Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
16.12.12 19:16

@Anabellkaa žádnou specifickou chuť jsem ještě neoběvila :D, snažím se jíst zdravě, ale občas zhřeším. kdybych neměla v ruce fotku z ultra, tak ani nevím, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 08:59

Holky, já jsem teď úplně bez těhu příznaků, prostě jako kdybych vážně těhotná ani nebyla, jen to vypouklý bříško říká něco jiného :) od 10. týdne mi je naprosto skvěle, občas jen přijde únava nebo mi ujedou trochu víc nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.12.12 09:42

@Šalvějka tak to máme stejný s těma příznakama ;) jen ty nervy. Teď se doma s přítelem hádáme i kvůli maličkosti.
Jinak s tím přibíráním vám závidím. Já jím všechno, skoro celý den a od začátku těhu mám 4kg dole. Občas i zapomínám, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 09:45

@sylvis
no raději moc nezáviď ;) bojím se aby se mi to s tím přibíráním nevymklo z ruky, nevím jak se bude moje tělo chovat nadále, neříkám že se přežírám, nbeo se snažím jíst za dva, ale občas mě mlsná prožene tedy řádně :mrgreen: ale mám doma rotoped, asi ho zaměstnám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.12.12 10:06

@Šalvějka ahoj ja jsem bez priznaku od zacatku jen sem byla a obcas jsem unavena, az kdyz jsem sla na kontrolu ve 13 tydnu jsem si rikala ze to bude pekny trapas kdyz tam zadne mimi nebude… nastesti tam mimi je a bylo pekny plavacek. nic mi neni stale je rada spim…ted se jen modlim aby vysledky plodove vody na ktere jdeme v lednu dopadli v poradku a mimi bylo zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.12.12 10:10

@johankakoz určitě ti ty výsledky výjdou dobře..musíš věřit. Já si třeba ani nepřipouštím, že by něco bylo špatně. Zítra mě čeká 1.screening a vím, že bude vše dobré. Snad jen prcek nebude stydlín a ukáže jestli je holčička nebo kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 10:13

@johankakoz
tak ten pocit znám taky, minulý týden v poradně doktor jen poslouchal srdíčko tím dopplerem, ta chvíle než ten přístroj zachytil frekvenci byla nekonečná, naštěstí je mimi tam a žije :) teď si tenhle přístrojek půjčím domů, pujčujou ho tam za pade na týden, tak to by šlo :) a jaktože jdete na plodovku? něco vyšlo špatně? Tak hlavně ať je to oukej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.12.12 10:24

@sylvis ja tedy z 1 screnningu nevim zda je to holka ci kluk, ale pry to na 100 % rikaji z plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.12.12 10:26

@Šalvějka vyslo trochu spatne projasneni na krku na downuv syndrom a take moje stari je mi 37 tak uvidime, ale verim ze bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.12.12 11:15

@johankakoz vím,že to říkají na 100% z plodovky, ale pokud na ni nebudu muset jít, tak si počkám, až to půjde vidět na UZ. Takže to budeš vědět určitě, co čekáš :) trošku závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.12.12 11:38

@sylvis
docela se na to tesim chci to vedet ( i okolo me ) aby vedeli co maji kupovat hihi…jinak to je jasny taky bych se tam dobrovolne nehrnula na to vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 13:05

@sylvis mě na screeningu řekli že prej by to měl být kluk, tak uvidíme co se nám ukáže na tom druhém screeningu ve 20. týdnu, kluky bychom si přáli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.12.12 15:18

@Šalvějka to my zase chceme holčičku, chlapečka až potom ;) tak snad nám to výjde. Měla bych na holčičku i spoustu věcí po sestřence, ta má holky dvě, tak mám slíbené dědění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.12.12 16:33

Ahojte děvčata, já byla ve čtvrtek na screeningu a snad dopadl dobře, neboť mi druhý den nevolali. Brali mě totiž krev před ultrazvukem, takže říkali, že kdyby bylo něco špatně, druhý den zavoaljí, jinak komplet výsledky budu mít u svého gynekologa.Tak jsem zvědavá, jdu tam ve středu. Jinak mimčo bylo stydlínek, ale vypadá to na holčičku(chlapečka mám už doma, takže super :lol: ). @johankakoz Neboj,plodovka vyjde dobře a alespoň budeš mít jistotu, že je mimčo zdravé :lol:,jen se potom musíš pár dní šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.12.12 17:05

@sylvis
já zas na kluka mám vše po mamce, mám malýho brášku, skoro všechno kupovala nové, protože já mám ještě ségru, na kluka se nedalo téměř nic použít :) na holku nic moc nemám, přislíbeno od kamarádky, něco by mi určitě poskytly i tety :) tak ať nám to oběma takhle vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí