Poradna duly
Jana Čurdová
@Kikuška87 píše:
@šmoulin
Ahooj, určitě, vítejto budeme mít skoro stejně, já mám termín 22. a 26.6.
Ahooj,
tak mockrát děkuji
.No třeba nás to chytne stejně ![]()
@šmoulin
Ahojky, určitě se přidat můžeš
také tě tu vítám.
@Kikuška87 joo vánoce byly fajn, samá návštěva, lítání, bylo to hezký, včera večer jsme to završili tím, že jsme šli do kina na Hobita ![]()
holky, taky už začínáte praskat? néé teda na břiše, ale na bocích, začínají se mi dělat strie, budu muset začít mazat.
@Šalvějka píše:
@šmoulin
Ahojky, určitě se přidat můžeštaké tě tu vítám.
@Kikuška87 joo vánoce byly fajn, samá návštěva, lítání, bylo to hezký, včera večer jsme to završili tím, že jsme šli do kina na Hobitaholky, taky už začínáte praskat? néé teda na břiše, ale na bocích, začínají se mi dělat strie, budu muset začít mazat.
Ahojky
moc děkuju
No já zatím nepraskám, ale je fakt, že mám po dvou dětech, tak to moc radši nesleduju, taky bych mohla prasknout, ale nervama
![]()
@Kikuška87 my si užíváme - doma všichni nemocný, na manžu taky už něco leze a já už taky cejtím knedl v krku, tak jsem dneska s mamkou vykoupila lékárnu, dokonce mi magistra dala dvě knížečky, kde jsou rozepsaný léky v jedný během těhu a v druhý během kojení, tak se mi doma určitě neztratěj
jinak mě taky pořád honí mlsná, pořád bych něco jedla, ale naštěstí se tu moc nepeče, takže cukroví už skoro snědli ostatní, řízky a salát už je taky fuč, tak snad se to na nás moc nepodepíše
dneska mi M pravil, že v čr vždycky začnu kynout, i když jím tak jako u nás, tak mě teda moc nepotěšil, jelikož to říkal tak škodolibě, ale což, po tom zhubnutí už přibírat můžu, tak to budu svádět na to ![]()
@kanka80 Tak dávám vědět, to hnusné riziko na DS se nepotvrdilo. Čekáme zdravé miminko
Jsem šťastná a moc Ti držím palce!!! ![]()
@šmoulin Ahoj, zdravím
Já mám TP 22.6 ![]()
@Aneťák89 Hurááááááááááááááááááááááááááá! To je super, jsem za Tebe moc ráda! Gratuluju mamino, konečně si můžeš oddechnout a zase si těhotenství užívat a dodatečně i Vánoce ![]()
@Fidofido Děkuji
Taky jsem neskutečně ráda… Už jsem ani nedoufala. Ještě jsem té sestře říkala ať se pořádně podívá, jestli se nespletla ![]()
Maminky, moc děkuju za přivítání…Jak tak pozoruji a pokud se nepletu, u všech zatím probíhá těhu v pořádku, to jsem ráda, snad to tak půjde i dál. ![]()
Vánoce jsme také zvládli, ale z toho objíždění příbuzenstva jsme pěkně unavení. Zítra mě čekají krevní testy, jsem tedy zvědavá, kdy budou výsledky a pak dvě odpolední návštěvy ![]()
Ahojky holky, jenom se chci zeptat. Dneska jsem byla na krvi kvuli genetice. Co se z toho vubec pozna? ![]()
Ahoj holky. Já teda taky pořád něco zobu a bojím se vážení. K dr.jdu ráno na Silvestra, tak jsem zvědavá, jestli mi řekne pohlaví. Minule to vidět nebylo. Jsem zvědavá
Jinak svátky si užívám s bolestí v krku. Zlatíčko přineslo asi chrchlání ze školy a mě už je taky pod psa. Zatím si nic neberu, jen piju čaje. Tak uvidíme ![]()
Jo s tím zobáním to máme asi všechny stejně
a asi to tak má být. Jinak já zatím nepraskám, moc to teda ani ještě na mě nejde vidět, ale už bych chtěla, začínám se těšit na bříško
ale preventivně se občas namažu - ale zatím ne každý den. Dneska se mi zdál sen o miminku, že jsem nevěděla, co vše mu obléct ![]()
Já jdu k doktorovi 2.ledna, tak jsem zvědavá a těším se. Jinak u mě je asi největší novinka, která se udála na štědrý den, že mě přítel požádal o ruku a ještě do porodu budu paní, tak mám radost ![]()
@Aneťák89 Ahojky, to Ti strašně moc gratuluju, že to vyšlo dobře a máš zdravé miminko
Já budu muset ještě na výsledky tak týden počkat ![]()