Poradna duly
Jana Čurdová
A ještě něco - do teď jsem bojovala s každým soustem. Vždy, když jsem něco snědla (cokoliv), bylo mi špatně. Teď nastala změna. Mohla bych se ujíst k smrti. Musím pořád jíst, jinak se mi udělá špatně. Na začátku jsem zhubla 4kg, ale teď během posledního týdne jsem 1kg přibrala. Dost mě to děsí, mám totiž velkou nadváhu, a proto nechci moc přibrat, abych neublížila dítku či sobě.
Jsem divná jen já a nebo jste taky při chuti?
@Hugi284 Ty jo, jsi dobrá, prosím tě, já už mám 3 kg nahoře! Takže buď v klidu, teď to začne být ještě rychlejší… ![]()
@Hugi284 no ja furt premyslim zda nejake takove koupit ci ne? je to investice…urcite bych je taky nepouzivala furt… papir je papir… ke kočárku – mám hluboky po segre, ale me se strasne nelibil vzdy jsem chtela pekny kocarek a jeste je hodne do modra, tak jsem si rekla ze si z te brigady na nej usetrim a chci do 3 tisic a to se mi povedlo, oranzovou miluji tak jsem nad miru spokojena… je to za posldni dobu snad jedina radost ( krome me holcicky), reseni problemu okolo toho zda tatinek chce nebo nechce dite me uz sere (pardon) unavuje mozna je obcas lepsi kdyz te chlap posle natvrdo do haje a smiris se s realitou nez ze se k tobe chova tyden super a tyden jsi… ale na to bohuzel kazda zenska musi prijit sama kde je ta hranice co vydrzi ( u me zdarne preteka)…strasne moc chci aby byla mala uz na svete aby clovek mel jine starosti a radosti a neresil debility
@ohankakoz kočárek má nádhernou barvu, gratuluji. A k otci TVÉ holčičky už se ani nevyjadřuji. Podle toho co píšeš mi příjde, že on ani sám neví co chce. Jednou se chová jako otec, pak zas jak totální magor (promiň za ten výraz). Asi bude nejlepší, když bude mít holčička jen suprovou maminku!
Strasne me zacali bolet kycle a nevim co s tim uplne se mi podlamuji nohy, jak to mate s podprsenkami? potrebovala bych si nejakou koupit, ale chtela bych asi uz rovnou kojici nechci si jich kupovat treba 5… jen me prsa zatim tedy nerostou a netroufam si rici ci odhadnout kdy zacnou a o kolik? jinka jsem pribrala asi 2 -3 kila tak jsem zvedava kdy to zacne..ha ha
Šmankote, jsem já ve správném termínu porodu? ![]()
Nahoře už mám 9kg!
Ale je pravda, že jsem přes léto 10kg zhubla, takže to tam bude taky hrát roli… Moje podprsenky mi nejsou už od 3.měsíce, dostala jsem nějaké nadměrnější od kamarádky. Díky bohu za to. Kojenecké zatim nekupuju, myslím si, že se ještě zvětší…
A záda už mě taky bolí 2 měsíce určitě. Koupila jsem si na sezení míč, ale mám ho teprv pár dní, takže zatím nevím jaký má efekt.
@farska Ahojky, jsem taky teoreticky jedináček, sestra se narodila, když mi bylo 12a půl
Taky jsem chtěla mít tak 4děti, jenomže jsem začala pozdě, tak to už bych nestihla, musela bych rodit co dva roky, abych to do 40let zvládla ![]()
@Anabellkaa My jsme kočárek koupili, když jsem byla ve druhém měsíci, na druhý den jsem šla na screening a od té doby je vše na prd, takže asi jsem tu pověru vyžrala se vším všudy ![]()
@johankakoz Ahojky, kojící podprsenku jsem dostala od kamarádky, protože ona kojila jen týden
pak dostala zánět a ztratila mlíko, tak je skoro nepoužitá, pak si kdyžtak koupím podle toho jak se zvětší prsa. Nechtěla jsem dopředu kupovat a pak by třeba byla malá
Jak to zvládáš na brigádě? My se teď stěhujem do opraveného baráčku, tak máme docela fofry, od pátku už tam budem bydlet a do bytu už máme nájemníky, tak jsem ráda, že aspoň něco zatím vyšlo
Ještě aby už zmizel ten pocit strachu o malou, aby byla vpořádku a bude všechno fajn ![]()
@glorča @Hugi284 Já už mám nahoře 8kg
ale neřeším to, když mám hlad, tak si prostě něco dám, aby si pak malá nestěžovala, že ji v bříšku trápím hlady ![]()
@johankakoz Jdu v pátek do nemocnice na kontrolu s tím zánětem, tak když se do té doby neozvou stavím se tam zeptat ![]()
@kanka80 po pravdě? musím to zvládat teď mi přišla nemocenská 7000,– šílené, ale bolí mě strašně kyčle, já bych si tu brigádu potřebovala udržet i pak třeba po půl roce co porodím aspoń na 1-2 dny v týdnu nemít rodiče jsem v…