Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6788
2.1.13 17:55

@sylvis To půjde skloubit :) Spíš mi přijde, že se moc nedá na Tvůj názor… To by mě teda moc mrzelo… :oops:

Jinak my kompletně rekonstrujeme starý domek, teď vyřizuji povolení a v červnu a přes léto bude stavba v plném proudu, takže to bude s mimísem taky zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
2.1.13 18:07

@sylvis Jestli je to ale tak jak píšeš a za pár měsíců byste bydleli, tak si myslím, že se to dá přežít i s mimískem, jde o to, jestli nechceš kvůli mrňouskovi nebo se ti vůbec nechce do nového a staré ti vyhovuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.1.13 18:46

Ahoj. Teď už je to lepší, ale první tři a půl měsíce, než si tělo zvyklo na miminko byly peklo :? Jsem hodně unavená, ale to se snad ještě srovná :) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.1.13 18:47

@Anabellkaa Ahoj. Teď už je to lepší, ale první tři a půl měsíce, než si tělo zvyklo na miminko byly peklo :? Jsem hodně unavená, ale to se snad ještě srovná :) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.1.13 08:00

@Raduskaa
Na ten kočárek jsem se taky dívala, projela jsem toho dost, ale pro mě je zatím stále vítěz Firkon :), jen by ho chtělo někde očučnout „live“ :)

@sylvis
To se ti nedivím, že se ti teď už nechce začínat stavět od nuly, ono přecejen i prodej vašeho nynějšího domu a pak i vyřízení hypotéky (pokud byste brali) se celkem vleče.. my momentálně právě rekonstruujeme starý domek, ale už se snad blížíme k závěru, v pondělí nastupuje zedník dělat omítky a podlahy.. no a pak už budou jen příjemné práce jako malování, pokládání plovoučky atd. :-), tak v květnu bychom už chtěli bydlet ať je mimi v červnu už v novém a čistém. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 08:29

@Kikuška87 taky je u mě na prvním místě 8) ale jsem z Ostravy a nikde ho nemůžu najít, asi neumím hledat :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 08:34

@sylvis ale taky hlavně to lítání a vyřízování všeho možného kolem nového baráčku, to je někdy na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
3.1.13 11:51

Holky já se za svůj krátký život stěhovala už 5× a myslím si, že mi to stačilo. Snad i proto se mi do toho nechce. Představa toho, že lítám někde s bříškem po obchodech a vybírám nábytek, světla, dlažbu, obklady, kuchyň, koberce…no už jen při té představě jsem se docela zapotila.
Já jsem tady v tom našem spokojená. Spoustu věcí jsem si upravila tak jak jsem chtěla, sousedi jsou tu v pohodě…ještě uvidíme jak to dopadne a co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 12:28

@sylvis tak hlavně ať najdete nějaké společné řešení a ať jsou obě strany spokojené :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
3.1.13 13:59

Proč nemůže být na výběr z kočárků max 2 modely, jako to bylo před cca 25lety :-D :lol: Jde mi z toho hlava kolem. :-) Ale tak snad už jsem vybrala. Snad nám to i peníze dovolí :? A budeme mít doma Roan Rocco. Přečteno snad tisice recenzí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6437
3.1.13 14:16

@Kikuška87 Ahojky, my se budem stěhovat asi na konci ledna, taky jsme koupili starší domek a od léta ho spravujem. Taky jsme ve fázi vymalovat, položit podlahu, zapojit topení a bydlet :dance: Sice tam budem bydlet a zároveň to dodělávat, ale jinak to nejde, já i přítel máme úvěry a platit ještě k tomu dvě inkasa, když jsem teď už na neschopence, to bysme asi už neutahli :think: Hlavně, že je kuchyň a koupelna ok 8)
@aminkadf Typ kočárku je super, taky jsem koupila Roan (marita), já chtěla se čtyřma pevnýma kolečkama a tento mi padl napoprvé do oka, tak už jsem nehledala jiný. Sehnala jsem trojkombinaci za 3500kč na aukru a je jak nový, používaný jen půlroku, takže super kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.1.13 14:23

@johankakoz Ahojky, byl moc bolestivý ten odběr plodovky? Já ještě pořád nic nevím, volala jsem do nemocnice včera a výsledky pořád nemají :( Hlavně se šetři a nepřeháněj to s prací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.1.13 14:36

@kanka80 ahoj nic nedelam lezim a sedim ted u pc… popravde cekala jsem to jeste horsi neprijemne bylo spis kdyz to vytahovala nez kdyz pichala. obcas mam tlak v brise ale da se to vydrzet..takze zaver myslim ze to nebylo tak strasne…jeste jsem za odmenu dostala pigaro do zadecku pry jako bonus ( nn mam negativni krev taze nejake protilatky ci co)…vysledky budou az 21.1 a 28.1 jdu na velky ultrazvuk tak ted budou spis nervy to cekani
neboj nebudu nic delat ani pristi tyden budu si uzivat valeni, ale pak bych chtela jit jeste na brigadu penizky jsou potreba bohuzel
to me mrzize stale nic nevis neni to divne ze to jeste nemaji hotove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.1.13 15:10

@johankakoz Já Ti nevím, počkám do 10.1. a uvidím, to jdu na kontrolu ke svému gynekologovi. Pichanec do zadku jsem taky dostala bo jsem taky mínusová :oops:
Doufám, že něco zjistí, nechtěla bych jít ještě na plodovku :( aby mi už po třetí pichali do břicha jehlu, to fakt už neee :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
3.1.13 15:19

@kanka80 taky jsem koukala na Maritu, ale hrozně se mi nelíbí pak ten „sporťák“. Nevim proč. Uvidíme co ještě nabídnou bazary atd. A když do března nic, tak pak objednat nový. Času je zatím ještě relativně dost :-) Nemám co na praci když jsem doma, takže hledám kde se dá :-) Zítra ho ještě dojdu okouknout do obchodu jestli jako opravdu jo :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex