Poradna duly
Jana Čurdová
@johankakoz Kráásný kočár… ![]()
@kanka80 Ahoj, jak to s Tebou vypadá? Nevím jestli mi něco neuniklo… Už máš výsledky?
@farska Vždycky, když si uvědomím, že čekáš pátého prcka tak mě úplně polije horko ![]()
@Aneťák89 Ahojda, pořád čekám… je to děs!!! 1.2. jdu do nemocnice na kontrolu se zánětem, tak když do té doby nezavolají stavím se tam zeptat ![]()
@kanka80 já tedy dostala přesný termín kdy si tam mám zavolat. Dneska jsem měla být na ultrazvuku ve 20.týdnu. ale měla jsem odjet tak jsem se preobjednala až na 5.2.nakonec jsem nikam nejela tak mi to teď mrzí
Ahoj těhulky, tak dneska jsem 19+1tt
kopeme už dva týdny i když jsem prvorodička, někteří říkají že u prvniho mimi je to citit až nejak kolem 20 týdne
jinak jdeme pristi pondeli na echo plod, myslíte že mi tam sdeli co to bude?:) protoze muj gyndr rikal ze to rika az po 30 tt, coz asi urcite nevydrzim
TP máme 23.6 ![]()
@nikimatyas ahoj vítám tě já ve 20 a kopat začala princezna v pátek tedy to jsem to poznala. Termín mám 14.6.čekám holčičku ale vím to z plodove vody
@nikimatyas Ahooooj,vitej-mame naprosto stejnej termin porodu. AKorat jsem 19+3. A 23.mam narozky-kez by to vyslo aspon Tobe! JA rodim 7.6.:-)
@Aneťák89 píše:
@johankakoz Kráásný kočár…![]()
@kanka80 Ahoj, jak to s Tebou vypadá? Nevím jestli mi něco neuniklo… Už máš výsledky?
@farska Vždycky, když si uvědomím, že čekáš pátého prcka tak mě úplně polije horko
Ty bláho, pět dětí, to je hustý! To musí bejt pořádně veselo. ![]()
A já rozmejšlim jestli jedno nebo dvě.
(máme 3 psy a už ty jsou na mě moc, tak bych to nerada přepálila i s dětma
)
@farska Taky tě obdivuju za 5 dětí, já se pomalu začínám děsit druhého, jak to budu zvládat
! @kanka80 Už jsme všechny napjaté na tvé výsledky, pořád na tě myslím, tak ať už jsi tu s tou dobrou zprávou
! @johankakoz Fakt pěkná barvička!!!
Holky, ja jsem jedinacek. A dle toho jsem se zaridila:_)))))
@farska Taky jsem jedináček, ale chci dvě děti, víc bychom nejspíš neuživili… ![]()
Ja zustat s mym ex, taky vic nez dve nemam..Ale s mym soucasnym druhym manzelem to je jine…
![]()
@farska píše:
Ja zustat s mym ex, taky vic nez dve nemam..Ale s mym soucasnym druhym manzelem to je jine…![]()
![]()
Tak to potom není co řešit ![]()