Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
14.12.12 10:26

@Šalvějka jéé Amálku jsem mužskýmu taky navrhovala, ale nechtěl :( :) dneska při čekání na úřadu jsem mu říkala, že to už opravdu měnit nebudu, že pokud cizí jméno, tak to bude „Anička Belíková“ (to vymyslel on :lol: ) ale dál už přemýšlet a měnit nehodlám :) taky jsem mu říkala, že je to na nás, přizpůsobovat to každýmu z rodiny, tak se ničeho nedopátráme a tchýně ať si pak říká jak chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.12.12 10:34

@Clairisek
no práve, kdyby se měl člověk snažit všem se zavděčit, tak těžko něco vybere :) mamka mu říká Olivo, ještě nevíme co to bude, ale manžel je přesvědčenej o klukoj, tak to zatím je pro všechny kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.12.12 10:41

@Šalvějka to náš taťka byl taky přesvědčenej a v týdnu mě pobavil, když prohlásil „už vím proč to není vidět, on to bude kluk, ty jdeš do šířky totiž“ :lol: tak ho opravuji a říkám, že do šířky když už, tak jdou holky, kluci jsou víc do předu, tak se pak smířil s holčičkou, i když chtěl hokejistu pořád :) Anička prej bude krasobruslařka, i když jestli bude motovidlo po mamince… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
14.12.12 11:19
@Clairisek píše:
@Anabellkaa tak to jsi proti mě vyžlátko :)… já celej den něco zobu, ale vesměs jenom ovoce a zeleninu, k večeři chleba s něčím a zase zeleninu a obědy jak kdy, podle mě si mimčo řekne, když něco potřebuje, třeba tchýně, když jí mužskej o víkendu říkal, že moc nejím normální jídlo, tak hned že mám jíst teda míň ale častěji, ale mě to prostě nejde, z normálního jídla, když ho je víc a je jedno jestli najednou nebo postupně, mi je zle, tak pak obrátila, že tedy mám raději jíst tak jak to cítím :lol: a to ještě předtím dodala, že musím myslet na miminko a kvůli tomu jíst víc, no tchýně, co od ní čekat že :)jinak tchýně na to, že je v pohodě a na to, že když se plánovala velká svatba tehdá ještě a do toho nekecala, mě teď malinko točí kvůli jménu… měli jsme vybráno Kuba/Bára, Bára se jí nelíbila, jenom kvlki tomu, že by jí tu říkali místo BarbOra BarbAra, tak jsem tak přemýšlela a po jednom hnusným snu mě přivedla na lepší myšlenky myšlenka na mimčo, holčičku - Annabell, mužskej souhlasí, že se mu to líbí, moje mamka taky, jelikož jí může říkat Anička a tchýně má opět problém :lol: že prý je to moc tvrdé a to nám navrhovala variantu ještě u Barborky Bára a nebo prej Sára, což mi zní ještě tvrději :lol: tak doufám, že jí to brzo přejde :lol:

TAk to tchýni máme podobnou, taky furt řeší, že nejim, přitom prd ví co jim, taky musim po malých dávkách během celého dne. Pro mě je +, že nemám chuť vůbec na sladké a smažené, což jsem vždycky milovala.

Jj, Anabellka - můj nick snad všude na netu. Mám ho z jedné americké pohádky a hrozně se mi to líbí :) My chceme Aleška nebo Verunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
14.12.12 11:23
@Clairisek píše:
@Šalvějka to náš taťka byl taky přesvědčenej a v týdnu mě pobavil, když prohlásil „už vím proč to není vidět, on to bude kluk, ty jdeš do šířky totiž“ :lol: tak ho opravuji a říkám, že do šířky když už, tak jdou holky, kluci jsou víc do předu, tak se pak smířil s holčičkou, i když chtěl hokejistu pořád :) Anička prej bude krasobruslařka, i když jestli bude motovidlo po mamince… :lol: :lol:

Mě zase můj taťka dostal tím když mi psal email a zakončil ho slovy: „posílám pusu mamince, děda čekatel“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
14.12.12 11:49

@Clairisek @Fidofido Do jmen si taky kecat nenecháme. Bude to naše miminko tak co… :nevim: Naštěstí nám do toho ZATÍM nikdo moc nemluví. I když tchýni málem trefil šlak, když jsem se zmínila o Viktorce-to se mi pro holčičku líbí. Tak přemýšlím, že dám Viktorku natruc :D

@Mama 2 píše:
@aminkadf Já budu rodit v Ostravě, to se v porodnici určitě nepotkáme :-)Holky, máte některá ten těhotenský pás? U prvního miminka se to snad ještě nedělalo (před 7 lety) a teď bych si ho chtěla koupit, ale nevím, jestli by mi z toho zatím pidi bříška nesjíždělo.
Mám totiž dost bederních kalhot a vadí mi teď na zimu, že mi sjíždí moc nízko.

Já jsem si teď koupila dva pásy na zkoušku, ale nebyly to těhotenské, ale jen aby netáhlo na záda a jsou perfektní. Sedí perfektně a nikam se nehranou :D A jsou od půlky zadku až nad pupík, takže fakt :palec:

Jinak vítám nové holky, v červnu se v porodnicích asi nezastaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
14.12.12 12:43

Ahoj kde jsi ty těhotenské pásy co sedí koupila? Jsou někde z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.12.12 14:57

Ahoj, včera jsem byla na screeningu a Uz vyšel skvěle. Teď ještě aby byly dobrý odběry a můžu si na chvilku oddechnout :D. Výsledky, pokud by bylo něco blbě by měli volat dnes a jinak pak celkové zašlou mému gyn.Tak jsem ráda! A podle všeho čekáme holčičku, ale na 100pro to není, neboť mimi je stydlín :mrgreen:!Jinak já mám těhotenské kalhoty s náplety na břicho, dají se upravit dle velikosti břicha, takže pás není třeba, minule jsem měla takový ten zdravotní pás, co má zvedat bříško, ale nosila jsem ho až od 8 měs a dost mi pomáhal proti tvrdnutí břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.12.12 15:52

@Anabellkaa ona jako teď už je víc v pohodě, když jsem tu byla v létě a ještě jsme byli v jednom bytě všichni, tak to jsem po dvou měsících balila kufry, takže tohle kecání se dá ještě přežít, i když stejně to ssss :lol:… jj, jsem si říkala jaká je to krásná náhoda :) takhle se mi libí na bazaru modrýho koníka tyrkysová dečka od Pinkie a taky takovej nick :lol: jsem říkala, že je to asi osud :lol:

@Aneťák89 teď jsme se vrátili z vánočních nákupů zrovna s tchýní a drahouš jí ukazoval utz se slovy „to je naše Annabellka“ a už nic neříkala :lol: tak snad už bude klid :)

ale mám po celým dnu konečně radost, zabrousili jsme do H&M, manža teda chtěl sehnat kabátek pro mě, to neměli, měli samý hnusný jenom, ale vydyndala jsem si žabičkovou soupravičku na mrnouse :lol: už se těším, až ji bude mít na sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.12.12 15:53

@glorča tak gratuluji jak k dobrým výsledkům, tak i k pravděpodobné holčičce :) tady máme malou stydlivku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
14.12.12 17:24

@Clairisek Jéé, když budeš moct, dej sem fotku žabičkové soupravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
14.12.12 17:27

Zde je odkaz na jednu www stránku s těhotenskými pásy - http://www.bambinoland.cz/index.php?…
Já jsem si včera koupila dvoje super zateplené legíny, normálně u vietnamců za pár korun, tak si k tomu ještě příští týden koupím takové ty návleky přes kotníky a budu frajerka (tuniky a svetry už mám v zásobě). :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
14.12.12 17:30

@Aneťák89 Viktorka je taky super! :dance: Holky, já když Vás tady tak čtu, tak budu mít se jmény fakt asi problém, protože mně se líbí skoro všechny :D Takže naše holčička se asi bude jmenovat Barbora Adéla Annabell Viktorie Kristýna Lucie… a kluk Lukáš Jiří Jakub Ondřej Matyáš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.12.12 17:34

@Fidofido já můžu vždycky :lol: akorát je to teda obrázek ze stránek co mám uloženej v pc v seznamu co chci :lol: ale v reálu je to na chlup stejné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.12.12 17:40

@Fidofido a ještě takových jmen je.. :lol: mamka si kdysi koupila knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat a to je počteníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí