Poradna duly
Jana Čurdová
@farska píše:
@Anabellkaa Tos byla asi minuly tyden, dela se kolem 16.tt,neco o nem zde
http://www.rodina.cz/clanek7958.htm
Aha, když jsem byla u doktora teď třetího, tak výsledky z genetiky ještě neměl. Tak snad to bude v pohodě, na plodovku bych nešla..
@kajmi ahoj vitam te neboj se zase tak strasne to nebylo.. jen tedy poctive odpocivam a po dnesni kontrole papam magnesium
@johankakoz píše:
@ivana-domca ahoj vitam te… jak vis ze je to chlapecek?
dr. mi to řekl, v 13. týdnu při screeningu, já vím, že pravděpodobnost, že se trefí je tak 60 % ale má dobrý ultrazvuk a i když jsem moc chtěla holčičku, tak mě jeho oznámení nijak nerozhodilo
Je mi to jedno, hlavně že to bude zdravé
Akorát se teda jednou děsím, jaké snachy mi přivedou pánové domů
![]()
@johankakoz Dík za útěchu. Jak dlouho ti byl doporučen klidový režim a zaj dlouho si šla na kontrolu? Já bych na gindu měla jít hned na druhý den, což se mi moc nezdá a nevím, jestli se nemám přeobjednat
@ivana-domca aha ja byla ted v 17 znovu a videt to nebylo takze cekam na plodovku… drzim pesticky
@johankakoz píše:
@ivana-domca aha ja byla ted v 17 znovu a videt to nebylo takze cekam na plodovku… drzim pesticky
záleží na tom jak se dítě natočí ![]()
A proč jdeš na odběr plodovky?
dělali ti screening i v 1. trimestru, nebo az v 16 týdnu tripply?
@kajmi ahoj ja byla na odberu 2.1 do poradny jsem byla objednana na dnesek tedy 8.1 doktorka mi rekla ze jit muzu pokud se budu citit dobre.. tri dny uplny klid nic nedelat a 1-3 tydny klidovy rezim,.. 3 dny mi nic nebylo a od soboty mam trosku krece tak jsem to dneska rekla doktorce a ona mi doporucila koupit si magnesium lactici… ze by to melo prejit jinak je vse v poradku… 21.1 si mam volat na vysledky 28.1 jdeme na ultr. ve 20 tydnu a 29.1 do poradny
@ivana-domca byla jsem normalne ve 13 nic pak na plodovce nic a dneska v poradne taky nic takze si musim pockat na vysledky vody na 21.1
@kajmi ale urcite bych se preobjednala tak za tyden opravdu aspon 3 dny nic nedelej(v ramci moznosti)
@ivana-domca byla jsem tam pry kvuli veku bude mi 38 a cekam prvni dite
Ahoj všem, mám TP 29. 6., takže sice těsně, ale taky sem asi patřím
Chci se zeptat, kdy jste byly na těch tripplech? Já jsem objednaná na příští pátek a to budu už 16+6, čili konec 17. týdne - není to pozdě? Nemůže to zkreslit výsledky? Screening mi dopadl výborně, přesto trošku strach mám, i z falešné pozitivity ![]()
@johankakoz píše:
@ivana-domca byla jsem tam pry kvuli veku bude mi 38 a cekam prvni dite
jo jasný, po 35. roce to doporučuji každé ženě, tak ať ti to dobře dopadne ![]()
Holky neplánujete některá ambulantní porod? Já už mám teda jeden takový za sebou, ale jsem u nás v nemocnici vedená jako exot a to jsem si myslela, že je to dneska naprosto běžná věc
![]()