Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa nezlobte se, chtěla jsem se jen podělit o osobní zkušenost
@bronn píše:
@Anabellkaa nezlobte se, chtěla jsem se jen podělit o osobní zkušenost
Já se přeci nezlobím a jsem ráda, že vám konkrétně to pomohlo.
Ale začít to nosit „preventivně“, jako to dělá spousta budoucích maminek, že to či ono ani nepotřebují, ale kupují a kupují, mi přijde zbytečné.
@Anabellkaa no je fakt, že čekám druhé a taky už u spousty věcí vím, že je rozhodně nepotřebuju a rozhodně nekoupím ![]()
@Lacy píše:
Kdo čeká miminko v červnu roku 2013, ať se přidá
https://www.emimino.cz/…cerven-2013/
jak se přidám?
![]()
@Anabellkaa
Já nemám bradavky vpáčené, ale ploché, proto jsem to asi měla u prvního těhotenství nosit, ale moje gynekoložka mi prsa nikdy neprohlížela, ani by mě nenapadlo, že něco takového existuje. Proto se ptám, jestli to je k něčemu, nebo to jsou vyhozené peníze. Musela jsem kojit s kloboučkem, bez toho to nešlo vůbec
.
Ahoj holky
tak jsem byla dnes ráno na screeningu, vše bylo v pohodě. Žádné vady nenašly, srdíčko v pohodě
tatínek jen koukal, že už to konečně vypadá jako človíček. Takovou jsem měla radost. Pak jsem šla ke gynekologovi, kam jsem byla objednaná na kontrolu. Ten byl rád, že je mimčo bez vad, popřáli jsme si krásné svátky a šla jsem jako šťastná mamina domů. Před 4odpoledne telefon z Brna, že mi musí oznámit, že ikdyž UZ a vše vyšlo negativní, mám nějakou jednu hodnotu v krvy nižší. Proto si mám na gyn. domluvit termín pro odběr krve na tripl test a s výsledkama se znovu objednat na vyšetření do Brna
podle těch mojich výsledků, co jsem našla na internetu jsem zjistila, že mám nízkou hladinu bílkovin v krvy. To prý ovlivňuje placentu, a to pak následně vede k deformaci děťátka a k jeho opožděnému vývoji
tak jsem z toho teď taková špatná. Doktorka co mi dělala UZ mi tvrdila, jak je vše v normě, termín mi posunuli na 26.6., vše je v nejlepším pořádku a pak takový šok.
na tripl test jdu až 7.1. tak se do té doby asi zblázním strachem o mrňouska. Strašně si přeju ať je vše v pořádku
@Šalvějka Tak bohužel, mrňous je lenoch. Úplně klidně se k nám otočil zády, a zjevně ho vůbec nějaký vyšetření a zvědavost rodičů nezajímalo.
tak uvidíme v lednu, pokud po testech bude vše v pořádku
@sylvis vás napíná
tak snad na jindy se už ukáže
mě doktor aby prcka probral drapl za břicho a začal se mnou klepat ze strany na stranu, jsem na něj zírala
ale pomohlo to, mrňous se začal mrskat a natočil se tak jak bylo žádoucí, kvůli nosní kůstce.
@sylvis
nepropadej panice, taky to vůbec nemusí být tak vážný jak to teď vypadá, každopádně přeju hodně štěstíčka a silné nervy do doby než to dalším vyšetřením vyloučí, jako že si myslím, že vyloučí
![]()
@Šalvějka mrňous se jen na chvilku otočil, ať se teda podíváme jak vypadá
takže doktorka rychle mrkla na kůstku, ukázala nám kde má oči, pusu a nos a pak se zase arogantně otočil. Ale nespal. Jen jsme viděli, jak pořád vrtí hlavičkou a mlátil ručičkama. Úplně mi to přišlo, jako bychom ho obtěžovali tím, že se na něj chceme podívat
Jinak panice určitě nepropadám. Vím, že to musí být v pořádku. Kdyby nebylo, tak by přece test nevyšel negativně, ale zrovna by mi řekli, že něco není v pořádku.
@sylvis tak tak, určitě to bude v pořádku
nám doktor ukazoval ručičky a pěstičky, to bylo hezký, a úplně nejhezčí je když pustí tlukot srdíčka, už se nemůžu dočkat až budu mít doma angelsounds, to budu pořád poslouchat ![]()
Ahoj holky, nevím jak se k vám přidat
termín mám okolo 21.6.2013.
už se těším
Ahoj holky, mám dotaz
zítra jdu na kontrolu a budu 14+1, myslíte, že už bude mudr schopná vykoukat, co to bude? už se nemůžu dočkat a hlavně připravujeme pro babičku překvapení, prže to ještě neví a přišlo mi to jako originální dárek
(vzhledem k tomu, že to víme už od prvního dne, tak to byl docela masakr vydržet neříct
) a bylo by lepší napsat např. „ahoj babi, já jsem tvoje vnučka“ než „ahoj babi, nevím co jsem, ale budu tě zlobit“
![]()
i když ono je to asi jedno,,, hlavně že je zdravá/vej
Ahooj, tak to máme skoro stejně termín, já mám termín mezi 22.-26.6.
taky se těšííím, budeš chtít vědět pohlaví jako ostatní? Já se chci právě nechat překvapit, chci být napnutá do poslední chvíle ![]()
@Petea teoreticky by to vidět jít mělo, prakticky záleží na mimču, jestli se bude chtít odhalit
my byli na KO minulý týden (15+0tt) a malá se úspěšně schovávala, nakonec dr. tedy řekl, že to vidí na 60% na holku, ale snad příště bude víc spolupracovat ![]()