Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
27.12.12 17:44
@Kikuška87 píše:
@šmoulin
Ahooj, určitě, vítej :palec: to budeme mít skoro stejně, já mám termín 22. a 26.6. ;)

Ahooj, :mavam: tak mockrát děkuji :hug:.No třeba nás to chytne stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.12.12 17:45

@šmoulin
Ahojky, určitě se přidat můžeš :) také tě tu vítám.
@Kikuška87 joo vánoce byly fajn, samá návštěva, lítání, bylo to hezký, včera večer jsme to završili tím, že jsme šli do kina na Hobita :)

holky, taky už začínáte praskat? néé teda na břiše, ale na bocích, začínají se mi dělat strie, budu muset začít mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.12.12 17:48
@Šalvějka píše:
@šmoulin
Ahojky, určitě se přidat můžeš :) také tě tu vítám.
@Kikuška87 joo vánoce byly fajn, samá návštěva, lítání, bylo to hezký, včera večer jsme to završili tím, že jsme šli do kina na Hobita :)holky, taky už začínáte praskat? néé teda na břiše, ale na bocích, začínají se mi dělat strie, budu muset začít mazat.

Ahojky :mavam: moc děkuju :hug: No já zatím nepraskám, ale je fakt, že mám po dvou dětech, tak to moc radši nesleduju, taky bych mohla prasknout, ale nervama :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.12.12 17:50

@Kikuška87 my si užíváme - doma všichni nemocný, na manžu taky už něco leze a já už taky cejtím knedl v krku, tak jsem dneska s mamkou vykoupila lékárnu, dokonce mi magistra dala dvě knížečky, kde jsou rozepsaný léky v jedný během těhu a v druhý během kojení, tak se mi doma určitě neztratěj :) jinak mě taky pořád honí mlsná, pořád bych něco jedla, ale naštěstí se tu moc nepeče, takže cukroví už skoro snědli ostatní, řízky a salát už je taky fuč, tak snad se to na nás moc nepodepíše :lol: dneska mi M pravil, že v čr vždycky začnu kynout, i když jím tak jako u nás, tak mě teda moc nepotěšil, jelikož to říkal tak škodolibě, ale což, po tom zhubnutí už přibírat můžu, tak to budu svádět na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
27.12.12 18:35

@kanka80 Tak dávám vědět, to hnusné riziko na DS se nepotvrdilo. Čekáme zdravé miminko :) Jsem šťastná a moc Ti držím palce!!! :)
@šmoulin Ahoj, zdravím :) Já mám TP 22.6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
27.12.12 19:02

@Aneťák89 Hurááááááááááááááááááááááááááá! To je super, jsem za Tebe moc ráda! Gratuluju mamino, konečně si můžeš oddechnout a zase si těhotenství užívat a dodatečně i Vánoce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
27.12.12 19:06

@Fidofido Děkuji :) Taky jsem neskutečně ráda… Už jsem ani nedoufala. Ještě jsem té sestře říkala ať se pořádně podívá, jestli se nespletla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.12.12 19:09

@šmoulin ahoj vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.12.12 20:27

Maminky, moc děkuju za přivítání…Jak tak pozoruji a pokud se nepletu, u všech zatím probíhá těhu v pořádku, to jsem ráda, snad to tak půjde i dál. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.12.12 20:45

Vánoce jsme také zvládli, ale z toho objíždění příbuzenstva jsme pěkně unavení. Zítra mě čekají krevní testy, jsem tedy zvědavá, kdy budou výsledky a pak dvě odpolední návštěvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.12.12 21:35

Ahojky holky, jenom se chci zeptat. Dneska jsem byla na krvi kvuli genetice. Co se z toho vubec pozna? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
28.12.12 07:32

Ahoj holky. Já teda taky pořád něco zobu a bojím se vážení. K dr.jdu ráno na Silvestra, tak jsem zvědavá, jestli mi řekne pohlaví. Minule to vidět nebylo. Jsem zvědavá :-) Jinak svátky si užívám s bolestí v krku. Zlatíčko přineslo asi chrchlání ze školy a mě už je taky pod psa. Zatím si nic neberu, jen piju čaje. Tak uvidíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.12.12 07:59

Jo s tím zobáním to máme asi všechny stejně :palec: a asi to tak má být. Jinak já zatím nepraskám, moc to teda ani ještě na mě nejde vidět, ale už bych chtěla, začínám se těšit na bříško :srdce: ale preventivně se občas namažu - ale zatím ne každý den. Dneska se mi zdál sen o miminku, že jsem nevěděla, co vše mu obléct ;)
Já jdu k doktorovi 2.ledna, tak jsem zvědavá a těším se. Jinak u mě je asi největší novinka, která se udála na štědrý den, že mě přítel požádal o ruku a ještě do porodu budu paní, tak mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
28.12.12 08:04

@Kikuška87 Jééé, to je krásné, gratuluju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
28.12.12 08:39

@Aneťák89 Ahojky, to Ti strašně moc gratuluju, že to vyšlo dobře a máš zdravé miminko :kytka: Já budu muset ještě na výsledky tak týden počkat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí