Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
9.1.13 10:16

@kanka80 moc moc drzim pesti pro me to tedy nebylo tak strasne, jen ted jsem si mela koupit magnesii lactici 0.5 a jist 3-4 tablety denne je to proti krecim a tvrdnuti bricha a vrele opravdu doporucuji lezet lezet a odpocivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 10:23

Už jsem podstoupila 2× po týdnu za sebou CVS a to jsem si teda vytrpěla bolesti :( Doufám, že ta plodovka nebude tak bolestivá :?
Zkusím se zeptat na ten Olomouc :? to jako, že by tam ten vzorek poslali?
A na ty prášky skočím do lékárny, díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
9.1.13 10:27

@kanka80 Tady je odkaz, muzes si tam zkusit zavolat, ted to nemuzu najit
 http://www.fnol.cz/…kce_341.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
9.1.13 10:32
@farska píše:
Dobre slunecne -snehove rano :mavam:

@kanka80 Tyyy jo. Ja bych je asi zaskrtila. Jak „si nejsou jisti“??? Ted bude ve stresu dalsi tri tydny :cert: :cert: :cert: /no, da se myslim zaplatit i za vyseldek do druheho dne, v Olomouci ve FN ano, pokud se nepletu/Jsem PRESVEDCENA, ze to dopadne dobre. Opravdu. Ale ty nervy… :| :| :|

@Eugiinka Jasne,ze Te nechi rodit normalne, pokud nemas extremne spatne srostlou jizvu anebo opet nejaky zadrhel pro priroz. porod… Ja mela poprve SC kvuli KP, dalsi dcera pak mela jit prirozene, ale diky chrudimskemu vyvolavani po sekci jsem si uzila… A nakonec stejne akutni SC za 5 minut 12. Kdybych vedela to, co vim ted, nikdy bych na vyvolani po porodu nepristoupila/ v mnoha porodnicich se na to take divaji jako na nesmysl/. Treti SC jsem mela opet slibeno zkusit prirozene, pokud se to samo rozjede-i nerozjelo, takze planovana SC v den terminu. No a ted bude totez, akorat uz dva tydny pred terminem.
At se Ti to povede :mavam:

vyvolávali ti porod, já někde četla, že se to po sekci nesmí, stejně jako snad by se nemělo přenášet ne?? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
9.1.13 10:34

@farska jinak gratuluji 4holčičky :palec: zkoušíte 5kluka?? nebo už víte, že holka…
mám sestřenici přes koleno, která má opačně…5 kluků - pořád chtějí holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
9.1.13 10:41

@Eugiinka Nee,nam je jedno, hlavne at je vse ok:-) Manzel ma uz dva syny, z predch. manzelstvi…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 10:43

@farska Já teď o té metodě FISH četla na internetu, píšou tam, že do týdne bývají výsledky, tak se na to dnes před odběrem zeptám a klidně si to i zaplatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
9.1.13 10:44
@farska píše:
@Eugiinka Nee,nam je jedno, hlavne at je vse ok:-) Manzel ma uz dva syny, z predch. manzelstvi…:-)
:palec: :palec: tak to když se sejdete všichni je vás všude plno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
9.1.13 12:59

@kanka80 2×CVS a oni si ani potom nejsou jistí?? To bych jim asi něco řekla teda :zed:
Nevím jak „bolí“ plodovka, ale myslím, že se to moc neliší od CVS :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 13:24

@Aneťák89 Ty se máš, že Ti to vyšlo hned napoprve a bylo to vpořádku :kytka: závidím Ti, že už se nemusíš stresovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
9.1.13 14:44

@kanka80 Taky jsem moc šťastná. Z toho stresu jsem se málem zhroutila :( Věřím, že i u vás to bude dobrý!!! Ale ten stres je na houby, to je jasný… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.1.13 15:07

@kanka80 držím pěsti, ať je všechno o. k. :hug: :hug: ten stres musí být šílený :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 23:31

Ahoj holky, díky moc za držení pěstí a podporu! moc mi to pomohlo a zvládla jsem to v rámci možností vpohodě ;) Zákrok nebolel tak moc jak CVS, ale od té doby co jsme přijeli domů radši ležím. Ultrazvuk, který mi doktorka dělala před odběrem, byl vpořádku bez odchylek, tak snad i ten výsledek, na který budu čekat 2až3 týdny dopadne dobře ;) Přeju dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
10.1.13 10:57

T @kanka80 tak to jsem moc rada a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.1.13 21:51

@kanka80 moc ti to preju slyset jen same pozitivni zpravy a chapu, ze to budou dlouhe 3 tydny, ale neboj se mysli na miminko, ze nejdulezitejsi je byt v klidu a jak riaks odpocivej a bude to v poradku ne nadarmo se rika, ze klid leci :)
Jinak holky vsude nas strasi, ze se na nas vali chripkova epidemie, berete nejake vitaminy, nebo spolehate na ovoce a zeleninu? Ja beru GS mamavit+DHA uz 3 mesice pred otehotnenim a pisou tam, ze neni potreba se vitamina nejakyma jinyma dojidat tak nevim? Krasny vecer vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí