Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky já mám TP 19.6, dnes jsem 18+4tt kopanečky asi cítím
ale bůh vi co to je
jinak jsem dle doktorů byla neplodná a tak moc jsme s přítelem pracovali až jsme přirozeně počali ![]()
@aminkadf píše:
@Anabellkaa A kde Tě kope? Mě třeba nakopne i v podbřišku a to bolí jak blázen
Kolem pupíku a níž. Ale zatím to nebolí, ale určitě se tomu žádná z nás nevyhne, že dostane pěkně do nějakého orgánu ![]()
@cvana píše:
Ahoj holky já mám TP 19.6, dnes jsem 18+4tt kopanečky asi cítímale bůh vi co to je
![]()
jinak jsem dle doktorů byla neplodná a tak moc jsme s přítelem pracovali až jsme přirozeně počali
Ha neplodná
Moc gratuluju, ono je to totiž hlavně v hlavě a je vidět, že jste to překonali společně a dokonce s takovým milým bonusem v podobě miminka. ![]()
@Anabellkaa Nevyhne. Už se docela děsim, jak bude „vyvádět“ až bude zase o něco větší… Raubíř jeden
![]()
@aminkadf píše:
@Anabellkaa Nevyhne. Už se docela děsim, jak bude „vyvádět“ až bude zase o něco větší… Raubíř jeden![]()
Jsou to zlatíčka. Kolikrát si říkám, jaký je to neuvěřitelný zázrak, že v nás roste malá bytost ![]()
Tak to já mám zatím v bříšku šimrálka. Hlavně po ránu a večer, je to moc příjemné. Jestli to jsou první náznaky nevím, nemám to s čím srovnávat.
Se vstáváním začínám mít také trochu problém, několikrát se mi stalo, že jsem vstala rychleji a ta bolest v podbříšku za to nestála… Takže to zkouším jako vy, přes bok.
Na zítřek jsem si vzala dovolenou, tak se těším na dopolední lenošení. Nějak se mi vrátila únava z prvních týdnů. A taky už počítám dni do toho velkého UTZ, neviděla jsem ten náš uzlíček od 11.12…
cvana - moc gratuluji, je vidět, že příroda si většinou umí poradit lépe než doktoři…
Ahoj já tedy po pravdě nic necítím. A je mi to líto ale snad to přijde brzy.
@johankakoz píše:
Ahoj já tedy po pravdě nic necítím. A je mi to líto ale snad to přijde brzy.
Johanko, kdy máš termín?
Tak holky dle vysledku z plodove vody jsme v pořádku a čekám holčičku (terezka) reakci tatinka bych snyd radsi ani nekomentovala… závidím vám vaše chlapy a jejich reakce
@johankakoz Ahojky, nejsi sama, taky čekám na kopnutí a nemůžu se ho pořád dočkat
Měli by Ti už volat výsledky plodovky
dej pak vědět… Já budu čekat asi ještě týden… Ve středu jdu na kontrolu na gyndu, tak už budu mít devátý ultrazvuk, asi rekord oproti jiným maminkám…ale to jen kvůli těm mým problémům
antibiotika už jsem dnes dobrala a ještě užívám Utrogestan, ale to mi snad doktor už vysadí, nechci se zbytečně ládovat práškama…
@johankakoz Jé, tak to Ti moc gratuluju!!!
škoda, že přítel je zklamaný, můj přítel zářil štěstím, mu bylo jedno jestli kluk nebo holka, hlavně aby bylo mimi zdravé
a Terezka je krásné jméno ![]()
@kanka80 vis nejde o to ze to neni asi chlapec, ale o to ze to vubec nechtel…dekuji
@Anabellkaa A kde Tě kope? Mě třeba nakopne i v podbřišku a to bolí jak blázen