Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa No teploměry to je děs, na malého jsme kupovali ten čelní/ušní zn. Topcon nebo tak nějak a je děsnej. I když je vyplý a člověk s ním neměří, tak když ho potřebujete je vybitá baterie!!!Už jsme ji měnili snad 5× a pořád je to to samé!
Chtěla bych zase nejaký čelní, ale musím projít diskuse, který se komu osvědčil. Mám ještě 1 rychloběžku do zadečku, ta je dobrá, ale v noci když potřebuješ dítě přeměřit je nepraktická
.Manducu mám též, už z minula, to jsem ji nevyužila, tak doufám že teď se bude hodit
Ahoj holky…jen jsem se chtěla zeptat co říkáte na tenhle kočár? recenze jsou na něj dobré…moc se nám líbí ale bojím se těch menších předních koleček aby to nedělalo neplechu…nemáte některá zkušenost s tímto typem???
ještě bych se chtěla zeptat jestli nevíte kde je v ostravě nějaký větší obchod s kočárkama a potřebama pro děti???moc díky ![]()
Vzhledově moc pěkný, ale těch koleček bych se asi bála. Přijdou mi i dost tvrdý. My jdeme do nafukovacích
Když si představím jízdu po dírách v chodníku, tak abys mimčo nevyklepala… ![]()
Ale třeba se pletu. Asi by to chtělo vyzpovídat někoho kdo s ním má zkušenosti.
Moje zkušenost je taková, že bych si kočár určitě vyzkoušela naživo. Já si taky myslela, že nebudu chtít jiné než nafukovací kola a nakonec je nemám.
Navíc kočáry Jane co jsem měla v ruce mi přišli ukrutně těžký. Ale vím, že je hodně lidí chválí. Takže to chce vyzkoušet zda bude vyhovovat přímo tobě.
Jo díky holky, zase co jsem četla tak ty menší kola by měly být odpružené
tak snad to nebude tak drkotat…my jsme ho viděli naživo, právě že je strašně lehoučký, ale ještě zajedeme znova do obchodu a pořádně ho obhlídneme a ozkoušíme:)
![]()
Jinak jak jste na tom s výbavičkou???nějak se nám ten červen blíží:)mám objednané oblečení…nakoupené 15 látkových plen, nůžky, hřebínek, vložky do podprsenky, kojící podprsenku
jinak máme jen postýlku a matraci, to je děs jak ty peníze letí…v miminkách se skrývá velký byznys
![]()
@latyka píše:
To je ten kočárek, co myslíte?![]()
![]()
Ahoj kočárek je nádherný. Koleček bych se až tak nebála, nejsou úplně malá. Mě by trošku vadila malá stříška u sporťáku(pokud se nedá nějak roztáhnout),mám totiž Maxi cosi muru a ta má taky takovou malou stříšku a když fouká, je naprd. Když jsem tam vozila malého hned nějak po půl roce, musela jsem mu dávat pláštěnku, aby na něj nefučelo
.Jinak určitě bych tady našla někoho, kdo s ním jezdí a ptala se na něj, není nad osobní zkušenost…
@glorča píše:
Ahoj kočárek je nádherný. Koleček bych se až tak nebála, nejsou úplně malá. Mě by trošku vadila malá stříška u sporťáku(pokud se nedá nějak roztáhnout),mám totiž Maxi cosi muru a ta má taky takovou malou stříšku a když fouká, je naprd. Když jsem tam vozila malého hned nějak po půl roce, musela jsem mu dávat pláštěnku, aby na něj nefučelo.Jinak určitě bych tady našla někoho, kdo s ním jezdí a ptala se na něj, není nad osobní zkušenost…
Ty máš maxi cosi muru? jéé konečně nekdo.. já mela tenhle kocarek vybrany podle recenzi, prisel mi super.. jenze jsem ho vcera videla na zivo a nevim, na zivo me oproti ostatnim uplne nenadchnul, tak vubec nevim ted jestli koukat po jinem kocarku.. nebo ten maxi cosi mura je opravdu tak skvely.. co myslis ty? koupila by sis ho znovu nebo by si dala prednost jinemu? moc diky za radu ![]()
No přímo na emiminu jsem našla diskuzi o tomhle typu a vesměs samá chvála,,,takže to vypadá nadějně:)teď už se jen shodnout na barvě a je to
![]()
@Coco_o Abych řekla pravdu, koupila bych už jiný. Popíšu ti, co se mi líbí a co vadí. Plusy:Líbí se mi
, jezdí bezvadně, zvládneš ho 1 rukou, V terénu i sněhu jezdí dobře, ale líp, když je víc zatížený. S malým mimčem byl celkem tvrdý. Hluboká korbička celkem dobrá, prostorná, jen mě mrzelo, že nemá polohování zádíček(pokud máš blinkací dítě, nebo už je větší a chce koukat ven)a odvětrávání boudičky taky chybí, a ještě mě točilo to okýnko v boudičce, je zcela zbytečné a je jen zakryté látkou, která při sebemenším vánku se odkryje a slunko svítí přímo do obličeje mimča. Ale jako hluboký si muru ještě nechám i teď na mimi. Horší je sporťák, sedačka celkem dobrá, pěkně polstrovaná, ale právě ta stříška je děsná, malá, nic nekryje, poměrně nízká, malej už se pod ni vleze tak tak, takže většinou jezdím bez ní. T mezi nožkama mě nevadí, malému se líbí a nemusím ho poutat pásy, nevyleze z toho. Ještě nánožník mi přišel na nic, kupovala jsem univerzál o Emitexu. Pláštěnka úplně na hov,,,tu bych nejraděj vyhodila do popelnice, je krátká, úzká, takže jiný než orig. fusak je tam děsně vecpanej, navíc mě od začátku blbnou zipy(i jsem ji reklamovala, ale nepochodila jsem).Ještě je kočár poměrně těžký, teď už se s ním děsně nadřu(2 leté dítě,12 kg).Nákupní košík celkem malej a blbě dostupnej.Za mě, za ty peníze bych čekala propracovanější detaily a příslušenství. Ale mám ji již 2 roky, třeba u ní něco obměnili. Pokud tě ještě něco zajímá, napiš, klidně i SZ. Teď trošku obhlížím sporťáky, a uchvátil mě brio go, nebo peg perego book, teď je tu o něm diskuse(jsou to i 3 kombinace),vypadá to dle popisu, že všechny nedostatky, které mě vadí u mury tyhle kočárky nemají ![]()
@glorča píše:
@Coco_o Abych řekla pravdu, koupila bych už jiný. Popíšu ti, co se mi líbí a co vadí. Plusy:Líbí se mi, jezdí bezvadně, zvládneš ho 1 rukou, V terénu i sněhu jezdí dobře, ale líp, když je víc zatížený. S malým mimčem byl celkem tvrdý. Hluboká korbička celkem dobrá, prostorná, jen mě mrzelo, že nemá polohování zádíček(pokud máš blinkací dítě, nebo už je větší a chce koukat ven)a odvětrávání boudičky taky chybí, a ještě mě točilo to okýnko v boudičce, je zcela zbytečné a je jen zakryté látkou, která při sebemenším vánku se odkryje a slunko svítí přímo do obličeje mimča. Ale jako hluboký si muru ještě nechám i teď na mimi. Horší je sporťák, sedačka celkem dobrá, pěkně polstrovaná, ale právě ta stříška je děsná, malá, nic nekryje, poměrně nízká, malej už se pod ni vleze tak tak, takže většinou jezdím bez ní. T mezi nožkama mě nevadí, malému se líbí a nemusím ho poutat pásy, nevyleze z toho. Ještě nánožník mi přišel na nic, kupovala jsem univerzál o Emitexu. Pláštěnka úplně na hov,,,tu bych nejraděj vyhodila do popelnice, je krátká, úzká, takže jiný než orig. fusak je tam děsně vecpanej, navíc mě od začátku blbnou zipy(i jsem ji reklamovala, ale nepochodila jsem).Ještě je kočár poměrně těžký, teď už se s ním děsně nadřu(2 leté dítě,12 kg).Nákupní košík celkem malej a blbě dostupnej.Za mě, za ty peníze bych čekala propracovanější detaily a příslušenství. Ale mám ji již 2 roky, třeba u ní něco obměnili. Pokud tě ještě něco zajímá, napiš, klidně i SZ. Teď trošku obhlížím sporťáky, a uchvátil mě brio go, nebo peg perego book, teď je tu o něm diskuse(jsou to i 3 kombinace),vypadá to dle popisu, že všechny nedostatky, které mě vadí u mury tyhle kočárky nemají
Moc díky.. já pokukuju ještě po Icoo Peak air, http://www.petto.cz/…autosedackou
Co myslíš? Taky má celkem slusny recenze..
@Coco_o Jo jo, tehdy jsem po něm taky pokukovala, určitě dobrá značka, ale myslím, že byl hódně těžký. V reálu jsem ho neviděla, nevím, jak se ovládá ten natáčecí podvozek, ale u icoo to bude vychytané, bude to asi takový terénní tank.Ale já jezdím spíš po městě, takže bych už vybrala nějaký lehký, tak do 11 kg. ![]()
Ahoj, byla jsem na UTZ vyšetření ve 21+4 a délka plodu od hlavy po zadeček je 21,2 cm.Jak jste na tom vy? ![]()
@Anet29 J8 jsem 21+6 a nám neřekl délku, jen váhu. Máme 450 gramů
Přijde mi že už je to hrooozně moc ![]()