Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, můžu se k vám přidat? Občas sem nakukuju, a proto bych chtěla své šmírování zlegalizovat.
Termín mám 19.6. a čekáme čtvrťátko.
Hugi284 Vítej těhulko
čtvrťátko? Tak to gratuluji. To se v dnešní době moc nevidí. Už víte co to bude? ![]()
@Hugi284 taky te vitam, teda ctvrtatko, to je opravdu obdivuhodne a krasne zaroven…je pravda, ze jsem vzdycky take chtela deti jako smeti, ale v dnesni dobe jsem stastna, ze cekame prvni.
a uvidime jak to vse budeme zvladat a jestli pak budu mit chut plnit tu moji mladickou predstavu 3 deticek vyplnit.
@kanka80 Ahoj,prosím tě a kdy by měli být ty výsledky, taky se mi to už zdá dlouho, ale už mi to splývá s tím vyšetřením před tím…
.Také věřím, že když byl ultrazvuk v pořádku, tak mimčo bude zdravé ES je myslím velké postižení, to by poznali…A tobě vždy vyšly blbě odběry, ne ultrazvuk, že? Už ať to máš za sebou a můžeš být v klidu! Doufám, že i ta infekce brzy zmizne, raděj fakt polehávej, nikde neběhej a léč se!!! ![]()
@johankakoz Reakce tvého chlapa je mi líto, ale jak už psaly holky, asi nemá cenu ho nějak motivovat, asi má pocit, že je tlačený do něčeho co nechtěl. Můžu se zeptat, kolik mu je a zda už má nějaké dítě? Víš, zase na druhou stranu, kdybys čekala až se rozhoupe a on ti za pár let řekl, že mu tenhle vztah nevyhovuje a vzal kramle, budeš mít oči pro pláč, že nemáš ani muže ani dítě, takhle prcek kramle nevezme a chlap je nahraditelný ![]()
@johankakoz no teda co to čtu o budoucím tatínkovi?
to je mi líto, že to máš takto ![]()
Holky jsem ve 20+2tt a pohyby cítím už delší dobu, ale samozřejmě to nejsou ještě ty kopance. Ale třeba se mi stává, že celý den ho ucítím jenom 3×. je to normální, že je to zatim tak malinko? Já mám sice už druhý dítě, ale u toho prvního jsem to nijak neřešila, protože jsem nic moc nevěděla
a hlavně jsem neměla doma internet, kde pořád něco čtu a studuju ![]()
@glorča Ahojky,ty výsledky plodovky mají byt do 3týdnů a to vychází do středy, takže budu muset ještě čekat
už bych to chtěla mít všechno za sebou a už jen se těšit na malou
Děkuju všem maminkám, které mi drží pěsti! moc si toho vážím a pomáhá mi to ![]()
Děkuju za přivítání. No, čekáme čtvrté dítko. Bylo plánované a moc chtěné (byť s obavami). Děti jsou nadšené, babičky to začínají pomalu vstřebávat…
Máme doma Marušku (8,5), Jirku (5) a Františka (skoro 3). U všech jsme si nechali překvápko na porodní sál. Teď si ale asi necháme říct, co (resp. kdo) to bude. Ještě nejsme rozhodnuti. Do UTZ 8.2. máme čas.
Je mi líto, že některé maminky musí řešit zdravotní problémy dítek (byť jsou to jen podezření) nebo i ty partnerské. O to víc si vážím toho, co mám. Sice pořád řeším nějaké „vážné problémy“, ale v podstatě se mám úžasně. ![]()
Cherubínku, dívám se na metřík tvého Honzíka. Náš František je stejně starý, resp. asi o den mladší. Narodil se 18.3. Když ho někdy pozoruju, co všechno je schopný vymyslet, tak se trochu děsím, co s miminkem vyvede.
@Hugi284
já se taky občas bojím. Ale u nás je to tak, že on má děti strašně rád a problém bude v tom, že on to miminko bude chtít mít jen pro sebe
no bude to sranda. Ještě ke všemu my bydlíme ve 2kk a to bude teprve mazec až Honzík dostane plačíčího brášku rovnou do pokoje i přes noc. ![]()
@cherubínek Ahoj,tak určitě to normální bude, bylas na velkém ultrazvuku(kardio)?Ono hodně záleží, jak je miminko uložené, kde je placenta, a taky je třeba spáč
,což by bylo štěstí… @kanka80 Opravdu věřím, že to jsou hrozné nervy, ještěže to e mimino existuje a člověk se alespoň může vypovídat, že? Věř mi, myslím na tě!
@johankakoz Ach jo, tak to je dost vyspělej (myslím věkem)na to, uvědomit si co chce…
!Život fakt není jednoduchý, že? Každopádně taky držím palce, ať se s tím popere a srovná…
@glorča zrovna dneska jdu na velkej UTZ kde prohlídne všechny nohy ruce, mozek a tak. A v pondělí jdu na srdíčko
Tak snad to je normální. Dneska jsem ho necítila ještě vůbec, je to lenoch ![]()
Holky všem díky za podporu je mi smutno. Už jste řešili pleny? Já teď hodinou na brigádu abych si vydělala na kočárek.