Poradna duly
Jana Čurdová
@Clairisek To je bomba, já chci takyyyyyy!
Můžu se zeptat na cenu?
@Fidofido 9,95euro
je to z H&M a vím, že to holky kupovaly i v čr, akorát to je info pár měsíců staré
ještě jsou k tomu ponožtičky
ale ty se musej koupit extra, ale asi se po nich ještě mrknem
celkově to pak vypadá takhle http://static1.asmira.com/…4759_720.jpg ![]()
@Clairisek Jakou jste koupili velikost? Z 56 prý do 14 dnů mimčo vyroste, tak se asi spíš zaměřím až na 62. Jejda, já se tak nemůžu dočkat, až budu nakupovat, ale chci počkat, až co budu mít od kamarádky, ať nenakupuju zbytečně, mimča to pak prý ani nestačí unosit, jak rychle nám porostou. ![]()
@Fidofido jj taky jsem teď četla, že z toho rychle vyroste a to jsem měla původně v ruce 62 a ještě to vyměňovala
ale tak aspoň na cestu z porodnice by nám to snad stačit mohlo
jestli to bude opravdu holčička, tak budeme mít taky hromady hadříků po sestřence, která dostala tunu věcí od tetky z Itálie, ale když některým věcem prostě nejde odolat ![]()
Nevím jak u Vás holky, ale tady v Plzni je lepší nevycházet ven. Byli jsme nakupovat v kramu, který máme 10min od domu, nám teď trvala cesta pomalu dvě hodiny… Takže nevycházet ![]()
@aminkadf píše:
Nevím jak u Vás holky, ale tady v Plzni je lepší nevycházet ven. Byli jsme nakupovat v kramu, který máme 10min od domu, nám teď trvala cesta pomalu dvě hodiny… Takže nevycházet
A co je u vás za počasí? U nás celý den prší ![]()
U nás to přes noc namrzlo jako čuník… Na stupně bych to tipovala tak -3. Jedna velká ledovka. Pro dnešek mám „cestování“ vybrané
Uvidime jak to bude zítra ![]()
Ahoj já jela z prahy ke kladnu a chodníky jeden led strašný
@Anabellkaa přibrala jsem podle poradny asi kilo a půl, ale je fakt, že furt něco žeru ![]()
u prvního těhu jsem přibrala asi 18kg a to jsem se živila jenom zeleninou a sem tam kousek kuřecího. nevím kde jsem to vzala
, ale je fakt, že z porodnice jsem se vracela už na svojí váze, takže jsem asi spíš byla zavodněná, než tlustá ![]()
@Petea píše:
@Anabellkaa přibrala jsem podle poradny asi kilo a půl, ale je fakt, že furt něco žeru
u prvního těhu jsem přibrala asi 18kg a to jsem se živila jenom zeleninou a sem tam kousek kuřecího. nevím kde jsem to vzala, ale je fakt, že z porodnice jsem se vracela už na svojí váze, takže jsem asi spíš byla zavodněná, než tlustá
Tak to je skvělý, že ses z porodnice vracela na svém. A jaké máš chutě teď?
Ty těhu pásy jsou krásné, jen si říkám jak bych je využila, když do normálních kalhot se nevejdu a mám dvoje těhu legíny a dvoje těhu kalhoty s našitým pásem. Koupila jsem si dvě těhu tuniky a jsou krásný
ještě se musím po něčem podívat. A jinak holky já při prvním těhotenství přibrala tak 15 kilo a to jsem jedla naprosto normálně a dost se hýbala. Bylo to ale rychle samo dole tim kojením a nočním vstáváním - syn mi teda celou mateřskou vstával v pět ráno a doteď to je nespavec. A taky jsem při kojení nemohla sníst skoro nic než suchý špagety nebo ho bolelo bříško a měl koliky a plakal a plakal. Nakonec jsem zhubla tak, jak jsem nikdy nebyla a na půl roce už neměla na kojení sílu. Jinak co si myslíte o cvičení při těhotenství? Vůbec nevím jaký cviky. Jsem doma na neschopenku a nikam moc nechodím a není mi nejlíp tak budu za chvíli jako koule. Napadlo me plavání, ale zas kvůli zánětu to nedoporučují… Tak to nechci pokoušet. K Filipkovi jsem přišla jak slepá k houslím, ale tohle druhý těhotenství je vymodlený a ještě po IVF. A co se týče oblečení do porodnice, já měla soupravu velikost 56 a čepička byla tomu mému zlatíčku malá hned při odjezdu z nemocnice. Člověk toho fakt moc nepotřebuje. V červnu můžeme dokola prát a oni z toho bobísci tak rychle rostou ![]()
@Tinakaterina Taky s těmi těhu pásy ještě počkám, zatím mám stejně jako ty těhu kalhoty s pásem, pak dvoje legíny a nějakou tuniku, ale jsem teď nějaká zimomřivka, tak přesto stejně nosím ještě svetr, takže pás by ani nebyl vidět, no uvidíme třeba v únoru, to už budu bříško větší a bude možná i potřebovat podporu. 15 kg by se mi taky líbilo, tak uvidíme, zatím mám nahoře 3 kg, nijak se neomezuju ale ani nepřejídám. V 1.trimestru mi bylo všelijak, tak jsem na cvičení neměla ani pomyšlení, ale teď už chci začít, manžel mi koupil těhu jógu (cvičila jsem ji i před otěhotněním), tak se na ni vrhnu. S tím plaváním je to jak u koho, někdo říká určitě ano, choďte, miminku to nemůže ublížit, někdo je zase opatrnější. Asi bych si zjistila kvalitu vody v bazénu, ale zatím plavčit nechodím, v té zimě se mi vůbec nechce, na jaře to asi prubnu. S oblečením zatím čekám, co dostanu od kamarádky a pak teprve dokoupím, nemám zkušenost, tak asi dvě tři věci v 56 koupím a pak už jen 62. ![]()
@Tinakaterina já na cvičení moc nebyla ani před těhu, takže ani teď asi moc nebudu, vodu miluju, ale teď jsem chytla nějakej malej zánět, tak se asi budu trošku bát, ale zase jsem četla, že se dělají nějaký tampony přímo pro těhule na plavání, který jsou napuštěný něčím, co chrání před těma zánětama a že to snad někde na plavání pro těhotný holkám přímo dávali, neboť bez toho by je na hodinu vůbec nepustili, tak se asi po tom pro jistotu mrknu a budu chodit plavčit s tím ![]()
@Fidofido ono je na prd, že takhle na začátku nikdo přesně nev jakej trpaslíček se mu narodí
já si pamatuju, jak nám loni říkala kamarádka, ať nekupujeme pro malou nic menšího než 56, že ona i brácha měli hned po porodu přes 50 a tak by to neunosila, všichni jsme se tím řídili a malá měla přesně 50cm a ve všem ze začátku plavala
ale zase je pravda, že do toho dorostou během chvilky ![]()