Poradna duly
Jana Čurdová
@johankakoz sákryš, ty stránky nejdou načíst, asi nějaká chybička
až kočárek vyfotím, tak ti fotky pošlu ![]()
@kanka80 nějak mi to nejde otevřít ale jsem jen na telefonu tak se podívám zítra. Já mám kočárek hluboký po ségre ale je jen hluboký. A já nevím co dělat jestli koupit troj kombinaci nebo jen nějaký sporták. Nechci nic nového. Jsou to hříšné peníze
http://aukro.cz/…1780071.html?… tak doufám, že se mi to už podařilo přeposlat ![]()
@johankakoz ale pokud nejezdíš autem, tak kolíbku do auta nebudeš potřebovat
kdyžtak se kukni po bazárkách, jsou fakt hezké a za pár kaček ![]()
Ahoj holky, jsem ráda, že jste vy 2 v pořádku po odběru plod.vody. @johankakoz Pokud máš hluboký kočár, tak bych koupila pak už jen sporťák, trojkombinace jsou většinou zbytečně těžké a taky, na co by ti byla hluboká verze, že. Ale autosedačku vajíčko bych být tebou třeba bazarové koupila pokud máte auto, potřebuješ ji totiž už na převoz z porodnice(pokud nepůjdete pěšky),jsou za to velké pokuty.
Ahojte, jsem od rána v nemocnici kvůli bolestem břicha a pichaní v podbřišku. Naštěstí ultrazvuk dopadl dobře
Nasadili mi antibiotika, protože mám nějaký špatný výsledek z krve. Měli by mě zitra pustit domů. ![]()
@kanka80 píše:
Ahojte, jsem od rána v nemocnici kvůli bolestem břicha a pichaní v podbřišku. Naštěstí ultrazvuk dopadl dobřeNasadili mi antibiotika, protože mám nějaký špatný výsledek z krve. Měli by mě zitra pustit domů.
Tak hlavně že je mimi v pořádku. Já měla zase nějaký výtok a svědění, takže už mám vyléčeno.
@kanka80 Jejda tak to jsem trochu zakřikla, že jsi v pořádku, no hlavně, že je mimi v pohodě! Tak přeju rychlé uzdravení! Taky kolikrát ti do toho bříška lezli, škoda, že to nenechali až na tu plodovku…Tak ať urychleně ta infekce zmizí a můžeš jít domů!
@Anabellkaa no právě, asi se z toho ta děloha nemůže vzpamatovat
jse zvedavá jak si mě tu dlouho nechají, protože ty bolesti mám pořád stejné ![]()
@kanka80 Ty si teda vytrpíš
Místo abychom si to těhu pořádně užívali tak to spíš protrpíš co? :/
@glorča no ono je to o tom ze je takový starší a mě se moc nelíbí ale zase je zadarmo a vajíčko má taky. Takže jen ten sportak ale jaký? Určité ne nový ale když čtu jak všichni mění kočárky ze jim nevyhovují tak to nechci. Chci jen jeden sportak na celou dobu… nevíte po čem koukat?
@johankakoz No to je dilema, které řeším už dlouho. Pokud bych kupovala bazarový, vzala bych max.po 1 dítěti a nějakou známější značku, u levnějších polských kočárků bych se bála aby vydržel, protože sporťák je na dobu delší než hluboký kočárek. Taky ho vybírám a celkem se mi líbí Peg Perego sporťáky, např. book nebo uno, jsou celkem skladné, lehké, velký nákup. košík…ale neviděla jsem je naživo, musím je na jaře někde prohlédnout. Ještě se mi líbil X lander move(to je polská zn.ale snad jedna z lepších) a taky Teutonia jakákoliv, ale ty jsou bytelnější a tudíž těžší…To jsou mý favorité ![]()
@johankakoz na sporťák máš ještě spoustu času, malou tam stejne dáš až začne sedět
jinak v bazarech se toho dá najít spousta za slušné ceny, po 1 nebo 2 dětech… stačí jen trochu hledat. Já jsem strávila 2 dny tím, že jsem hledala korbičku ke sporťáku co mám od tety (6 let stary) a zadařilo se i s autosedačkou za 2tis
takže mám komplet trojkombinaci ![]()
Děkuju moc za zprávičky, potěšilo mě, že mě všechny držíte pěsti
moc děkuju za podporu!