Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
17.1.13 21:42

Ahojky holky, taky vas nekterou boli podbrisko? jeste k tomu mam vytok :- tak radsi zitra skocim k doktorce :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
17.1.13 21:56
@xoxy píše:
Ahojky holky, taky vas nekterou boli podbrisko? jeste k tomu mam vytok :- tak radsi zitra skocim k doktorce :-

Výtok mám taky, to je prý normální (pokud to není třeba ještě svědění nebo hnědavé zbarvení) a bříško mě taky pobolívá, včera docela dost. Ale šla jsem spát a ráno úplně dobrý. Nemyslím, že to není normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.1.13 22:05

Mam spis takovou bolest az jemny krece a obcas me tam pichne, tak nevim, zase na druhou stranu tam nechci chodit y kazdym prdem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.1.13 22:29

@xoxy Nebylas na nějakém zákroku? Mě se tady takové bolesti a pichání objevily 4dny po odběru plodovky a zjistili mi menší zánět tak beru antibiotika. Ale snad u Tebe to nebude nic takového ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.1.13 22:38

@kanka80 nn nebyla a prave, ze k doktorovi jdu az za 14 dni, tak bych asi do ty doby nemela klid, tak si tam zitra pro jistotu skocim. Tak snad to bude jen nejaka prkotona :-) dekuju holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.1.13 22:50

@xoxy Jj,radši k doktorovi skoč, a není to prkotina, jedná se o drobečka co v nás roste tak je lepší k doktorovi jít a mít jistotu, že je vše vpořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
18.1.13 08:57

@Anabellkaa Děkuji za tipy, prolezu celý Liberec, než nenajdu nějaká pořádná
kaťata ;)

Jinak je mi holky fakt líto, že máte takové problémy, ale určitě nás jenom miminka zkouší a testují co vydržíme a všechno dopadne dobře!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.1.13 09:26

@Aneťák89 Musíme doufat, že to všechno dobře dopadne ;) už se nám všem přehouplo těhotenství do druhé poloviny a začnou konečně pohyby mimiminka, na které se fakt už moc těším :kytka: Vy už holky některá cítíte kopance? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.1.13 09:28
@Aneťák89 píše:
@Anabellkaa Děkuji za tipy, prolezu celý Liberec, než nenajdu nějaká pořádná
kaťata ;)Jinak je mi holky fakt líto, že máte takové problémy, ale určitě nás jenom miminka zkouší a testují co vydržíme a všechno dopadne dobře!! 8)

Dneska jdu znova k doktorovi, na druhý pokus o zjištění pohlaví :) Tak se chystám odpoledne do toho HM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
18.1.13 10:08

@kanka80 Já tedy kopance určitě necítím, jen občas takové šťouchnutí, asi to bude mimčous :) Ale mám placnetu na přední stěně, takže tím je to ještě tlumené. Už budu ale klidnější až ho ucítím :)

@Anabellka Tak se tam třeba potkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.1.13 10:24

Ahoj holky, určitě jste se dívaly i na Bazos.cz a Mimibazar, že, ale pokud ne, kalhoty se hodně prodávají tak mrkněte. Fakt je, že nové jsou většinou dost drahé a na tu chvilku…taky mám z druhé ruky, ale poděděné, tak jsem shánět nemusela.Jen rada, vybírejte takové, které mají zmenšovací gumu, některé ji nemají a blbě drží(guma je silná s dírkama a utahije se to na knoflíky).
@sylvis Opravdu si myslím, že se bát nemusíš, že kdyby mimčo mělo rozštěp ať už páteře či patra, přijdou na to už při 1.screeningu. Každopádně další podrobný ultrazvuk na škodu nebude a pokud by ti silně doporučovali odběr plodovky, není to hrůza, je to jen jako injekce(akorát je nepříjemné vytahování jehly)ale nebolí to.Ale chápu, že se spíš bojíš možného rizika, ale zase za ten klid do konce těhotenství to stojí…Držím palce, ať vše dobře dopadne. @kanka80 Prosím tě a ty se šetři, lež a dlabej tablety a kdyby se ti cokoli nezdálo upaluj na kontrolu do špitálu, infekce je sviňa, ale kdyby neustupovala, tak tě domů nepustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
18.1.13 10:27

@glorča U mě je problém moje disproporční postava - mám větší zadek a výrazný pas, takže mi málokteré kalhoty sednou. Objednávat si přes net u mě nepříchází bohužel v úvahu :nevim: Ale mrknu ještě do sekáčů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.1.13 11:06

Já se v pondělí pokusím zapojit do brigádnickeho procesu nevím tedy jak dlouho to vydržím ale peníze jsou potřeba a hlavně kdy to poznají břicho už roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.1.13 11:16

Kalhoty jsem teď zkoušela super v c&a ale za 1000 a to mi připadá dost. A přes bazar nemůžu teď žádné sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.1.13 11:57

@glorča snad to bude dobré. Podle mě nemá smysl se nervovat. 1.screening byl negativní, jen jsem měla sníženou hodnotu Papp-A (to jsou prý bílkoviny vyživující placentu) a teď na TT zase zvýšené riziko rozštěpu. Přitom se to doktorovi na UZ zdálo vše v pořádku, ale pro jistotu mě posílá ještě do poradny a na jeden podrobnější UZ, abych se nenervovala. Odběru plodovky se nebojím, chodila jsem pravidelně darovat krev a navíc mám vystudovanou zdravku, takže jsem na jehly zvyklá. Spíš nechci aby někdo mrňouskovi zasahoval do jeho bydleníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí