Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1820
23.1.13 08:16

@RadunkaP Ahoj, vim ze dotaz nebyl na me, ala rada bych se podelila o svuj nazor. Ja mela DS 1:210, v mem veku to byla 7× vyssi pravdepodobnost, tak jsem se rozhodla ze na amnio pujdu, ale moc jsem se bala. Nakonec mi ale dr. pred zakrokem velky uz a usoudil, ze pravdepodobnost klesla na 1:800. Amnio jsem v tom pripade na doporuceni dr. odmitla, protoze ryziko potratu bylo mnohem vyssi nez to, ze bude nemocny. At se rozhodnes jak chces, stejne ti preji at ti to dobre dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
23.1.13 09:15

@Nefertiti09 Asi bude po tatínkovi :-D Taky se nám docela dlouho nechtěl ukázat. Co jsem byla vždy mezi tím ještě na kontrole tak měl pokaždé skřížené nožičky. Ale pak se nám tam ukázal - frajer. Jedna známá nevěděla do 6měsíce co bude mít. Malá se ji schovávala.

Neboj třeba na tom velkým UTZ Vám taky všem ukáže co tam skrývá ;)

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
23.1.13 09:19

@Nefertiti09 Jinak jsem koukala ty jsi z ČB, občas tam jezdíme za přítelovo mamkou. A já mám kousek od budějic taky rodiče :-) Chvilku jsme bydleli na Hluboký, jenže jsem paličák a museli jsme se vrátit zpátky do Plzně :-D

• Citovat
  • Upravit
5158
23.1.13 11:25

Ahoj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
23.1.13 13:43

@Nefertiti09 @Nefertiti09 ahoj díky za útěchu ale ani tohle nedopadlo řekl mi ze se nebude přetvářovat a delat ze je stastny tatinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
23.1.13 14:10

@johankakoz Ahojky. Je mi líto, že se k tomu otec miminka nepostaví čelem, ale podle toho co tady průběžně čtu ho asi nemá cenu do ničeho nutit… Buď k tomu dospěje sám nebo vůbec ne :(
Třeba se mu rozsvítí až se malá narodí… Každopádně se tím netrap ať je Tvoje miminko usměvavé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.1.13 14:22

@johankakoz Ahojky, je mi z toho Tvého chlapa do breku, to fakt není možné jak se chová :,( snad máš kolem sebe spoustu jiných lidiček, o které se můžeš opřít :hug:
Já byla dnes na kontrole na gyndě a mám pořád zánět, ale už mi nedali antibiotika, ale vaginální tablety, snad se mi to zlepší, už jsem z těch problémů vynervovaná, furt musí něco byt :( na ten výsledek plodové vody ještě čekám, ale ultrazvuk je úplně vpořádku, tak snad i ta plodová voda vyjde dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.1.13 18:14

@aminkadf tak uvidíme, třeba se nám konečně ukáže :lol: Co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.1.13 18:18

@johankakoz tak to mě mrzí, ale jak púíšou holky, snad mu dojde, jaké štěstí má… i kdyby až se malá narodí…
Nevím, co tvůj partner čekal. Že ve svém věku nebudeš toužit mít dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.1.13 18:19

@kanka80 držím palečky s plodovkou, vše bude určitě v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.1.13 18:26

@Nefertiti09 Díky,snad bude vše ok. Dnes jak jsem lítala po doktorech tak mě celé odpoledne bolí břicho no a to ráno bylo vše ok :think: tak mě to pěkně štve :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.1.13 18:34

@kanka80 šetři se, vlez si do postele s knížkou a uvidíš, že to bude zase dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
24.1.13 09:27

@kanka80 Taky držím palce!!! Už jsem napjatá jak struna, vždyť už čekáš minimálně měsíc - to je šílený… Ale jestli na UTZ nebylo nic špatně tak plodovka bude taky určitě v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.1.13 09:47

Všem díky za podporu. věděl ze chci dítě jen si myslel že tak za rok až se poznáme a ne ze se známé 4 měsíce a já budu ve 4 měsíci. Ano byla jsem naivní a blbá když jsem tenkrát uvěřila lékaři ze s cystou nejde otěhotnět. Ale na jednu stranu jsem neměla důvod nevěřit s bývalým jsme se snažili 2 roky a i s partnerem potom3měsíce bez ochrany a nic. Jinak jsem vždy od 16-34 brala antikoncepci aby se právě tohle nikdy nestalo. a stejně jsem blbá ze se to nakonec stalo. Slyším jen ze jsem si splnila svůj sen ze je to mé rozhodnutí atd. Jak rada bych chtěla mít vedle sebe člověka který by měl radost a byl šťastný. Ale to se mi asi nevyplni protože druhé by byl zázrak v mém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
24.1.13 09:51

@kanka80 moc na tebe myslim…vse dopadne dobre a ty uz si konecne snad oddychnes a budes si uzivat rostouciho briska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí