Poradna duly
Jana Čurdová
@RadunkaP Tvrdnutí břicha je v určité míře normální, ale chce to říct na gyndě. Vím, že holky na to berou magnesium… Určitě bych to nepodceňovala… ![]()
@kanka80 ahoj tak moc gratuluji ke zdravému mimi. Já dneska byla na ultrazvuku vše v pořádku jsme zdravý tak super
@johankakoz Johanko, čekala jsem s čím přijdeš… co malá? Bylo to kouzelný, co? ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes 19+2 a byla jsem na velkém UZ. Ale kvůli silnější břišní stěně tam musím znova přijít 1.března. Jinak kontroloval hlavičku, mozek, očička, vše ok…pořád se vrtěl a odmítl ukázat, co má mezi nožkama:-) takže ted ještě 3D UZ doktor nedělal, ale řekl, že to vypadá vše vpořádku. Myslíte, že kdyby třeba měělo mimi rozštěp rtu, že by to na tom 2D UZ viděl? Rikal, ze zrovna se diva na oblicej, ale ja se v tom nevyznala:-)a ze pry ok. Tak snad jo. Jinak 20 cm a 288 g
Holky, které čekáte na akce na Pampers Premium care - zjistila jsem, že jsou v akci v Rossmannovi - balení za 280 Kč - do 8.2. Myslím, že zatím nejlevnější, co jsem viděla… ![]()
@romulkaa myslím, že kdyby nebylo něco v pořádku, poznali by to… My měli skvělou doktorku, všechno nám vysvětlila a ukázala. Obdivovala jsem, co všechno tam viděla. Hlavně, že jsme všichni v pořádku ![]()
@Nefertiti09 popravdě já jsem dneska zklamaná… nakonec šel tatínek se mnou tak jsem byla nadšena ale měl jen hodinu bohužel nechápu proč si objednávají pacientky na 12 když jdou všichni na oběd. takže po hodině musel odejít pryč bylo na něm vidět ze nebyl ani ve své kůži, ale pak jsem šla na řadu a čekala tu nádheru jako minule ale doktor spěchal. hned když jsem vešla tak jsem prosila o fotku on na ni zapomněl a pak se divil ze si o ní říkám znovu. Ani jsem se nestihla zeptat co cysty, tak jsem si říkala zeptám se v poradně. Ale ani tam dneska nebyli příjemný prý když doktor nic neviděl tak tam asi nic není. Pak odběr krve na negativní krev paní ani nevěděla do jaké zkumavky to odebrat. Takže jedna navíc zbytečně a bouli tam mám jak hrom. takže dneska žádný pěkný zážitek bohužel. Myslíte ze je ještě nějaký další ultrazvuk?
@Nefertiti09 byl tam právě zástup za mého doktora, ale byl v pohodě. Ptal se mně, jestli se bojím porodu..no co to je za otázku:-)řekla jsem, že se tím nezabývám. A co bychom chtěli. Asi čekal, že povím jedno z pohlaví, ale já řekla, že je nám to jedno, hlavně, at je vpořádku.
@johankakoz určitě bude, myslím, že před porodem nějak, kde budou kontrolovat polohu plodu atd. Ale když jsi měla všechna ostatní vyšetření vpořádku, tak není důvod, proč by zrovna velký uz nebyl:-)ale já dnes zazžila něco podobného, jen mě pozval ještě jednou kvuli tlouštce břišní stěny.
@romulkaa @johankakoz holky, vy teda máte zážitky…u nás to bylo dobrý, netvrdím, že nám věnovala nějak moc času, ale všechno vysvětlila. Taky se nás obou ptala, co bychom chtěli a naše odpověď byla stejná jako u vás…
Johanko, mrzí mě, že to ten tvůj neviděl, ale asi to tak má být… Třeba se konečně začne o to víc těšit.
@Nefertiti09 pak jsem si říkala ze snad bylo lepší ze tam nebyl ani já toho dneska moc neviděla ten první byl o hodně lepší. To mi ukapla i slza
@johankakoz myslím, že je důležité už to, že se rozhodl jít s tebou ![]()
@Lucyk82 píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala do diskuze. Také mám termín porodu v červnu a začínám tak nějak pořizovat věcičky na malé. už máte někdo kočárek? Není brzo? Já podle břicha vypadám, že budu rodit zítra
Vítej, kdy přesně máš termín a odkud jsi? Kočárek už máme, čekali jsme, až budeme vědět pohlaví miminka.
@Lucyk82 vítám tě
na kočárek podle mě brzo není. My ho máme doma už cca 3týdny a to jsme ani nevěděli, zda to bude holčička nebo klučík. Vy už víte co to bude? ![]()
@johankakoz to jsem ráda, že se tatínek konečně začal chovat jako tatínek. Tak ho třeba můžeš vzít na UZ jak půjdeš na kontrolu na gyndu, ne?
hlavně že je malá v pořádku