Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
11.1.13 20:16

@kanka80 věřím, že to dopadne dobře :jazyk: jste stečné holky! :twisted: a holky toho víc vydrží

• Citovat
  • Upravit
6437
11.1.13 20:30

@bara 1 Jj, holky vydrží mnohem víc :kytka: takže vám to dopadne taky dobře :kytka: A máte už vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
11.1.13 20:33

@kanka80 máme Pavlínu a vy?

• Citovat
  • Upravit
6437
11.1.13 20:36

@bara 1 My Veroniku :) a podle čeho jste vybírali? a shodli jste se hned? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
11.1.13 20:50

No já už to měla vymyšlený dopředu a přítelovi se to líbílo takže jsme to měli rychlé.

• Citovat
  • Upravit
1820
12.1.13 00:06

Ahoj, tak v tu stredu nakonec dopadlo vsechno jinak. Dr. mi nakonec udelal velky UZ a rekl, ze mam zdraveho chlapecka a ta AMC neni potreba. Moc se mi ulevilo a mela sem velkou radost z toho jak to nakonec dopadlo i z toho, ze jsem se dozvedela, ze budeme mit syna.
Dnes me moc trapila bolest ve spodni casti briska a bolelo i na dotek. Zkousela jsem se pohupovat na mici, teplejsi koupel, ale trochu se mi ulevilo az kdyz sem si lehla a podlozila panev. Netusite cim to muze byt? A jak se zbavujete bolesti vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
12.1.13 08:11

@kajmi To je dobře, že je vše ok :) My taky budeme mít synátora - asi pěkný „éro“ :mrgreen: Někdy kvuli němu nemužu zabrat do půlnoci jak vyvádí :D

Mě když bolí pupík tak si lehnu a schoulím se do tzv klubíčka a ono to zabere, ala každá to ma jinak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1820
12.1.13 08:38

@aminkadf Nejak si porad nemuzu zvyknout na to, ze to bude kluk. Vsichni kolem nas maji holky, tak jsem se s tim taky nejak tak smirovala :D Ja cekam prvni mimi, takze na kopance jeste cekam, ale jsem moc zvedava jaky to bude a jestli bude velky fotbalista, nebo spis klidas po me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
12.1.13 09:07

@kajmi U nás jsou právě taky holky. I my ji očekávali, přítel se na ní tak moc tešil a když jsem mu řekla, že to bude kluk, tak byl zklamaný :( a já to taky docela dlouho vstřebávala. Ale už jsem si zvykla :-) My taky budeme mit první. Já jsem 20tt a pohyby cítím tak ten týden. Je to docela sranda :dance:

• Citovat
  • Upravit
14030
12.1.13 09:12

Já vám závidím, že už víte, co čekáte, nemůžu se dočkat velkýho UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.1.13 09:16

My máme v okolí zase samé kluky, tak ta naše cácorka bude mít aspoň hodně nápadníků :lol: A co se týká spaní, tak já zas nemůžu ležet vůbec na zádech, protože pak cítím jakési tlaky a tahy v břiše, musím spát jedině na boku s pokrčenýma nohama, tak se mi spí nejlíp :palec: a když ležím na zádech tak taky jen s pokrčenýma nohama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
12.1.13 09:26

@kanka80 Tak to máme stejný :-) na zádech jen s pokrčenýma nohama, jinak na boku. Jsem zvědavá co budeme dělat až ten pupík bude větší :-)

• Citovat
  • Upravit
6437
12.1.13 09:32

@aminkadf :mrgreen: jj, nad tím už jsem taky přemýšlela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.1.13 09:45

Ahoj holky. Chci se s vámi jen rozloučit. Ve středu jsem omdlela, odvezla me rychlá a zjistili, že kromě plodu v děloze jsem měla plod ve vejcovodu. Ztratila jsem 3 litry krve a tento stav ohrozil na životě nejen mne, ale bohužel zabil i Pepíčka v děloze. Nyní čekám až se můj stav stabilizuje a zítra mi vyvolají potrat. Doufám, že se jednou dočkám miminka a doktoři a nebudou takoví fušaři. Všem přeji hodně štěstí a dávejte na sebe i své poklady v bříšku pozor. Me nepomohlo ani to, že jsem lékaře několikrát na bolestivé křeče upozorňovala a byla jsem nyní v 16+5. Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.1.13 09:55

Ahoj holky. Chci se s vámi jen rozloučit. Ve středu jsem omdlela, odvezla me rychlá a zjistili, že kromě plodu v děloze jsem měla plod ve vejcovodu. Ztratila jsem 3 litry krve a tento stav ohrozil na životě nejen mne, ale bohužel zabil i Pepíčka v děloze. Nyní čekám až se můj stav stabilizuje a zítra mi vyvolají potrat. Doufám, že se jednou dočkám miminka a doktoři a nebudou takoví fušaři. Všem přeji hodně štěstí a dávejte na sebe i své poklady v bříšku pozor. Me nepomohlo ani to, že jsem lékaře několikrát na bolestivé křeče upozorňovala a byla jsem nyní v 16+5. Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí