Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
7.2.13 12:08
@maminkaAMATÉRKA píše:
@Anabellkaa
No to je šílený!!! :roll:
Já mám podobnou zkušenost u prvního screeningu, doktorka kyselá, když jsem se ptala, jestli náhodou není už poznat pohlaví, tak odpověděla „že to teda rozhodně neni“, o fotku jsme si taky museli říct a zase odpověď „no to nevim, jestli tu nějakou pořádnou mám“ a přitom máme fakt moc pěknou…
Teď na druhém jsme byli zase u ní a asi tehdy měla jen blbej den, protože napodruhé byla v pohodě. Všechno s náma probrala. Na pohlaví jsme se taky museli zeptat, sama by to neřekla, ale jinak supr. Tak se mi ulevilo, protože poprvé se mi taky chtělo brečet. Člověk je naměkko, že to všechno vidí a slyší a taková facka.

Také nemám moc hezký zážitek z prvního SCR. Doktor nepříjemný a kdybych se na cokoliv nezeptala, tak bych si myslela, že je němý. Už teď se klepu, jak to bude probíhat po druhé, člověk aby se bál vůbec na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.2.13 12:27

Ahoj holky, jak uz jsem tu psala v utery, taky jsem byla z velkeho UZ otrávená, ale jeste jednou si me pozval na 1.brezna, az bude mimi vetsi, protoze mam tlustsi bricho a pry to moc nebylo videt, pritom jak prilozil k brichu sondu, tak rekl, ze je to zvlastni, ze u me je to vse pekne videt. Jinak tu ma oblicej, hlavicku…nic vic…jen ze je vse vporadku, otazka 5 minut. V tom breznu se uz ale odbyt nenecham a budu trvat na svem, taky jsem jinak byla z toho tak hotova, ze jsem nemela slov. vsude jsem cetla, ze se tam hodnoti, jestli mimi nema rozstep, pocet prstu, kde je ulozena placenta, prutok pupecnikem atd..ale toto tam nebylo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 12:43
@Anabellkaa píše:
Tak jsem totálně zklamaná z 2. screeningu. Byla jsem tam dneska, v nemocnici a doktor totálně nesympatickej. Hrozně nám to od začátku kazil. Chtělo se mi až brečet. Slušně jsme se třeba zeptali, jestli dělají DVD záznam, odsekl, že se máme objednat na 4D. Fotku nám neudělal, řekl to samý jako s tím 4D. Neřekl nám nic, jen pár věcí o srdci a průtoku a že tady má ruku…(to nám vždycky říká můj Dr. a čekala jsem třeba to počítání prstíčků atd. a nic), neřekl nám ani míry, váhu, nezeptal se, jestli chceme znát pohlaví. Byli jsme s manželem tak rozhození jeho arogantním chováním, že jsem se na to pohlaví zapomněla zeptat. Po tomhle zážitku jsme si zašli spravit chuť alespoň do cukrárny :D
Teď se jen snažím vybavit nějaký moment z toho ultrazvuku, tak alespoň že jsme krásně viděli zívnutí. A pořád sebou mimčo mrskalo.

Nebyla jsi v Liberci? Já byla taky dnes - Mudr. Šrámek, byla jsem v 11 hodin :) Jinak doktor nám řekl úplně to samý, že na fotku ať se objednáme na 4D, na pohlaví jsem se zeptala, protože nevypadal, že by nám to řekl, tak se dvakrát díval a řekl nám, že pytlíka tam každopádně nevidí, takže to vypadá na holčičku.. ale jinak byl milej celkem.. dokonce i vtipkoval :) Já už to chci vědět sakra aspoň na 90% to pohlaví :? Prý nám potvrdí holčičku ve 30. týdnu, že to už je vidět stydká kost, že prý kluk se ve 20.týdnu potvrzuje líp..no.. takže u mě nakonec holčička asi :D jsem štěstím bez sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 12:45
@Anet29 píše:
Chtěla jsem se zeptat, ten 2.SCR se dělá na dětské kardiologii? Já jsem dneska 21TT a mám jít na srdce v úterý, díky za info

Nene, dělají to normálně na gynekologii v porodnici.. teda aspoň v Liberci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.2.13 12:45

@Anabellkaa již jsem to tu psala mám také takový zážitek nic pozitivního. první byl lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.2.13 12:47

8o Téda holky, to úplně hledím. Já se s takovým hrozným přístupem snad ještě nikdy nesetkala. Jen na kontrole na gyndě, ale u sestry. Ta se totiž vůbec neumí chovat k pacientkám. UTZ ve 20.týdnu nás čeká v úterý, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
7.2.13 13:57

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak koukám, kolik tady toho je ke čtení. U mě vše OK. Kamarádky mi akorát říkaly že rozhodně na 6.měsíc nevypadám. Prý kde to nosím. A přitom se mi zdá, že ten pupek je docela velký, no nevím, nevím :-D V úterý jdeme na kontrolu tak snad bude vše jak má být a pak náš čeká ta cukrovka…

A jak se máte vy? :kytka:

Tak se mějte krásně já se zase připojím až budu mít chvilku, v březnu nás čeká stěhování do většího, tak snad vše zvládneme :-)

• Citovat
  • Upravit
573
7.2.13 14:08

Jinak my máme už 25cm a cca 370gramu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 14:15

@Coco_o
Já byla teď v pondělí (22.tt) a viděli jsme jasnou pipku i se stydkou kostí. Asi fakt záleží co to je za přístroj. Někde to vidět neni, u nás by jsme to asi poznali i kdybychom pohlaví vědět nechtěli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 14:18
@maminkaAMATÉRKA píše:
@Coco_o
Já byla teď v pondělí (22.tt) a viděli jsme jasnou pipku i se stydkou kostí. Asi fakt záleží co to je za přístroj. Někde to vidět neni, u nás by jsme to asi poznali i kdybychom pohlaví vědět nechtěli. :mrgreen:

No já už přemýšlím kam se objednat ještě, aby mi řekli další názor, jsem jak psycho už.. :D na 4D jdeme za 4 týdny, to nevydržím.. :D mezitím ještě poradna, tak uvidím, co mi řeknou tam.. a teda já na tom utz poznala možná tak hlavičku a patičky.. nechápu, že tam doktoři vidí žaludek atd.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 14:23

@Coco_o
Já to úplně chápu, taky jsem byla zvědavostí úplně bez sebe. Já byla rozhodlá, že kdyby to nebylo vidět, tak se objednám na ten 4D.
Ale viděli jsme právě všechno, i ten žaludek i s bránicí jak píšeš! Srdíčko, 3 cévy v pupečníku i všechny prstíky… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.2.13 14:26
@maminkaAMATÉRKA píše:
@Coco_o
Já to úplně chápu, taky jsem byla zvědavostí úplně bez sebe. Já byla rozhodlá, že kdyby to nebylo vidět, tak se objednám na ten 4D.
Ale viděli jsme právě všechno, i ten žaludek i s bránicí jak píšeš! Srdíčko, 3 cévy v pupečníku i všechny prstíky… :srdce:

No tohle všechno my jsme viděli taky.. :D ty cévy nám tam ukazoval i..prsty, bradu, rty.. no.. a pindíka ne.. hm.. tak to asi fakt bude Lola.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.2.13 14:57

Ahoj, taky jsem byla na velkem sonu ve FN v Olomouci v utery. Bylo to skvely, asi 15 minutovy zazitek a byla jsem nadsena ja i ma nejstarsi dcera, kterou jsem mela s sebou. Nechapu, jak muzou mit mudri tu drzost, byt „nevlidni“?? 8o Proste bych tam nesla…Ja na FN v Olomouci treba nedam dopustit, i kdyz tam cestuju pulden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
7.2.13 15:58
@Coco_o píše:
Nebyla jsi v Liberci? Já byla taky dnes - Mudr. Šrámek, byla jsem v 11 hodin :) Jinak doktor nám řekl úplně to samý, že na fotku ať se objednáme na 4D, na pohlaví jsem se zeptala, protože nevypadal, že by nám to řekl, tak se dvakrát díval a řekl nám, že pytlíka tam každopádně nevidí, takže to vypadá na holčičku.. ale jinak byl milej celkem.. dokonce i vtipkoval :) Já už to chci vědět sakra aspoň na 90% to pohlaví :? Prý nám potvrdí holčičku ve 30. týdnu, že to už je vidět stydká kost, že prý kluk se ve 20.týdnu potvrzuje líp..no.. takže u mě nakonec holčička asi :D jsem štěstím bez sebe :D

NO jasně, Šrámek, v 10,30. Neminuli jsme se v čekárně? Po nás tam šla blonďatá slečna s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
7.2.13 15:59

Ještě jsem se byla objednat na tu cukrovku, moc milý sestřičky a divily se, proč mě Dr. posílá, když mám ranní nevolnosti. Fakt super, že i samy říkají, že to není třeba a on mi řekl, že jít musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí