Poradna duly
Jana Čurdová
Tam. Jsem také dneska byla hodně slev ale připadalo mi ze jen jeden střih
@johankakoz Ahojky,tak dnes jdu už domů. Mají to tu přeplněné tak dostanu léky a budu ležet doma
Hodní tu jsou a viděla jsem spoustu narozených miminek
Jsou tu zakázané návštěvy kvůli chřipce tak to mají maminky docela blbé
že za nima nemůže nikdo přijít…
@kanka80 tak to je moc super ze už jdeš domu. Tak odpočívej. To musí být blbé bez návštěv. držím pěsti
Ahoj holky, dlouho jsem tady nic nepsala, ale stačí snad jedna věta - všem přeji hlavně ZDRAVÍČKO, zdravá miminka a užívání těhotenství. ![]()
@Kikuška87 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tady nic nepsala, ale stačí snad jedna věta - všem přeji hlavně ZDRAVÍČKO, zdravá miminka a užívání těhotenství.
Jé, z toho by se tchýně zbláznila
Máme jacka russela, je to miláček a děti i miminka zbožňuje. Ale pořád slyšíme, jak jsou psy pro děti nakažlivý a že si musíme dávat pozor…K tomu ještě ty případy mrtvých miminek v poslední době.. ![]()
Ahoj maminky
tak jsem byla pro výsledky TT a zase špatně. Takže v pondělí do nějaké genetické poradny, kde mi udělají podrobný ultrazvuk a pokud se jim něco nebude zdát, tak hned na odběr plodovky
už je mi z toho fakt na nic. Napřed ten špatný screening, kde zjistili, že mám málo bílkovin a hrozí potrat a teď prozměnu zvýšené riziko na rozštěpové vady. Jestli to dopadne špatně tak opravdu nevím…
@sylvis … neboj vse bude dobré.. geneticka poradna je jen ze pani doktorka s tebou probere zda a proc podstoupit odber plodove vody podepises papiry v pripade souhlasu a pak te objednaji na vysetreni ja tam byla taky.. a musim rict ze jsem to cekalůa horsi neni to zas tak bolestive spis neprijemne kdyz jehlu vytahuji… a pak lezet lezet a lezet aspon tyden urcite nic nedelat… a pokud pujdes urcite si pak v lekarne kup magnesii lactici 0,5 ja jim 3 tablety denne…neboj vse bude dobre… jen na vysledky se ceka 3 nedele
@johankakoz mě právě k té poradně napsal doktor i žádanku, aby mi udělali UTZ a potom podle výsledků teprve na plodovku. Sama jsem z toho zmatená
@sylvis to je mozne je to mensi zatez a pokud to poznaji z ultrazvuku aspon budes mit o zakrok mene
@johankakoz no právě. Mám jen riziko rozštěpu, tak to prý stačí zkontrolovat tak. Snad to bude OK a nebudu muset na tu plodovku
@sylvis Ahojky,jestli Tě paní doktorka pošle na tu plodovku, tak opravdu po odběru týden lež. Já to podcenila, cítila se za 2dny dobře a čtvrtý den jsem musela do nemocnice, dali mi antibiotika kvůli zánětu. Odběr není moc bolestivý, asi tak jak při odběru krve. Odběr CVS-choriové klky je horší
Držím pěsti ať vše zvládneš a ať je vše vpořádku. Já na výsledky plodovky ještě čekám…
@kanka80 děkuji za rady. Pořád věřím tomu, že ty TT opravdu nejsou směrodatné a že bude vše jak má být. Navíc si neumím představit, že týden ležím, ale budu to muset zvládnout. V pondělí vám dám vědět jak to dopadlo ![]()
@sylvis Držíme Ti pěsti aby to dobře dopadlo! Mě to spíš připadne, že každou druhou maminku ženou na tu plodovku zbytečně. Ona nemocnice dostává nemalé dotace za ty odběry… Já mám třeba ultrazvuk úplně vpořádku, ale kvůli tomu, že mi bude 33let tak to všechno pitvají…
Ahojky holky, tady je ale novinek na ty spatne zpravy opravdu nemam slov a mam oci plne slz, ale verim, ze vse se v dobre obrati a bude dobre.Ja jsem ted dodelala 5 zkousek a jeste jedna me ceka pristi tyden a budu mit semestr za sebou.Uz se tesim, zacnu si pekne smejdit po netu a kramcich a okoukavat veci na miminko. Jinak 7.2.jdu na screening 20tt, tak se tesim, jak mimco roste. Jinak kanka80 do prace chodim, delam 12,ale na tisnove lince, takze narocne na psychiku, ale fyzicky ne a jelikoz jsem ve sluzebnim pomeru, tak je to se zakonikem prace malinko jinak. Takze dokavad to pujde a nebude mi to nijak vadit, tak si myslim, ze mi to tady nijak nevadi, akorat az se nevejdu za stul, tak o tom zacnu uvazovat
jinak trosku se mi posledni dobou toci hlava, ale to je pry zpusobeno tim, ze srdicko pracuje za dva.Tak snad sebou nekde neflaknu. O vikend mam volno, tak se chystam opravdu odpocivat, od uceni a i od vsech starosti…at je Vam vsem jen a jen hezky
vcetne mrnousku v brisku.