Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa žádnou specifickou chuť jsem ještě neoběvila
, snažím se jíst zdravě, ale občas zhřeším. kdybych neměla v ruce fotku z ultra, tak ani nevím, že jsem těhotná ![]()
Holky, já jsem teď úplně bez těhu příznaků, prostě jako kdybych vážně těhotná ani nebyla, jen to vypouklý bříško říká něco jiného
od 10. týdne mi je naprosto skvěle, občas jen přijde únava nebo mi ujedou trochu víc nervy ![]()
@Šalvějka tak to máme stejný s těma příznakama
jen ty nervy. Teď se doma s přítelem hádáme i kvůli maličkosti.
Jinak s tím přibíráním vám závidím. Já jím všechno, skoro celý den a od začátku těhu mám 4kg dole. Občas i zapomínám, že jsem těhotná ![]()
@sylvis
no raději moc nezáviď
bojím se aby se mi to s tím přibíráním nevymklo z ruky, nevím jak se bude moje tělo chovat nadále, neříkám že se přežírám, nbeo se snažím jíst za dva, ale občas mě mlsná prožene tedy řádně
ale mám doma rotoped, asi ho zaměstnám ![]()
@Šalvějka ahoj ja jsem bez priznaku od zacatku jen sem byla a obcas jsem unavena, az kdyz jsem sla na kontrolu ve 13 tydnu jsem si rikala ze to bude pekny trapas kdyz tam zadne mimi nebude… nastesti tam mimi je a bylo pekny plavacek. nic mi neni stale je rada spim…ted se jen modlim aby vysledky plodove vody na ktere jdeme v lednu dopadli v poradku a mimi bylo zdrave
@johankakoz určitě ti ty výsledky výjdou dobře..musíš věřit. Já si třeba ani nepřipouštím, že by něco bylo špatně. Zítra mě čeká 1.screening a vím, že bude vše dobré. Snad jen prcek nebude stydlín a ukáže jestli je holčička nebo kluk ![]()
@johankakoz
tak ten pocit znám taky, minulý týden v poradně doktor jen poslouchal srdíčko tím dopplerem, ta chvíle než ten přístroj zachytil frekvenci byla nekonečná, naštěstí je mimi tam a žije
teď si tenhle přístrojek půjčím domů, pujčujou ho tam za pade na týden, tak to by šlo
a jaktože jdete na plodovku? něco vyšlo špatně? Tak hlavně ať je to oukej ![]()
@sylvis ja tedy z 1 screnningu nevim zda je to holka ci kluk, ale pry to na 100 % rikaji z plodovky
@Šalvějka vyslo trochu spatne projasneni na krku na downuv syndrom a take moje stari je mi 37 tak uvidime, ale verim ze bude vse ok
@johankakoz vím,že to říkají na 100% z plodovky, ale pokud na ni nebudu muset jít, tak si počkám, až to půjde vidět na UZ. Takže to budeš vědět určitě, co čekáš
trošku závidím
@sylvis
docela se na to tesim chci to vedet ( i okolo me ) aby vedeli co maji kupovat hihi…jinak to je jasny taky bych se tam dobrovolne nehrnula na to vysetreni
@sylvis mě na screeningu řekli že prej by to měl být kluk, tak uvidíme co se nám ukáže na tom druhém screeningu ve 20. týdnu, kluky bychom si přáli ![]()
@Šalvějka to my zase chceme holčičku, chlapečka až potom
tak snad nám to výjde. Měla bych na holčičku i spoustu věcí po sestřence, ta má holky dvě, tak mám slíbené dědění ![]()
Ahojte děvčata, já byla ve čtvrtek na screeningu a snad dopadl dobře, neboť mi druhý den nevolali. Brali mě totiž krev před ultrazvukem, takže říkali, že kdyby bylo něco špatně, druhý den zavoaljí, jinak komplet výsledky budu mít u svého gynekologa.Tak jsem zvědavá, jdu tam ve středu. Jinak mimčo bylo stydlínek, ale vypadá to na holčičku(chlapečka mám už doma, takže super
). @johankakoz Neboj,plodovka vyjde dobře a alespoň budeš mít jistotu, že je mimčo zdravé
,jen se potom musíš pár dní šetřit.
@sylvis
já zas na kluka mám vše po mamce, mám malýho brášku, skoro všechno kupovala nové, protože já mám ještě ségru, na kluka se nedalo téměř nic použít
na holku nic moc nemám, přislíbeno od kamarádky, něco by mi určitě poskytly i tety
tak ať nám to oběma takhle vyjde ![]()