Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
30.1.13 11:10

@Coco_o nám se to taky povedlo napoprvé:-)vrátili jsme se po svatební dovolené:-)a zkusili to a hotovo:-)o dovči jsem měla menses, takže nic. Já s tím ani nepočítala, že by se to hned takhle povedlo, čekala jsem menses, protože jsem pořád měla ten pocit „před“,ale kde nic tu nic:-)a po dvou týdnech jen tak ze srand jsem si udelala test a byl tam duch:-) prsa, přesně, hned od začátku až doted bolí až mám někdy pocit, že musí prasknout. Tak to já jdu taky na ten UZ příští týden. Byla jsi na tripplech? Mě jen odebíral AFP, ale říkal, že stejně nejpodstatnější je NT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:14

@johankakoz jdu taky 5.2.:-)no já začínala na 99 kg, takže doktor říkal, že klidně můžu přibrat jen 7 kg a bude to ok. Chodíš nebo budeš chodit na nějaký ten předporodní kurz? Mě to nějak neláká, někdo mi říkal, že stejně všechno při porodu zapomněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 11:18

@romulkaa ja ti nevim jestli kurz? o tom jsem nejak nepremyslela (zatim)moc penez na vyskakovani nemam(ale zase jsem nekde cetla ze to proplaci pojistovna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.13 11:19
@romulkaa píše:
@Coco_o nám se to taky povedlo napoprvé:-)vrátili jsme se po svatební dovolené:-)a zkusili to a hotovo:-)o dovči jsem měla menses, takže nic. Já s tím ani nepočítala, že by se to hned takhle povedlo, čekala jsem menses, protože jsem pořád měla ten pocit „před“,ale kde nic tu nic:-)a po dvou týdnech jen tak ze srand jsem si udelala test a byl tam duch:-) prsa, přesně, hned od začátku až doted bolí až mám někdy pocit, že musí prasknout. Tak to já jdu taky na ten UZ příští týden. Byla jsi na tripplech? Mě jen odebíral AFP, ale říkal, že stejně nejpodstatnější je NT.

JJ byla jsem a všechno v pohodě, naštěstí.. byla jsem z toho trošku vyplašená jak jsem si všude možně četla o těch výsledcích.. Jo a pro zajímavost, já si dělala x těhotenských testů (od různých výrobců).. i v 6 týdnu.. a nic se mi na nich neukázalo, takže když jsem šla k doktorce, ani jsem nečekala, že by mi řekla, že jsem těhotná :) Říkala, že někdy se to tak stává prostě, že se dlouho nic neukáže.. takže za mě - těhotenským testům nevěřím už :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:22

@johankakoz u nás kurz do 1500 Kč proplácí pojištovna, ale i tak tam nepůjdu. To máš prima, že už víš, co se ti narodí. U mě ješět nevím nic, ale z mužovy strany se rodí už několik generací samí kluci, tak uvidíme, ale je mi to uplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:24

@Coco_o no teda, fakt ani jeden? A přitom všude píšou, jak jsou strašně testy citlivé:-)a co NT v pohodě? Mě dělali ten kombinovaný..UZ + krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788

@romulkaa Ahojky, vítám Tě :mavam: Mě je 23, taky čekám první, povedlo se nám dá se říct taky napoprvé :) My jsme počítali že se povede tak do roka a ono hned.
Tak to jsem ráda že tady nejsem jediná s podobnou váhou :) Zatím jsem ještě nepřibrala nic, mám tak nějak +- kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

@johankakoz a na mimi jsi chtěla takhle dlouho počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:26

@Aneťák89 :mavam: ahoj, no trapas byl, když jsem byla na tom NT a doktor mi tam napsal do papírů, že špatná vyšetřitelnost pro obezitu, no cítila jsem se trapně:-) vše sice vyšetřil, ale tohle si nemohl odpustit, tss:-) přitom myslím, že žádná koule nejsem, ale holt si to myslel, tak co nadělám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
30.1.13 11:30

@romulkaa Mě napsal že vyšetření je ztíženo nebo tak něco, už si to nepamatuju. Naštěstí si odpustil důvod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:32

@Aneťák89 a kdy se ti má narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 11:37

@romulkaa popravde nechtela s byvalym pritelem jsem se pokousela dva roky a nic a ted to vyslo behem 14 dni s novym partnerem ) ale nechci to tu uz moc rozepisovat uz jsem toho o svem otehotneni napsala dost poslu ti odkaz na denicek tam je toho vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:38

@johankakoz dobře, rozumím, že se ti to nechce psát znova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 11:40

@romulkaa

https://www.emimino.cz/…hrava-10177/?…

spis by to holky uz nemuselo zajimat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.1.13 11:45

Romulkaa: mě je 25 a čekáme první. Po 10 letech braní HA se to povedlo do 4 měsíců.

Johankakoz: Liberecká i jablonecká porodnice to mají zdarma. Pak tam je ještě nějaká prohlídka sálů a ta je za 150,– Zkus se poptat jak to je ve tvé porodnici.

Příspěvek upraven 30.01.13 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital