Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mama 2
13.12.12 14:40

@aminkadf Já budu rodit v Ostravě, to se v porodnici určitě nepotkáme :-)

Holky, máte některá ten těhotenský pás? U prvního miminka se to snad ještě nedělalo (před 7 lety) a teď bych si ho chtěla koupit, ale nevím, jestli by mi z toho zatím pidi bříška nesjíždělo.
Mám totiž dost bederních kalhot a vadí mi teď na zimu, že mi sjíždí moc nízko.

• Citovat
  • Upravit
31
13.12.12 14:42

Ahoj holky ;), můžu mezi Vás? Čekám své první mimi, TP 22.6.2013 :) S přítelem nám to vyšlo hned první měsíc snažení, takže jsme rádi a těšíme se. Mějte se krásně a opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 14:48
@Mama 2 píše:
@aminkadf Já budu rodit v Ostravě, to se v porodnici určitě nepotkáme :-)Holky, máte některá ten těhotenský pás? U prvního miminka se to snad ještě nedělalo (před 7 lety) a teď bych si ho chtěla koupit, ale nevím, jestli by mi z toho zatím pidi bříška nesjíždělo.
Mám totiž dost bederních kalhot a vadí mi teď na zimu, že mi sjíždí moc nízko.

já mám jenom přišitej ke kalhotám :) přes pupík to sedí krásně a pod prsama trochu odstává, ale nic nesjíždí, tak snad by držel i jenom ten pás :)

@Kikuška87 to je pěkné, hned na první pokus :) tak Tě mezi námi vítám a přeji pohodové a bezproblémové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.12.12 15:38
@Clairisek píše:
@Anabellkaa no pokud jsi na tom byla jak já, tak je to pravděpodobně v pořádku :) já měřím 158cm a měla jsem kolem 70-71kg, takže jsem i ráda, pořád jsem říkala, že si mimčo bere dost ze mě a je to na něm vidět, už má krásně kulatej pupík na utz :)) určitě to bude i u Tebe v pořádku :)

Já vážila 63,5 při 172 cm a teď mám 60,5. Taky jsem ráda, rozhodně nezastávám názor cpát se za dva a že po porodu se to nějak vyřeší cvičením. Nevyřeší. Prostě jíst s rozumem (až to půjde, zatím se musím do jídla nutit, ale alespoń si vybírám jen zdravé věci). Nedávno jsem četla tady na emiminu, že nějaké slečky přibraly 34 kg! To mi přijde opravdu nerozum. Manžel mi pak dal do ruky 15ti kilovou činku a řekl, ať si představím, že tahám ještě 3× tolik :! Už bych hrozně ráda začala cvičit, zatím chodím jen na procházky, ale na cvičení se necítím, furt je mi zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.12.12 16:05

@sylvis
ten můj se taky občas urazí, že už si na ty prsa nemůže ani šáhnout, a pak mi na ně šahá schválně, ale to pak začnu bejt hodně nepříjemná, nemůže za to, ale mě to je prostě proti srsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.12.12 16:06

@Clairisek
no zatím je mažu tělovým mlékem, docela to pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 17:19

@Anabellkaa tak to jsi proti mě vyžlátko :)… já celej den něco zobu, ale vesměs jenom ovoce a zeleninu, k večeři chleba s něčím a zase zeleninu a obědy jak kdy, podle mě si mimčo řekne, když něco potřebuje, třeba tchýně, když jí mužskej o víkendu říkal, že moc nejím normální jídlo, tak hned že mám jíst teda míň ale častěji, ale mě to prostě nejde, z normálního jídla, když ho je víc a je jedno jestli najednou nebo postupně, mi je zle, tak pak obrátila, že tedy mám raději jíst tak jak to cítím :lol: a to ještě předtím dodala, že musím myslet na miminko a kvůli tomu jíst víc, no tchýně, co od ní čekat že :)

jinak tchýně na to, že je v pohodě a na to, že když se plánovala velká svatba tehdá ještě a do toho nekecala, mě teď malinko točí kvůli jménu… měli jsme vybráno Kuba/Bára, Bára se jí nelíbila, jenom kvlki tomu, že by jí tu říkali místo BarbOra BarbAra, tak jsem tak přemýšlela a po jednom hnusným snu mě přivedla na lepší myšlenky myšlenka na mimčo, holčičku - Annabell, mužskej souhlasí, že se mu to líbí, moje mamka taky, jelikož jí může říkat Anička a tchýně má opět problém :lol: že prý je to moc tvrdé a to nám navrhovala variantu ještě u Barborky Bára a nebo prej Sára, což mi zní ještě tvrději :lol: tak doufám, že jí to brzo přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.12.12 17:35

@Clairisek Uf, tak to ti nezávidím, my si do jmen mluvit nenecháme, ani je rodičům a tchánovcům nebudeme říkat, ať se nechají překvapit. Od čeho jsme rodiče my? Už tak máme problém domluvit se my dva s manželem, natož aby nám do toho vstupoval ještě někdo jiný. Náhodou Kuba i Bára jsou super, Annabell je taky fajn, Sára taky dobrý, ale jak říkáš, nevidím velký rozdíl mezi Sára a Bára, jestli je něco tvrdší, přijdou mi nastejno, ale to je opravdu věc názoru, každému se líbí něco jiného, jenže by mě prostě mrzelo, kdybych měla dát svému dítěti jméno podle přání tchýně (nic proti tchýním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.12.12 17:46

@Fidofido no já už to taky měnit nebudu, manža se nechce hádat, tak prej že se ještě zamyslíme, ale buď dáme tedy jako zahraniční tu Annabell, když jsme teda v DE a jestli se naštvu, tak bude Barborka a hotovo, jemu se líběj obě varianty, tak další změnu neplánuju i kdyby se měla na hlavu postavit :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
13.12.12 22:20

Je to paráda já 14.6. Měla jsem rýmu a kašel a bolelo mě v krku ptala jsem se v lékárně a koupila jsem si vincentku sprej do nosu i jitrocel.sirup.prsa mě teď už nebolí ale podbřišk ano ale já mám cysty tak prý z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
13.12.12 23:31

Já 16.6. ;-) a přibírám teda. Nemám vůbec pohyb. Je mi zle a jsem unavená tak jen vozím syna ze školy do školy a na kroužky a pak s ním dělat úkoly. To mi stačí :-) ale u prvního těhotenství jsem přibrala 15 kg a za dva měsíce to bylo dole samo díky kojení a nočnímu vstávání. Tak doufám, že to bude taky tak. Jinak pas nemám, ale koupila jsem si těhu legíny a tuniky a je to prima. Kalhoty už me na břicho tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
14.12.12 08:03

Pás jsem si koupila přes boky a břicho super ale nahoře je moc volný asi to chtělo nějaký pružnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mama 2
14.12.12 10:01
@johankakoz píše:
Pás jsem si koupila přes boky a břicho super ale nahoře je moc volný asi to chtělo nějaký pružnější

A objednala sis velikost, jakou „nosíváš“ normálně? Dívala jsem se dnes na net a těch pásů je dost druhů, tak asi 1 risknu a objednám to.
Jinak těhotenské legíny jsou super nápad, hned jdu nějaké najít 8)
Jo a ještě dotaz na holky, co jsou na nemocenské. Už Vám přišly peníze? Jsem doma od půlky října, koncem října jsem dávala „papír na peníze“ a doposud mi nic nepřišlo, tak nevím, kde se stala chyba :evil:

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
14.12.12 10:11

@Mama 2 Já jsem doma od 5.11. papír jsem posílala 27.11, tak uvidime. Čekám na to jak na smilování… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3284
14.12.12 10:20

@Clairisek
tak se jménama jsem taky teďka měli trochu boj, hlavně ze strany z mojí strany, mamka se ségrou nebyly schopný vydejchat jméno Oliver, nám s manželem se to líbí, ještě jsme přemýšleli o Viktorovi, ale toho si necháme na potom :D no rozmlouvaly rozmlouvaly, a už se s tím smířily. Já se toho jména nevzdám, mimísovi jsem ho slibovala, když ještě ani v bříšku nebyl, přece to teď nezměním. U holčičky to je v pohodě, chceme Amálku, a ta se líbí celé rodině. Annabell je moc hezký, na tchýni bych nedala :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí