Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
3.2.13 17:54

Holky a jak to máte s nakupováním věcí pro mimčo, už něco křečkujete do zásoby? Nemyslím oblečky a kočárky a pod, spíš plínky, kosmetiku lahvičky???Já jdu na velký Uz ve čtvrtek a pak pomalu začnu syslit věci v akci :lol:.Plínek malé vel. pár, ale pokud budou třeba Pampers premium care, tak koupím pár balíků 2,pak Bepanthen mast na zadek a bradavky, vlhčené ubrousky, nosní odsávačku na vysavač(malej mi ji teď rozbil),nějakou kosmetiku(asi sebamed),a taky už budu pomalu dávat dohromady věci do porodky, poporodní vložky, kalhotky už si ani nepamatuju, co je tam potřeba :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.2.13 19:35
@glorča píše:
Holky a jak to máte s nakupováním věcí pro mimčo, už něco křečkujete do zásoby? Nemyslím oblečky a kočárky a pod, spíš plínky, kosmetiku lahvičky???Já jdu na velký Uz ve čtvrtek a pak pomalu začnu syslit věci v akci :lol:.Plínek malé vel. pár, ale pokud budou třeba Pampers premium care, tak koupím pár balíků 2,pak Bepanthen mast na zadek a bradavky, vlhčené ubrousky, nosní odsávačku na vysavač(malej mi ji teď rozbil),nějakou kosmetiku(asi sebamed),a taky už budu pomalu dávat dohromady věci do porodky, poporodní vložky, kalhotky už si ani nepamatuju, co je tam potřeba :lol:.

No, tak to já vůbec nevím co je do porodnice potřeba, abych pravdu řekla.. čekám první a tohle jsem ještě nějak neřešila.. :D za to kočárek, chůvičku, postýlku, monitor dechu apod. mám už dávno vybraný a teď po velkým utz, který mě čeká tenhle týden, to začnu pomalu objednávat :) už se na to hrozně těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
3.2.13 20:10
@glorča píše:
Holky a jak to máte s nakupováním věcí pro mimčo, už něco křečkujete do zásoby? Nemyslím oblečky a kočárky a pod, spíš plínky, kosmetiku lahvičky???Já jdu na velký Uz ve čtvrtek a pak pomalu začnu syslit věci v akci :lol:.Plínek malé vel. pár, ale pokud budou třeba Pampers premium care, tak koupím pár balíků 2,pak Bepanthen mast na zadek a bradavky, vlhčené ubrousky, nosní odsávačku na vysavač(malej mi ji teď rozbil),nějakou kosmetiku(asi sebamed),a taky už budu pomalu dávat dohromady věci do porodky, poporodní vložky, kalhotky už si ani nepamatuju, co je tam potřeba :lol:.

Pár věciček už mám, něco objednané z netu a nějak příští měsíc se chystáme na velký nákup do Německa - ještě jednu skleněnou láhev plínky, ubrousky a dětské věci na koupání.. Moc se těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.2.13 22:00

Ahojky holky…ja teda chodim kolem miminkovskych veci se zavrenyma ocima, jinak bych mela chut nakoupit opravdu spoustu veci, ale je pravda, ze si porad rikam, ze je casu dost…mam koupeny akorat plinky Huggies newborn, ty co maji to vyrizle na pupicek, aby se miminko po ustrizeni pupecni snury citilo dobre a nijak mi to nevadilo a neparilo se v plince.Ale zatim jen 40 ks. A velke 9ks baleni ubrousku taky Huggies na zadecek, to bylo v akci za 200 korun na MALL.cz a tak to jsem opravdu neodolala.Ale jelikoz me ted trosku pokukuje ven brisko, tak se tesim, ze ve stredu vyrazim po kramech a koupim si tehotenske kalhoty a sukni, do ted jsem chodila ve svem obleceni, ale knofliky na kalhotach uz me trosku tlaci. Jinak jine veci zatim neporizuju, kosmetiku a veci do porodnice si poridim a pripravim az v tech 8 tydnech pred porodem, nebudu chodit do prace, tak bude more casu. I ja jdu tenhle tyden ve ctvrtek na velky ultrazvuk tak i ja se moc tesim co nam tam povedi..jak se mimisek ma a co dela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.2.13 09:06

Ahoj holky, byla jsem týden mimo a zatím jsem vás nedočetla. Měla jsem nějakou střevní virozu. Než vás dočtu, nevíte, jak dopadla Kanka s výsledky? Jsou s děťátkem v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.2.13 10:49

Prodávám věci na kluka 56,62,68,74, lahve, hrničky a jiné..jukněte do mého fotoalba. :palec:

• Citovat
  • Upravit
205
4.2.13 10:57

Já začnu tak v březnu nakupovat - přebalovací pult, krmící židličku dřevěnou(na tu nedám dopustit),polohovací lehátko, matraci do postýlky, nové peřiny, lahvičky, pleny.

musím počkat až mi dr. řekne co čekám, pak to rozjedu :)).Oblečení mám jak pro kluka tak pro holku :)).Čekám druhé, dcera má uř sedm pryč, takže už vím co kupovat a co zbytečně nekupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.2.13 14:56

@romulkaa Ahojky, neboj nejsi sama, já budu mít v červenci 33 a taky čekám první mimi-holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.2.13 15:31

Ahojky, moc vítám nově příchozí maminky :kytka: a že jich teda přibylo :potlesk: Já byla 2dny v nemocnici a do toho pak ještě stěhování, tak jsem byla týden mimo internet, už ho máme zapojený, tak jsem teď dočítala přispěvky :dance: Plodová voda nám dopadla dobře :kytka: a ve středu jdeme na screening srdíčka, tak už se těším :dance: Jinak už jsem začala konečně cítit nějaké pohyby, je to hezké jak do mě ta malá princezna zevnitř dloubá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.2.13 16:18

@kanka80 gratuluju k holčičce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
4.2.13 16:40

@kanka80 No konečně!!! Tak moc velká gratulace :) teď už se snad budeš jen těšit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 18:15

Ahoj holky, tak dneska jsme byli na 2. screeningu a je to jasná holčička! :srdce: Holčičku jsem si moc přála, tak jsem se neubránila slzičkám štěstí. Po zdravotní stránce je vše prý v pořádku, tak co víc si přát. :D Tatínek to okomentoval slovy, že je rád, že je to holka, že kluk by po něm byl moc zlobivej. :mrgreen:
Tenhle týden chci objednat kočárek (je na něj čekačka až 4měsíce), čekala jsem až budem vědět co to je abych vybrala barvičku. O víkendu jsem si od kamarádky přivezla plný auto věciček (vibrační lehátko, nějakou houpací plošinu, k tý ještě musim nastudovat návod, pytel plínek, pytel povlečení, peřinky, zimní fusak, odsávačku a nevim co ještě), tak mám radost.
O víkendu jsem byla na návštěvě za kamarádkou s 10 denní Beátkou a úplně se zamilovala do látkovejch plínek, to jsem furt rozmýšlela zda ano či ne a teď už vím, že ano. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
4.2.13 19:42

@maminkaAMATÉRKA Já jsem byla taky docela dlouho rozhodnutá pro látkovky, ale zase se přikláním spíš k papírovkám. Všude píšou, že špinavou plínu jen hodíš do koše na plínky a pak do pračky, ale každou tu plínku musíš osprchnout, namydlit žlučovým mýdlem, pak teprve uskladnit a poté vyprat.
Představa že tohle dělám desetkrát denně, každý den, mě děsí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
4.2.13 19:43

@maminkaAMATÉRKA Jinak gratulace k holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.2.13 19:48
@maminkaAMATÉRKA píše:O víkendu jsem byla na návštěvě za kamarádkou s 10 denní Beátkou a úplně se zamilovala do látkovejch plínek, to jsem furt rozmýšlela zda ano či ne a teď už vím, že ano. :pankac:

Já taky přemýšlím, že bych kombinovala látkový a papírový. jakou značku chceš používat? Já uvažuju o Bambinomio http://www.korunka.cz/pleny-latkove?b[]=bambinomio
Ale jak říká Aneťák, je s tím práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital