Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
30.1.13 18:48

Ahojte, vítám nové holky :mavam:.Do kurzu jsem chodila minulé těhotenství, pár informací hodně dobrých, a také jsem se chtěla seznámit s děvčatama s podobným termínem, takže za mě dobrá věc. Plavat jsem taky chodila do slaného bazénu, ale teď mám pořád nějaké gyn. problémy, takže nic takového. Jo a o termínech porodu, chichi, to je velmi zajímavá věc, jsem po umělém oplodnění, takže stáří se ví na minuty a přesto se termín mění, většinou ho totiž berou dle ultrazvuku.Ale ono o pár dní je to fakt jedno :lol:. @johankakoz Máš to opravdu těžké, ještěže jsou ti rodiče oporou.Snad se vše v dobré obrátí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.1.13 20:18

@glorča ahoj, taky si myslím, že je to jedno. Stejně bude záležet na mimi, kdy se bude chtít vyklubat a ne na nějakých výpočtech nebo přístrojích:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.1.13 20:38

@romulkaa Přesně tak, malej byl o 14 dní před termínem sám od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Latyka
31.1.13 06:30

Ahoj holky. v úterý jsem byla na velkém utz.jsem ve 20tt.bylo to krásné:*v pondělí jedeme na screening.tak doufám že se určitě dozvím pohlaví, protože poprvé mi řekli ve 13tt holčičku a v 17 tt na 99,9%chlapečka, tak už chci mít jistotu:)jinak jak tady píšete kolik stojí otec u porodu. zjistěte si jestli to náhodou neproplácí vaše zdravotní pojišťovna. moje zrovna ano. mám revírní bratrskou pojišťovnu, která hradí i screening a vitamíny pro těhotné. nakoupila jsem si rovnou dvě balení mamavitu ale zjistila jsem že je nesnesu.jsem po nich jak ubrečená spící panna :D takže zbytečně penízky, ale pokuste se vyždímat pojišťovnu jen co to půjde :palec: přeji všem pěkné těhulkování :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Latyka
31.1.13 06:33

Teď si nemůžu uvědomit co má manžel za zdravotní pojišťovnu, ale zjistili jsme že mu také proplácí účast u porodu :pankac:
Zkuste si to najít na netu.

• Citovat
  • Upravit
573
31.1.13 07:45

Holky, taky máte ráno to břicho prostě skoro žádný a večer jak v 6.měsíci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
31.1.13 08:08

@Coco_o myslím ze rozdíly v tom opravdu jsou včera večer jsem si připadala jako ze už rodim ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
31.1.13 09:55

@Coco_o ahojky mam to uplne stejne, rano si pripadam uplne lehce a s poloplochym briskem a odpoledne a k veceru je to teda pekny pupik…no jsou to veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.1.13 09:56
@Kacenka712 píše:
@Coco_o ahojky mam to uplne stejne, rano si pripadam uplne lehce a s poloplochym briskem a odpoledne a k veceru je to teda pekny pupik…no jsou to veci…

Ufff… jsem si trochu oddychla, ja si vzdycky rano rikam, kde tam ten prcek je, ze by me to fakt zajimalo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.13 11:07

@Coco_o
tak já tedy nevím proč, ale výraznější břicho mám naopak ráno :)
A víc mi je vidět vleže než ve stoje, to se dá ještě celkem zamaskovat, ale mám TP až na konci června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.13 11:09

Zkušené mamky, jaký máte názor na nosítka pro děti?
Třeba na tohle: http://www.slune-cz.cz/…ex-first-go/
Líbí se mi, že se v něm miminko dá nosit i vleže a že je vyztužené - oproti šátku.
Díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.1.13 11:09
@Valerie83 píše:
@Coco_o
tak já tedy nevím proč, ale výraznější břicho mám naopak ráno :)
A víc mi je vidět vleže než ve stoje, to se dá ještě celkem zamaskovat, ale mám TP až na konci června.

Fakt jo? Tak to já to mám přesně naopak..a termín mám taky konec června.. mně se spíš často stává, že ráno mi to břicho tvrdne vždycky, ale chvíli po tom, co vstanu už je to vždycky dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.1.13 11:10
@Valerie83 píše:
Zkušené mamky, jaký máte názor na nosítka pro děti?
Třeba na tohle: http://www.slune-cz.cz/…ex-first-go/
Líbí se mi, že se v něm miminko dá nosit i vleže a že je vyztužené - oproti šátku.
Díky za názor

Taky přidávám odkaz na nosítko, co si chci pořídit :) http://www.moje-miminko.cz/…lo-1937.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.13 11:14
@Coco_o píše:
Fakt jo? Tak to já to mám přesně naopak..a termín mám taky konec června.. mně se spíš často stává, že ráno mi to břicho tvrdne vždycky, ale chvíli po tom, co vstanu už je to vždycky dobrý..

No já mám po ránu takovou tuhou kouli :) Připadá mi, že by břicho mělo být větší (začínám 20.tt), ale podle doktora je akorát, tak snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.1.13 11:16
@Valerie83 píše:
No já mám po ránu takovou tuhou kouli :) Připadá mi, že by břicho mělo být větší (začínám 20.tt), ale podle doktora je akorát, tak snad jo

Přesně… připadá mi to jak obrovskej kokos.. :D taky začínám 20.týden.. tak to asi bude v pořádku teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí