Poradna duly
Jana Čurdová
@Šalvějka jéé Amálku jsem mužskýmu taky navrhovala, ale nechtěl
dneska při čekání na úřadu jsem mu říkala, že to už opravdu měnit nebudu, že pokud cizí jméno, tak to bude „Anička Belíková“ (to vymyslel on
) ale dál už přemýšlet a měnit nehodlám
taky jsem mu říkala, že je to na nás, přizpůsobovat to každýmu z rodiny, tak se ničeho nedopátráme a tchýně ať si pak říká jak chce ![]()
@Clairisek
no práve, kdyby se měl člověk snažit všem se zavděčit, tak těžko něco vybere
mamka mu říká Olivo, ještě nevíme co to bude, ale manžel je přesvědčenej o klukoj, tak to zatím je pro všechny kluk ![]()
@Šalvějka to náš taťka byl taky přesvědčenej a v týdnu mě pobavil, když prohlásil „už vím proč to není vidět, on to bude kluk, ty jdeš do šířky totiž“
tak ho opravuji a říkám, že do šířky když už, tak jdou holky, kluci jsou víc do předu, tak se pak smířil s holčičkou, i když chtěl hokejistu pořád
Anička prej bude krasobruslařka, i když jestli bude motovidlo po mamince…
![]()
@Clairisek píše:
@Anabellkaa tak to jsi proti mě vyžlátko… já celej den něco zobu, ale vesměs jenom ovoce a zeleninu, k večeři chleba s něčím a zase zeleninu a obědy jak kdy, podle mě si mimčo řekne, když něco potřebuje, třeba tchýně, když jí mužskej o víkendu říkal, že moc nejím normální jídlo, tak hned že mám jíst teda míň ale častěji, ale mě to prostě nejde, z normálního jídla, když ho je víc a je jedno jestli najednou nebo postupně, mi je zle, tak pak obrátila, že tedy mám raději jíst tak jak to cítím
a to ještě předtím dodala, že musím myslet na miminko a kvůli tomu jíst víc, no tchýně, co od ní čekat že
jinak tchýně na to, že je v pohodě a na to, že když se plánovala velká svatba tehdá ještě a do toho nekecala, mě teď malinko točí kvůli jménu… měli jsme vybráno Kuba/Bára, Bára se jí nelíbila, jenom kvlki tomu, že by jí tu říkali místo BarbOra BarbAra, tak jsem tak přemýšlela a po jednom hnusným snu mě přivedla na lepší myšlenky myšlenka na mimčo, holčičku - Annabell, mužskej souhlasí, že se mu to líbí, moje mamka taky, jelikož jí může říkat Anička a tchýně má opět problém
že prý je to moc tvrdé a to nám navrhovala variantu ještě u Barborky Bára a nebo prej Sára, což mi zní ještě tvrději
tak doufám, že jí to brzo přejde
TAk to tchýni máme podobnou, taky furt řeší, že nejim, přitom prd ví co jim, taky musim po malých dávkách během celého dne. Pro mě je +, že nemám chuť vůbec na sladké a smažené, což jsem vždycky milovala.
Jj, Anabellka - můj nick snad všude na netu. Mám ho z jedné americké pohádky a hrozně se mi to líbí
My chceme Aleška nebo Verunku.
@Clairisek píše:
@Šalvějka to náš taťka byl taky přesvědčenej a v týdnu mě pobavil, když prohlásil „už vím proč to není vidět, on to bude kluk, ty jdeš do šířky totiž“tak ho opravuji a říkám, že do šířky když už, tak jdou holky, kluci jsou víc do předu, tak se pak smířil s holčičkou, i když chtěl hokejistu pořád
Anička prej bude krasobruslařka, i když jestli bude motovidlo po mamince…
![]()
Mě zase můj taťka dostal tím když mi psal email a zakončil ho slovy: „posílám pusu mamince, děda čekatel“ ![]()
@Clairisek @Fidofido Do jmen si taky kecat nenecháme. Bude to naše miminko tak co…
Naštěstí nám do toho ZATÍM nikdo moc nemluví. I když tchýni málem trefil šlak, když jsem se zmínila o Viktorce-to se mi pro holčičku líbí. Tak přemýšlím, že dám Viktorku natruc ![]()
@Mama 2 píše:
@aminkadf Já budu rodit v Ostravě, to se v porodnici určitě nepotkámeHolky, máte některá ten těhotenský pás? U prvního miminka se to snad ještě nedělalo (před 7 lety) a teď bych si ho chtěla koupit, ale nevím, jestli by mi z toho zatím pidi bříška nesjíždělo.
Mám totiž dost bederních kalhot a vadí mi teď na zimu, že mi sjíždí moc nízko.
Já jsem si teď koupila dva pásy na zkoušku, ale nebyly to těhotenské, ale jen aby netáhlo na záda a jsou perfektní. Sedí perfektně a nikam se nehranou
A jsou od půlky zadku až nad pupík, takže fakt ![]()
Jinak vítám nové holky, v červnu se v porodnicích asi nezastaví ![]()
Ahoj kde jsi ty těhotenské pásy co sedí koupila? Jsou někde z netu?
Ahoj, včera jsem byla na screeningu a Uz vyšel skvěle. Teď ještě aby byly dobrý odběry a můžu si na chvilku oddechnout
. Výsledky, pokud by bylo něco blbě by měli volat dnes a jinak pak celkové zašlou mému gyn.Tak jsem ráda! A podle všeho čekáme holčičku, ale na 100pro to není, neboť mimi je stydlín
!Jinak já mám těhotenské kalhoty s náplety na břicho, dají se upravit dle velikosti břicha, takže pás není třeba, minule jsem měla takový ten zdravotní pás, co má zvedat bříško, ale nosila jsem ho až od 8 měs a dost mi pomáhal proti tvrdnutí břicha.
@Anabellkaa ona jako teď už je víc v pohodě, když jsem tu byla v létě a ještě jsme byli v jednom bytě všichni, tak to jsem po dvou měsících balila kufry, takže tohle kecání se dá ještě přežít, i když stejně to ssss
… jj, jsem si říkala jaká je to krásná náhoda
takhle se mi libí na bazaru modrýho koníka tyrkysová dečka od Pinkie a taky takovej nick
jsem říkala, že je to asi osud ![]()
@Aneťák89 teď jsme se vrátili z vánočních nákupů zrovna s tchýní a drahouš jí ukazoval utz se slovy „to je naše Annabellka“ a už nic neříkala
tak snad už bude klid ![]()
ale mám po celým dnu konečně radost, zabrousili jsme do H&M, manža teda chtěl sehnat kabátek pro mě, to neměli, měli samý hnusný jenom, ale vydyndala jsem si žabičkovou soupravičku na mrnouse
už se těším, až ji bude mít na sobě ![]()
@glorča tak gratuluji jak k dobrým výsledkům, tak i k pravděpodobné holčičce
tady máme malou stydlivku ![]()
@Clairisek Jéé, když budeš moct, dej sem fotku žabičkové soupravy ![]()
Zde je odkaz na jednu www stránku s těhotenskými pásy - http://www.bambinoland.cz/index.php?…
Já jsem si včera koupila dvoje super zateplené legíny, normálně u vietnamců za pár korun, tak si k tomu ještě příští týden koupím takové ty návleky přes kotníky a budu frajerka (tuniky a svetry už mám v zásobě). ![]()
@Aneťák89 Viktorka je taky super!
Holky, já když Vás tady tak čtu, tak budu mít se jmény fakt asi problém, protože mně se líbí skoro všechny
Takže naše holčička se asi bude jmenovat Barbora Adéla Annabell Viktorie Kristýna Lucie… a kluk Lukáš Jiří Jakub Ondřej Matyáš… ![]()
@Fidofido já můžu vždycky
akorát je to teda obrázek ze stránek co mám uloženej v pc v seznamu co chci
ale v reálu je to na chlup stejné ![]()
@Fidofido a ještě takových jmen je..
mamka si kdysi koupila knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat a to je počteníčko ![]()