Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak já mám 6… břicho jak když rodim…holky bolí vás někoho stydka kost?
@Pajule1 píše:
Jaký kočárek jste vybrali?
I´coo peak air v černý barvě.. ![]()
@Aneťák89 Tak moje diagnoza vysoce rizik. tehotenstvi neznamena pry vubec nic, doktorka mi rekla, at to neresim, ze v nemocnici to nejak neresej co tam pisou, takze se spletli..
@Coco_o píše:
I´coo peak air v černý barvě..
Po I´COO taky pokoukávám a tenhle má super kola do místních podmínek ![]()
@Pajule1 Právě, je to fakt terenák, ja kdyz ho videla nazivo, tak jsem nevahala ani minutu uz a zamilovala se
Sice je drazsi, ale pak verim, ze ho prodame, tak ta vysledna investice nebude tak priserna..
Puvodne jsem mela vybranou maxi cosi muru 4, ale ten kdyz jsem videla zive, tak jsem okamzite zmenila nazor.. vubec se mi nelibil.. jediny co, tak mame sedacku maxi cosi a ne od i´coo, ze ta maxi cosi je pry nejlepsi na trhu co je pro deti od narozeni do 1 roku.. museli jsme k ni dokoupit adaptery na ten kocar i´coo, ale to uz byla mala polozka v porovnani se zbytkem ![]()
Tak oprava, dneska jsem se vážila a mám nahoře 13kg!!
To mi vysvětlete. Začínala jsem na 60kg a už mám 73!!! ![]()
@maminkaAMATÉRKA Já začínala na 61kg a mám už 67..
ono to skáče tak nějak všelijak, asi nemá cenu to nějak řešit.. hlavně, že se prckovi daří..
ale teda, že se těším, až po porodu začnu něco dělat s tou postavou, to popřít nemůžu ![]()
@Coco_o To jsou trubky fakt… Tak hlavně že to máš v pořádku ![]()
@johankakoz Mě bolí stydká kost takovým způsobem, že jsu do práce dvakrát déle… Při chůzi musím zastavovat a rozdýchávat to. Dr. mi řekl, že to k tomu prostě patří
Ale teď už to trošku ustupuje, nejhorší to bylo minulý měsíc…
@johankakoz píše:
Ahoj tak já mám 6… břicho jak když rodim…holky bolí vás někoho stydka kost?
Mě občas při chůzi pobolívá.
Holky dneska jsem byla u zubaře a vrtali mi tři zuby. No a po porodu musím na trhání moudráku, prý mě teď nebude trápit, pak bude moct dát vhodnou anestezii ![]()
@Anabellkaa je to jsem rada ze jsi to napsala protože moje 8 potřebuje taky ven a nějak jsem si myslela ze injekci dávat nebude…je nějaký termín kdy se tam musí jít?
@Anabellkaa @Aneťák89 já jsem někde četla ze to může být i nebezpečné…někdy je klid ale někdy fuj neumí co dřív jestli hlídat kost či kyčle
@johankakoz Mě dr i kreslil jak se ta kost jakoby roztahuje, takže to prostě bolí… Doufám, že kdyby to bylo nebezpečné tak by to snad řekl
A kyčle mě berou taky celkem dost ![]()
@johankakoz píše:
@Anabellkaa je to jsem rada ze jsi to napsala protože moje 8 potřebuje taky ven a nějak jsem si myslela ze injekci dávat nebude…je nějaký termín kdy se tam musí jít?
Termín ne, mě řekla, že ten kaz je hodně hluboký a že by to chtělo ten zub vyndat, aby nedělal neplechu.