Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
19.12.12 21:18

@kanka80
strasne moc bych ti prala aby bylo vsechno v poradku, hlavne se v ramci moznosti nestresuj a uzivej klidu vanocniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.12.12 21:22

@johankakoz Už jsem toho nabrečela dost, tak teď už prostě jen věřím, že vše bude vpořádku ;) Všichni mi říkají, že se nemám bát, že to dopadne dobře i doktor dnes na kontrole mě trochu uklidnil, že ty pozitivní rizika z kraje těhotenství bývají nakonec negativní, tak uvidím časem, co mi dal osud do vínku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
19.12.12 23:12

@kanka80 Já mám po dnešním screeningu riziko Dawna 1:16, jsem z toho šíleně vyplácaná :,( V podstatě jenom brečím… Takže já na plodovku jdu 100%. Zítra jdu teprve ke svému dr. tak uvidím co mi řekne… A co vlastně dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Latyka
20.12.12 06:04

Ahoj holky. :mavam:
My máme termín 19.6.2013:)
Minulý týden jsme byli na screeningu. vše v pořádku, jen šíjovè projasnění malinko zvýšené ale stále v normě. ale radši nám dali jeden screening navíc. takže v lednu jedeme znovu. včera jsem byla na kontrole u dr. a ten se tomu zasmál že je vše naprosto v pořádku. výsledky negativní :palec: ale jsem i ráda že jedeme v lednu zovu, protože to byl fakt neuvěřitelný zážitek to takhle podrobně vidět. a ještě k tomu nám na screeningu oznámili že to je holčička, kterou jsme si s manžílkem v koutku duše přáli:o)tak ať to všem těhulkám všechno klapne. :palec: jediné negativum: jsem 13+5bříško se mi zvětšilo trošinku a už jsem našla na břiše dvě malè strie i když furt mažu :(

• Citovat
  • Upravit
905
20.12.12 07:44

@Aneťák89 ahoj já mám 1:56 a také jdu v lednu moc držím palce at to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
20.12.12 08:56

@johankakoz Ty máš zvýšenou hodnotu asi hlavně kvůli věku, ne? Jinak určitě bude vše OK… :kytka: Děkuji a tady držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.12.12 09:15

Dobré ránko holky, musíme doufat, že to dopadne dobře :kytka: Budeme si držet pěsti! @Aneťák89 Hlavně se nestresuj, pro to malé to není dobré, já si taky probrečela pár dní, ale fakt to chce nebyt doma mezi 4stěnama, ale s přáteli nebo s rodinou ;) Vím, že vánoce pro nás budou na prd, ale snad je nějak překlepem a bude leden a budem vědět víc :kytka: pá pá a držte se! i Ty @johankakoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1700
20.12.12 20:45

@kanka80 @johankakoz Holky, děkuju za reakce a moc si přeju, aby Vám výsledky vyšly v pořádku a hlavně, aby jste byly v pohodě vy. Vždycky se snažím si říkat, že nejpravděpodobnější vždycky je, že je všechno úplně v pořádku :lol:
@Aneťák89 Koukni na to tak, že je 16× pravděpodobnější, že máš miminko v pořádku - určitě to tak bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
20.12.12 20:57

Holky všem přeji krásné vánoce a hlavně zdravá miminka:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
21.12.12 17:06

Holky, už koukáte po kočárkách? Já vůbec nevím jaký :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bara 1
21.12.12 17:14

@aminkadf koukám a vůůbec se v nich nevyznám a nevim které jsou dobré. vím že si chválí dost x landry a patrony, ale jinak neviim :( :(

• Citovat
  • Upravit
31
21.12.12 17:27

To by mě taky zajímalo, jaké jsou ty „top“ kočárky.. dívala jsem se na heureka.cz na srovnání a je tam takový výběr, že to bude vybírání ještě na dlouhé zimní večery 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
21.12.12 17:28

Tak Vám holky moc moc moc děkuju a snad to taky zvládnu tak suprově jako vy :kytka: děkuju

• Citovat
  • Upravit
6437
21.12.12 17:28

Ahojky, mám už koupený Roan Marita, trojkombinaci. Chtěla jsem kočár na čtyřech pevných kolech a je vhodný i do terénu, né jak jsou teď v módě ty přední kolečka otáčecí, pak jede kočár tam kam nechcete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.12.12 17:33

@aminkadf my už máme zaplacenou zálohu na jeden :lol: není to žádná super známá značka jakýsi Babywelt Moon Orbit, tak snad budeme spokojeni :) manža se zamiloval a za tu cenu se to dá risknout :) přikládám fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí