Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
29.1.13 12:39

Johanko, fakt se raději začni víc zaměřovat na holčičku co nosíš a na chlapa hoď bobana, řekni mu, že když se bude chtít zapojit ať to udělá, že budeš ráda, protože je její otec, ale pokud nechce nemusí, že to zvládneš sama. Třeba když uvidí, že tě ztrácí a že se z tebe stává samostatná jednotka, lekne se a vzpamatuje se. Starý je na to dost, aby nedělal kraviny, že. A co tvoje rodina, pomůžou ti, pokud bude třeba? Podprdy jsem si minule kupovala asi 2 měs před porodem, ale mě se prsa moc nezvětšila, zůstali B, ale plnější :D. Jinak jsem zjistila, že víc než kojící mi vyhovovaly normálně sportovní přetahovací, byla s nima jednodušší manipulace. Kojící jsem si brala, jen třeba na návštěvy nebo dlouhé procházky, abych se nemusela moc odhalovat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.1.13 12:40

@johankakoz Právě na Tebe pořád myslím, že někde stát a chodit celou směnu bych asi v tomto stavu těžko zvládla :roll: Máš můj obdiv!!! :kytka: Peněz taky moc nemáme a chci nastoupit tak půlroku po porodu do práce na poloviční úvazek, ještěže to u nás jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.1.13 12:42

Jo a taky mě bolí hodně kyčle, začala pravá, teď už je to lepší, ale občas i levá. Taky jsem ze začátku skoro nemohla chodit, ale našla jsem si tu, že prý je to normální, že se roztahuje pánev. Poprvé mě ale nebolely :nevim:.Johanko a on ti ani nedává peníze? možná jsi to psala, ale nějak jsem neregistrovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.1.13 12:52

@glorča popravdě dokud jsem nebyla tehotna a treba jsem mela problem s nejakym placenim nebyl problem zaplatil telefon kdyz prijel ke me nakoupil atd… co jsem zjistila ze jsem tehotna tak tak 1000 mesicne kdyz si reknu ze nemam( a to mi moc nejde) o kočárku vubec nevi… a pak jsme se dohodli na 2500 mesicne, ale co bude nevim… ja to mam o to slozitejsi ze diky byvalemu partnerovi do ktereho jsem byla po usi zamilovana a nevidela ze je podvodnik, takovy snatkova bez snatku jsem se dostala do osobniho bankrotu a to se musi platit i kdyz nedelas… takze mam 4000 najem a 3400 tuto splatku, takze jak si jiste spocitas ze 7000 nemocenske toho moc neni nemit rodice nikdy bych se nemohla rozhodnout ze si holcicku necham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.1.13 15:02
@Hugi284 píše:
A ještě něco - do teď jsem bojovala s každým soustem. Vždy, když jsem něco snědla (cokoliv), bylo mi špatně. Teď nastala změna. Mohla bych se ujíst k smrti. Musím pořád jíst, jinak se mi udělá špatně. Na začátku jsem zhubla 4kg, ale teď během posledního týdne jsem 1kg přibrala. Dost mě to děsí, mám totiž velkou nadváhu, a proto nechci moc přibrat, abych neublížila dítku či sobě.
Jsem divná jen já a nebo jste taky při chuti?

Mám to stejně jako ty. Do minulého týdne 3,5 kg dole a ted už mám 1 kg navíc. A jím a jím a hlavně sladké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.1.13 15:10

@Hugi284 Ahojky, jsem taky ze Zlína :mavam: kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.1.13 15:14

Dneska jsem byla na kontrole a konečně mám výsledky genetických testů. Pravděpodobnost rozštěpu páteře je 1:1500 a down. syndromu 1:5000, tak mám fakt radost. Vše ostatní taky v pořádku. Jen teda musím jít na tu cukrovku, prý je to povinné, tak ať to alespoň zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.13 15:15

Ahoj holky, já už začínám taky pomalu nabírat, dnes jsem byla v poradně a 1kg navíc od minulé návštěvy ;) taky mi ukazoval, jak miminku pěkně bije srdíčko až jsem byla skoro naměkko, že jsem jej opět viděla. No a mám se objednat na vyšetření srdeční akce plodu (prý do 22.týdne) :srdce:, tak jsem zvědavá, zatím jsem u jiného doktora než mého nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.1.13 17:42

Ahoj též se hlásí Zlín:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.1.13 17:47

Ahoj holky teda já se dneska vážila a též už mám nahoře 4kg..a řeknu Vám jím úplně všechno:-) Dokonce teď v těhotenství i věci které jsem před tím nikdy nejedla:-) Vždycky jsem si hlídala postavu..sporotvala..omezovala se v jídle a teď když čekám mimčo na to prdím a dopřávám si ;) Na hubnutí bude dost času po porodu a šesti-nedělí…takže teď mimču i sobě hezky dopřávám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.1.13 17:48

@kanka80 @RadunkaP tady to je samí zlín…můj přítel je ze zlína a dneska přišel s tím ze by mě rád představil mamince. Tak tam asi v neděli pojedu. (To jsou změny, škoda ze tam nerodim, ma tam známého primáře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
29.1.13 19:34

@johankakoz Co ta změna najednou, že tě chce představit mamince? 8o že by dostal rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.1.13 20:23

@sylvis tak to ti fakt nevím. Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.1.13 20:33

@johankakoz tak to mám radost, pěkně na ní vyšpul pupík :lol: A budeš mít na své straně někoho z jeho rodiny, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.1.13 20:36

@Anabellkaa gratulace :kytka: A ten cukrovej fujtajbl nakonec všechny nějak zvládneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí