Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
18.1.13 17:00

Tak jsem v HM koupila krásné kraťasy za 200,– z výprodeje a pak těhu pruhované tričko s dlouhým rukávem, které má vsadku, takže je vhodné i během kojení.
Pak jsem neodolala a koupila první kousky oblečeníčka. A v Dráčkovi ještě miminkovské žužlací kostky, pískací knížku na slintání a kačenku, která měří i teplotu vody :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 17:13

@Anabellkaa Jé,to jsi koupila pěkné věci pro mimi :palec: Už se taky těším až budu moct obejít obchůdky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 17:16
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé,to jsi koupila pěkné věci pro mimi :palec: Už se taky těším až budu moct obejít obchůdky :dance:

Já se právě jen tak nedostanu, bydlíme v hodně malém městě, tak jsem chtěla využít toho, že mě taťka vyvezl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 17:17

@Anabellkaa a jak Ti to dopadlo u doktora? Už víš jestli holčička nebo chlapeček? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 17:24
@kanka80 píše:
@Anabellkaa a jak Ti to dopadlo u doktora? Už víš jestli holčička nebo chlapeček? :srdce:

Vím :hug: bude to holčička…Prý tam pytlík není vidět. Nevím na kolik procent je to přesné, ale kdyžtak další UZ mám koncem ledna a 2. screening 7. února, tak se to snad potvdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 17:51

@Anabellkaa Jé tak to moc gratuluju :kytka: a jméno už máte? Já čekám taky holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.1.13 17:57

Je holky já vám závidím. Ještě tři dny a měla bych to vědět taky z vody takže to bude úplně jasné. Už se těším jak malé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 17:57
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé tak to moc gratuluju :kytka: a jméno už máte? Já čekám taky holčičku :srdce:

Máme, Verunka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 17:58
@johankakoz píše:
Je holky já vám závidím. Ještě tři dny a měla bych to vědět taky z vody takže to bude úplně jasné. Už se těším jak malé dítě

Tři dny, to uteče jako voda…
Dneska ráno jsem vstala a přemýšlela, jestli to vůbec chci vědět. Už mi to bylo jedno, co to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 17:59

Akorát holky dneska jak jsem běhala po městě, tak jsem měla úplně mokrou intimku i kalhotky okolo. Myslíte že by to mohla být plodová voda? A co teď? Klid nebo co nejdřív k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 18:03

@Anabellkaa Jé,my budeme mít taky Verunku :srdce: to je dobrý jaká náhoda :dance: No snad to plodovka nebyla :? já mívám občas průhledný výtok, ale jen trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 18:05
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé,my budeme mít taky Verunku :srdce: to je dobrý jaká náhoda :dance: No snad to plodovka nebyla :? já mívám občas průhledný výtok, ale jen trochu…

No jo, moje vytoužené jméno už od školky, podle nejlepší kamarádky :) Výtok mám taky, ale tohle bylo vyložené jako voda, bez zápachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 18:10

@Anabellkaa Aha,tak Ti bohužel neporadím, s tímto jsem se ještě nesetkala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.1.13 22:07

@Anabellkaa taky mam nekdy pocit, ze toho vytoku je malinko moc, ale pry je to normalni, jen nam to pripada jako hodne, ale muze to byt i primichane s moci.Taky nejsem zvykla mit byt jen maly vytok, tak me to dokaze vyvest z miry, ale muze to tak byt.Teda do te doby nez by to zmenilo barvu anebo zapachalo :,( takze pokavad je to cire jako voda, tak by to melo byt v poradku podle meho doktora…je jaka nahodicka taky jdu na 2.screening 7.2. a nesmirne se tesim… :) hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.1.13 23:18

Ahoj maminky,
můžu se k Vám přidat? Dnes jsem 16+1, TP 29.6.2013.
Zatím vše probíhá jak má, tak snad to bude stejně pokračovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí