Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
29.1.13 21:14
@Nefertiti09 píše:
@Anabellkaa gratulace :kytka: A ten cukrovej fujtajbl nakonec všechny nějak zvládneme…

Co nám zbývá, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.1.13 21:19

Ja nezvladnu, stacilo jednou a diky, nechci:-)) Kdyz prinos zakroku neprevazuje nad zjistenymi daty, s diky odmitam. Chodit na rutinni kontroly a vysetreni v tehotenstvi je totiz pro rodicku pouze doporucene-nikoliv povinne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.1.13 21:23
@farska píše:
Ja nezvladnu, stacilo jednou a diky, nechci:-)) Kdyz prinos zakroku neprevazuje nad zjistenymi daty, s diky odmitam. Chodit na rutinni kontroly a vysetreni v tehotenstvi je totiz pro rodicku pouze doporucene-nikoliv povinne :oops:

Mně Dr. říkal, že je to povinné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.1.13 21:29

@Anabellkaa
NIC neni povinne. Ani tripple test, ani zadny z testu krevnich, ani nic jineho…
To si jen mudri ulehcuji praci a neinformuji nas tak, jak by informovat meli. UZ o tom vim dost a tak si skutecne podtstatna vysetreni v tehotenstvi vybiram. Gyndre pak jen pripadne podepisu, ze mi bylo vysetreni doporuceno a ja ho odmitla…:.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.1.13 10:05

@farska ahojky vis ono je to malinko složité a já jako prvnorodička, předpokládám, že vyšetření na která mě doktor posílá jsou povinná, protože ani nevím co a jak má být. Ty máš vícero zkušeností a tak až tam půjdeme s dalším mimčem v bříšku, tak už taky nebudeme tak vykulené. Já mám se svým dr. skvělý vztah a vždy mi popravdě řekne co je potřeba či ne.Je pravda, že mi řekl k prvnímu screeningu, že tam nemusím, že je to pro můj klid a že se podobné vyšetření dělá potom ve 20 tt. a já chtěla vidět jak se miminku daří, takže jsem tam s přítelem jeli a 300 stovek za to vyšetření rozhodně nelitujeme, no uvidíme o jak jiné vyšetření to bude teď až tam příští týden pofrčíme. A nějaká vyšetření odmítnout a pak si vyčítat, že jsem něco zanedbala, to bych opravdu nechtěla. Od toho ty doktory máme, aby nám naše zlatíčka ohlídali! Všem přeju krásný den a hodná miminka v bříškách.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 10:44

Tak me konecne dosli kalhoty zakoupene na aukru nechtela jsem za dziny davat 1100 tak jsem je sehnala uplne nove za 600 i s postou mam radost, hned jsem je vyzkousela tak mi jsou trochu volnejsi tak klidne muzu kynout… hura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 10:47

Ahoj, můžu se přidat? ;) termín mám 30.června dle poslední menstr. Doktor mi ho pak změnil na 7.7. dle UZ, ale nakonec se vrátil k tomu původnímu:-) dnes jsem 18+3, pohyby zatím necítím, bude to mé první. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.1.13 10:49
@romulkaa píše:
Ahoj, můžu se přidat? ;) termín mám 30.června dle poslední menstr. Doktor mi ho pak změnil na 7.7. dle UZ, ale nakonec se vrátil k tomu původnímu:-) dnes jsem 18+3, pohyby zatím necítím, bude to mé první. :andel:

Vítej mezi námi :hug: Kolik ti je a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 10:51

@Anabellkaa 32 a ze severní Moravy:-)Chtěla jsem si počkat, až se na mimi budu cítit a přišlo to, takže fajně naplánované:-) a jak se tobě daří? Kdy čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.1.13 10:56
@romulkaa píše:
@Anabellkaa 32 a ze severní Moravy:-)Chtěla jsem si počkat, až se na mimi budu cítit a přišlo to, takže fajně naplánované:-) a jak se tobě daří? Kdy čekáš?

Není nad to si miminko naplánovat. Já jsem si teda připravená nepřidala, ale manžel chtěl miminko už asi 4 roky a měl pravdu, že bych připravená nebyla asi nikdy. Máme byt, oba práci, tak lepší doba opravdu nebyla. Šli jsme do toho a nelituju. Už mám i chvilky, že se mi zasteskne po práci (jsem doma na neschopence) nebo mi je líto, že všichni kolem plánují a nakupují dovolené k moři a tam my se min 2-3 roky nepodíváme, ale jinak jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 10:58

@romulkaa ahoj vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.13 10:58
@romulkaa píše:
Ahoj, můžu se přidat? ;) termín mám 30.června dle poslední menstr. Doktor mi ho pak změnil na 7.7. dle UZ, ale nakonec se vrátil k tomu původnímu:-) dnes jsem 18+3, pohyby zatím necítím, bude to mé první. :andel:

Ahoj, to máš stejně jako já skoro termíny, já mám tři, podle poslední MS mám 22.6. a podle utz 29.6. a 2.7… tak nevím, prý si mám asi vybrat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 11:02

A můžu holky vedet kolik vam je? Jen tak orientacne, nemusite presne:-) jestli si mam pripadat jako nejstarsi prvorodicka. No me prave podle NT scr. doktor urcil termin na 7.7., a muj gyndař to nechal na termin dle PM. Jinak uz pristi tyden pujdu na velky UZ, tak jsem zvědavá co a jak. Máte nějaké nevolnosti? V prvním trimestru jsem zvracela po ránu a vadily mi určité pachy, ale ted je to ok, jen pořád nemůžu cítit sladké a hořké, přitom předtím mi to nevadilo. Pivo jsem si občas na chut dala a zákusek taky, ted nee. No a váhu mám pořád stejnou, ale já jsem při těle, takže je to jen dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.1.13 11:06
@romulkaa píše:
A můžu holky vedet kolik vam je? Jen tak orientacne, nemusite presne:-) jestli si mam pripadat jako nejstarsi prvorodicka. No me prave podle NT scr. doktor urcil termin na 7.7., a muj gyndař to nechal na termin dle PM. Jinak uz pristi tyden pujdu na velky UZ, tak jsem zvědavá co a jak. Máte nějaké nevolnosti? V prvním trimestru jsem zvracela po ránu a vadily mi určité pachy, ale ted je to ok, jen pořád nemůžu cítit sladké a hořké, přitom předtím mi to nevadilo. Pivo jsem si občas na chut dala a zákusek taky, ted nee. No a váhu mám pořád stejnou, ale já jsem při těle, takže je to jen dobře :kytka:

Mně je 25 a je to moje první, bylo plánovaný a kupodivu se nám to povedlo hned na první pokus - po 10 letech braní HA, v šoku jsem byla jak já tak přítel (teda o víkendu už to bude manžel :D ), z toho že to šlo tak rychle :) ale ještě že tak, jsme za to nesmírně rádi. Jinak já nevolnosti neměla vůbec žádný, až na šílenou bolest prsou už snad od prvního týdne těhotenství, kterou mám víceméně doteď. Jinak na velký UTZ jdu příští týden, tak už se nemůžu dočkat až nám řeknou, jestli to bude chlapeček nebo holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.1.13 11:09

@romulkaa ahoj take cekam prvni mimi je mio letos 38 takze nejstarsi urcite nejsi(mozna ja ) podle plodove vody cekam holcicku, jiz jsem koupila na aukru krasny vysneny oranzovy kocarek fotky jsem sem dala… me od zacatku vubec nic neni…ani jednou jsem nezvracela nic jen nemusim moc korenena jidla ted…jinka uplne fain kdyby ted mala v patek nezacala kopat furt si myslim ze to neni pravda… take ted 5.2 jdu na utz. uz se tesim az ji tam uvidim…jsem taky silnejsi zacinala jsem na asi na 88 kilech a ted mam 90 mam uplnou hruzu ze dosahnu metraku… brisko uz roste ale ja ho nikdy nemela male takze ted kdyz ho nezatahnu je to uz videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí