Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
28.12.12 09:04

Holky já vám tak závidím, že máte KO ještě před koncem roku nebo těsně po něm, my si počkáme až do 14.1. a ještě ke všemu až do 16hodin odpoledne :lol: to abych pak od rána jedla jenom ovoce, aby se ta váha nestrhla chudinka :lol:

@Kikuška87 takové sny se brzy stanou skutečností, neboť je tolik krásných oblečků, žeto chudáci dětičky ani neonosej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
28.12.12 10:32

Nejsem si jistá, zda jsme to tu už neřešily. :think: Jak zvládáte migrénu? :zed:

• Citovat
  • Upravit
905
28.12.12 11:45

Ja bych tedy rekla ze nemam vylozene migrenu ale hlava mi boli dost casto…jak to resim obcas paralen a snazim se vic pit, ale minule me to drzelo 4 dny a nic nepomahalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.12.12 11:48

Holky zakoupila jsem si pekny svetr jen je mi trosku maly jestli je tu nejaka vetsi maminka ( tedy treba jako ja mam velikost 44-46) tak by se nekomu mohl libit celkova delka je 68 prsa 98-113 to mam ja a obleknu ho jen mi je mensi v ramenou, delka rukavu od ramen je 62…je opravdu pekny mekký prijemny cena i s postovnym je 130,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
28.12.12 12:13

@kanka80 Děkuji, taky budeš mít zdravé mímo!! :kytka: Máš menší riziko než já. Musí to být dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
28.12.12 12:17

@Aneťák89 Jo, to mám, ale stejně mám strach :? Po novém roku tam zavolám, je to děs tak dlouho čekat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
28.12.12 12:19

@kanka80 Já čekala 6 dní a popravdě jsem málem umřela strachy a celé dny jsem brečela. Jsi dobrá, že to zvládáš!! Já tam volala i třikrát denně, až mi řekli že se zeptají v laboratoři a pak jsem to věděla hned.
Je jasný, že máš strach. To já mám ještě pořád taky. Říkám si, že to třeba mohli splést… :nevim: Místo abych se radovala tak se bojím dál a bát se asi už nepřestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.12.12 15:39

Ahojte, taky jsem ráda, že Vánoce jsou za náma, ale cukroví ještě máme a pořád dojídáme…ach jo! Na váhu nelezu, bohatě mi stačí koukat v koupelně do zrcadla a je mi z toho :poblion:!Ale zatím nepraskám ve švech… :mrgreen: @Aneťák89 Moc gratuluji k super výsledku, a jinak vše po amnio v poho? @kanka80 Tobě pořád držím palce, ať je to jako u Aneťáka! @Kikuška87 Gratuluji k zásnubám, a už domlouváte termín dne D? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.12.12 15:47

@aminkadf Migrénama trpím už pár let, naštěstí teď v těhotenství mě echt migréna skolila jednou a prostě jsem to nevydržela a vzala si půlku Relpaxu(triptan-lék přímo na migrény).Triptany nejsou v těhotenství vyzkoušené, takže by se brát neměly, ale bylo mi tak blbě, že to dál nešlo…Normálně mi zabere až celá tbl(40mg),teď stačila půlka. Jinak na míň rozvinuté mi stačí Paralen 500mg a třeba za 2 hod další tableta a pokud hlava bolí dál(ale už daleko míň)beru dál 3× denně…Doufám, že teď v druhém trimestru už budu mít pokoj, v prvním těhotenství to tak bylo, migrény se vrátily až jsem přestala kojit, tak teď plánuju kojit až do přechodu :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
28.12.12 15:52

@Kikuška87 ježiš já jsem ale slepouš, jsem úplně přehlédla zprávičku o zásnubách, tak dodatečně obrovská gratulace :hug:

@aminkadf mě většinou pomůže hodně odpočívat a hodně pít, když se to už nedá vydržet, tak panadol, může se 1-2prášky při bolesti, max. 8tablet za den co mi říkali v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
28.12.12 16:05

@glorča Ja na mě trpěla i mimo těhu, to mi pomohl brufen a zapit pepsinou - nic moc zdraveho, ale do půl hodky bylo po. V prvnim trimestru jsem je vubec neměla, až teď ve druhém je to hrůza. Paralen nepomohá nic, ani studené obklady. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
28.12.12 16:07

@Clairisek panadol zkusíme, jinak už nevim co… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1512
28.12.12 16:23

@aminkadf On Panadol je vlastně Paralen, jen jiný název. Zkus se zeptat tvého lékaře na brufen, myslím že v 2 trimestru 1 tableta občas nic neudělá, pokud ti to pomáhalo. Jó, co já s migrénama zažila…tfuj! Takže tě lituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
28.12.12 16:41

@glorča Když se mi to stávalo úplně ze začátku, tak jsem vubec nevěděla co dělat. Nebyla jsem schopná vylézt z postele a když, tak jsem lezla po 4. No hrůza! Zkoušela jsem to „zastavit“ paralenem, ale bylo mi ještě hůř. Pak jsem přesídlila na růžovej brufen, lepší, ale neobešlo se to bez zvracení. Pak jsem objevila bílej brufen (AP 400 - bilí krabička s červeným pruhem) a hned bylo líp :-) Lidi co to nezažili, fakt neví o čem se mluví - máma mého bývalého přítele to nemohla pochopit - jednou jsem ji zaslechla jak říká, že simuluji! To jsem myslela, že jí jednu vrazim. Co si pamatuju tak moje byvalá vedoucí na to taky hrozně trpěla. Ta říkala, že musí mít tmu, ticho a čerstvý vzduch, na hlavě ledový obklad. A že jí to třeba trvlo i 3dny. Fuj 3dny trpět, to bych asi nedala :zed:

• Citovat
  • Upravit
8877
28.12.12 18:20

@aminkadf pokud je to nějak moc, tak bych se určitě poradila s doktorem, třeba by napsal něco účinějšího co by v těhu neškodilo :) kdyžtak co se léků týče, tak mám z netu tenhle letáček http://static1.asmira.com/…2765_720.jpg a pak jsem včera při vykupování Dr. Maxe dostala průvodce těhotenstvím a kojením a v obou je rozepsáno krásně, které léky se mohou a naopak jsou zakázané, tak jestli máš v okolí, tak si o to řekni, podle mě se to doma neztratí :) v té brožurce je na bolest napsaný Paralen 500 tablety/čípky, Panadol Novum 500, Paramax rapid 500 tablety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí