Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem v HM koupila krásné kraťasy za 200,– z výprodeje a pak těhu pruhované tričko s dlouhým rukávem, které má vsadku, takže je vhodné i během kojení.
Pak jsem neodolala a koupila první kousky oblečeníčka. A v Dráčkovi ještě miminkovské žužlací kostky, pískací knížku na slintání a kačenku, která měří i teplotu vody
![]()
@Anabellkaa Jé,to jsi koupila pěkné věci pro mimi
Už se taky těším až budu moct obejít obchůdky ![]()
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé,to jsi koupila pěkné věci pro mimiUž se taky těším až budu moct obejít obchůdky
Já se právě jen tak nedostanu, bydlíme v hodně malém městě, tak jsem chtěla využít toho, že mě taťka vyvezl ![]()
@Anabellkaa a jak Ti to dopadlo u doktora? Už víš jestli holčička nebo chlapeček? ![]()
@kanka80 píše:
@Anabellkaa a jak Ti to dopadlo u doktora? Už víš jestli holčička nebo chlapeček?
Vím
bude to holčička…Prý tam pytlík není vidět. Nevím na kolik procent je to přesné, ale kdyžtak další UZ mám koncem ledna a 2. screening 7. února, tak se to snad potvdí..
@Anabellkaa Jé tak to moc gratuluju
a jméno už máte? Já čekám taky holčičku ![]()
Je holky já vám závidím. Ještě tři dny a měla bych to vědět taky z vody takže to bude úplně jasné. Už se těším jak malé dítě
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé tak to moc gratulujua jméno už máte? Já čekám taky holčičku
Máme, Verunka ![]()
@johankakoz píše:
Je holky já vám závidím. Ještě tři dny a měla bych to vědět taky z vody takže to bude úplně jasné. Už se těším jak malé dítě
Tři dny, to uteče jako voda…
Dneska ráno jsem vstala a přemýšlela, jestli to vůbec chci vědět. Už mi to bylo jedno, co to bude ![]()
Akorát holky dneska jak jsem běhala po městě, tak jsem měla úplně mokrou intimku i kalhotky okolo. Myslíte že by to mohla být plodová voda? A co teď? Klid nebo co nejdřív k doktorovi?
@Anabellkaa Jé,my budeme mít taky Verunku
to je dobrý jaká náhoda
No snad to plodovka nebyla
já mívám občas průhledný výtok, ale jen trochu…
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Jé,my budeme mít taky Verunkuto je dobrý jaká náhoda
No snad to plodovka nebyla
já mívám občas průhledný výtok, ale jen trochu…
No jo, moje vytoužené jméno už od školky, podle nejlepší kamarádky
Výtok mám taky, ale tohle bylo vyložené jako voda, bez zápachu…
@Anabellkaa Aha,tak Ti bohužel neporadím, s tímto jsem se ještě nesetkala ![]()
@Anabellkaa taky mam nekdy pocit, ze toho vytoku je malinko moc, ale pry je to normalni, jen nam to pripada jako hodne, ale muze to byt i primichane s moci.Taky nejsem zvykla mit byt jen maly vytok, tak me to dokaze vyvest z miry, ale muze to tak byt.Teda do te doby nez by to zmenilo barvu anebo zapachalo
takze pokavad je to cire jako voda, tak by to melo byt v poradku podle meho doktora…je jaka nahodicka taky jdu na 2.screening 7.2. a nesmirne se tesim…
hezky vecer
Ahoj maminky,
můžu se k Vám přidat? Dnes jsem 16+1, TP 29.6.2013.
Zatím vše probíhá jak má, tak snad to bude stejně pokračovat dál.