky, vítám Tě mezi námiklidně se ptej, na co budeš chtít, určitě rády odpovíme
![]()
Holky tak jsme se konečně vrátili od doktora
Jinak mě moje váha docela potěšila, mám z toho vážení u doktorů vždycky trauma, ale dneska na mě vyskočilo číslo 65,6kg, takže jsme od začátku těhu shodili cca 4,5kg, ale jelikož jsem prcek s nadváhou, tak je to zatím prý v pořádku říkala sestřičkaMiminko je v pořádku, zdravé, jenom mi připadalo, že si dělá nějak málo místa, jak tam bylo zkroucené
A díky tý jeho poloze ještě nevíme na 100% co to bude, i když se doktor snažil koukat ze všech úhlů
Ale prý na 60% to bude HOLKA
já to všem říkala
tak snad jí to zůstane i do další kontroly a dr. to potvrdí už na 100%
A ten můj mužskej si dneska koleduje o pěknej pohlavek rejpal jeden
Ptal se právě sestřičky, jestli je to v pořádku, že zatím hubnu, tak se ptala na výšku a když jí řekl kolik že to měřím, tak ještě dodal, že prý jsem takovej zahradní trpaslík
samozřejmě v NJ, já rozuměla prd a on mi to ještě s pusou od ucha k uchu přeloží
Já jsem právě taky zatím jen hubla, mám 3 kg dole. Uvidíme, hlavně, že už se to zastavilo.
@Anabellkaa no pokud jsi na tom byla jak já, tak je to pravděpodobně v pořádku
já měřím 158cm a měla jsem kolem 70-71kg, takže jsem i ráda, pořád jsem říkala, že si mimčo bere dost ze mě a je to na něm vidět, už má krásně kulatej pupík na utz
určitě to bude i u Tebe v pořádku ![]()
@Clairisek Tak jsem byla pro ty popolki mám s vit. C a jsou moc dobrý
Tak uvidime zítra jak pomužou ![]()
@aminkadf Já mám termín podle MS 30. 5. a podle UTZ 3. 6., tak možná budeme rodit stejně
. Jinak já mám taky zatím pořád svoji váhu, ale měla jsem to tak i u prvního miminka, začala jsem přibírat později a nakonec jsem přibrala 13 kg.
@aminkadf tak snad to zabere
jinak osobně nedám dopustit na tantum verde, ale byl by to trochu risk těhu, i když v letáku není přímo zakázaný, jenom by se člověk měl prý poradit s dr. před nasazením
ale přeju ať ty propolki zaberou a máš klid, jinak by byla asi jistější návštěva doktora ![]()
@Clairisek
Ahojky, o bradavkách radši ani mluvit nechci, nebolí mě nějak oblečení, ale na dotek už je to horší, a co víc, začaly se mi loupat a občas svědit a bolet(hlavně dvorce), takže mažu co to jde ![]()
jinak jí od začátku těhu přibrala asi 3 kila, teď za poslední měsíc kilo, zbylé dvě hned na začátku, přičítám to tomu jak se mi nafouklo břicho a prsa, ono už to toiž nesplasklo ![]()
@Clairisek Když to do zítra nezabere, tak dr je jistý.
Taky jsem zvyklá na Tantum verde, ale právě v těhu trohu risk.
To je dobře, že u doktora vše proběhlo v pořádku. Naše je taky stydlín, taky nechtělo ukázat co tam má
Už se tešim na další návštěvu.
Ahojky těhulky
s bradavkama mám taky problém. Občas bolí, občas svědí..a přítelovi nemůžu vysvětlit, ať mi na ně nesahá, protože to bolí
hned se začne urážet, že už se mě nemůže ani dotknout. Jinak je mi docela fajn. Můj si včera všiml bříška, tak mi začal říkat „tlusťoch“
myslím, že to bude doma ještě veselý s ním.
Větší starost mi teď dělá spánek. Byla jsem zvyklá usínat na břiše a to teď jaksi nejde, strašně to tlačí..a když už konečně usnu aspoň na boku, tak se vzbudím, abych mohla utíkat čurat
no děs. Snad si nějak zvyknu
@Šalvějka já se zapoměla doktora úplně zeptat
ale kdyby se začaly loupat, tak Bepanthen? nebo co používáš? ![]()
@aminkadf ale jsem trochu ráda, jelikož jsem se bavila s jednou holčinou a ta mi říkala, že holčičky se schovávají, tak snad se doktor nespletl
taky se těším na další KO, ale to jdeme až 13.1. a až v 16hodin, to bude hrozný čekání přes den ![]()
@Mama 2 píše:
@aminkadf Já mám termín podle MS 30. 5. a podle UTZ 3. 6., tak možná budeme rodit stejně. Jinak já mám taky zatím pořád svoji váhu, ale měla jsem to tak i u prvního miminka, začala jsem přibírat později a nakonec jsem přibrala 13 kg.
koukám, že je nás víc, si tu pak budeme posílat info z porodnice hihi ![]()
@sylvis
Taky mám problém usnout na břiše. Normálně jsem usinala rychle, ale teď se převaluju i 2hodiny. Občas se i budím v noci. ![]()
@Mama 2 píše:
@aminkadf Já mám termín podle MS 30. 5. a podle UTZ 3. 6., tak možná budeme rodit stejně. Jinak já mám taky zatím pořád svoji váhu, ale měla jsem to tak i u prvního miminka, začala jsem přibírat později a nakonec jsem přibrala 13 kg.
A kde budeš rodit?
Já jsem z Plzně, tak jestli náhodou nebudeme spolu v poro ![]()
@sylvis u nás je to se spaním taky veselý
byla jsem a ještě jsem zvyklá usínat na půl na břiše na půl na boku, když jsem na boku, tak mě tlačej kolena o sebe a na zádech to nejde vůbec, ale naštěstí zatím mimčo neprotestuje, za pár týdnů/měsíců to bude horší, uvažuju o koupi kojícího polštáře jenom kvůli spaní
jinak s nočním běháním na záchod jsme na tom stejně, někdy je noc dobrá a stačí jít jednou, jindy třeba 5krát a to se pak budí i chlap, jelikož za prvé nedal na moje slova a když kupoval postel, tak koupil „jenom“ 140×200, protože byla v akci, potom je to postel dřevěná a když vstávám nebo se pak uvelebuju, tak dělá hrozný zvuky
no a ještě se tu mačkáme s hafanem, je zvyklej spát v posteli a cítit teplo, takže až bude mimčo na světě, tak si asi jeden z nás bude muset ustlat na zemi
![]()