Poradna duly
Jana Čurdová
@johankakoz tak jsem si to přečetla. Snad se k tomu postaví jako chlap, určitě to není nějaký mladoch, kterého by to mohlo vyděsit a nedivila bych se, kdyby couvnul, ale ve tvém případě není na co čekat, mimi si nechat a nechat tomu volný průběh. Hlavně, že je mimi zdravé a pěkně roste ![]()
@Anabellkaa v tom kurzu jsou jak semináře o porodu a těhotenství, tak je v tom jednou týdně těhu cvičení a plavání. Ale já chodím plavat normálně do veřejného bazénu.
@Anabellkaa v praze v podoli myslim taky 1000-1500… to same kolik chteji za ucast tatinka ci osoby u porodu? tady 1500,–
@romulkaa je mu 39… a doufam ze to tak bude…ano hlavne ze jsme zdrave
@romulkaa Já mám termín 22.6., ale naposeldy to vypadalo na 30.6., takže se asi nemůžu spolehnout na žádný ukazatel… ![]()
@Aneťák89 @romulkaa ja mam termin podle uz i menstruace na den stejny 14.6 jeste jsem to tu u nikoho neslysela
@johankakoz píše:
@Anabellkaa v praze v podoli myslim taky 1000-1500… to same kolik chteji za ucast tatinka ci osoby u porodu? tady 1500,–
to je síla. A mě vytáčelo, že chtějí 700,– za otce u porodu.
@romulkaa píše:
@Anabellkaa v tom kurzu jsou jak semináře o porodu a těhotenství, tak je v tom jednou týdně těhu cvičení a plavání. Ale já chodím plavat normálně do veřejného bazénu.
Mě kolegyně bazén rozmluvily, taky jsem chtěla chodit plavat.
Tak to v tom kurzu toho je víc. Ty naše tady jsou o těch prohlídkách sálů, šestinedělí a učení úlevových poloh při porodu a trénink dýchání. Je možné jít s partnerem. Asi na ně půjdeme…
@Anabellkaa píše:
to je síla. A mě vytáčelo, že chtějí 700,– za otce u porodu.
To si děláte legraci??? V LBC stojí doprovod u porodu 300 Kč..
Ahoj, zajimal by mě váš názor na můj termín porodu. Dle posledí MS mi vychází na 12.6., dle dřívějších UZ mi to vycházelo na 16.6., což by odpovídalo i podle ovu, kterou jsem měla vypočítanou od dr., ale dr. na genetice mi do průkazky napsal 10.6.
Znamená to, že je akorát trošku větší na své stáří, nebo co si mám o tom myslet??? Vím že je to rozdíl jen pár dní a stejně příjde na svět až se mu bude chtít, ale zajimalo by mě to
@Coco_o píše:
U nás ve FN Olomouc chtějí jen 200kč
@Coco_o píše:
V JBC 700,–
@kajmi Mě to lítá +- i dva týdny pokaždé jinak, takže bych to neřešila
Já jsem měla rozházenou menstruaci takže nevím kdy jsem měla ovu a tedy kdy jsem otěhotněla. Takže je to prostě pokaždé jinak.
Každý dr. taky může naměřit jinou velikost miminka a pak se to liší…
@Aneťák89 píše:
@kajmi Mě to lítá +- i dva týdny pokaždé jinak, takže bych to neřešilaJá jsem měla rozházenou menstruaci takže nevím kdy jsem měla ovu a tedy kdy jsem otěhotněla. Takže je to prostě pokaždé jinak.
Každý dr. taky může naměřit jinou velikost miminka a pak se to liší…
Jojo, taky si myslím, že je lepší to neřešit.. spíš orientačně.. stejně to ve finále je často jinak.. ![]()
@Aneťák89 Nemohla jsem otěhotnět, takže mi dr. vypočítával ovu přímo na dny abych si mohla pichnout injekci a mít plánovaný styk. Proto mě to překvapilo, ale děkuji za odpověď