Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
19.2.13 11:44

Ahoj tak já mám 6… břicho jak když rodim…holky bolí vás někoho stydka kost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.2.13 11:45
@Pajule1 píše:
Jaký kočárek jste vybrali?

I´coo peak air v černý barvě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.2.13 11:47

@Aneťák89 Tak moje diagnoza vysoce rizik. tehotenstvi neznamena pry vubec nic, doktorka mi rekla, at to neresim, ze v nemocnici to nejak neresej co tam pisou, takze se spletli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
19.2.13 11:55
@Coco_o píše:
I´coo peak air v černý barvě.. :)

Po I´COO taky pokoukávám a tenhle má super kola do místních podmínek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.2.13 12:00

@Pajule1 Právě, je to fakt terenák, ja kdyz ho videla nazivo, tak jsem nevahala ani minutu uz a zamilovala se :) Sice je drazsi, ale pak verim, ze ho prodame, tak ta vysledna investice nebude tak priserna.. :D Puvodne jsem mela vybranou maxi cosi muru 4, ale ten kdyz jsem videla zive, tak jsem okamzite zmenila nazor.. vubec se mi nelibil.. jediny co, tak mame sedacku maxi cosi a ne od i´coo, ze ta maxi cosi je pry nejlepsi na trhu co je pro deti od narozeni do 1 roku.. museli jsme k ni dokoupit adaptery na ten kocar i´coo, ale to uz byla mala polozka v porovnani se zbytkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:12

Tak oprava, dneska jsem se vážila a mám nahoře 13kg!! 8o To mi vysvětlete. Začínala jsem na 60kg a už mám 73!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.2.13 12:19

@maminkaAMATÉRKA Já začínala na 61kg a mám už 67.. :) ono to skáče tak nějak všelijak, asi nemá cenu to nějak řešit.. hlavně, že se prckovi daří.. :) ale teda, že se těším, až po porodu začnu něco dělat s tou postavou, to popřít nemůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
19.2.13 12:20

@Coco_o To jsou trubky fakt… Tak hlavně že to máš v pořádku :)

@johankakoz Mě bolí stydká kost takovým způsobem, že jsu do práce dvakrát déle… Při chůzi musím zastavovat a rozdýchávat to. Dr. mi řekl, že to k tomu prostě patří :nevim: Ale teď už to trošku ustupuje, nejhorší to bylo minulý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
19.2.13 12:26
@johankakoz píše:
Ahoj tak já mám 6… břicho jak když rodim…holky bolí vás někoho stydka kost?

Mě občas při chůzi pobolívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
19.2.13 12:27

Holky dneska jsem byla u zubaře a vrtali mi tři zuby. No a po porodu musím na trhání moudráku, prý mě teď nebude trápit, pak bude moct dát vhodnou anestezii :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
19.2.13 12:34

@Anabellkaa je to jsem rada ze jsi to napsala protože moje 8 potřebuje taky ven a nějak jsem si myslela ze injekci dávat nebude…je nějaký termín kdy se tam musí jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
19.2.13 12:38

@Anabellkaa @Aneťák89 já jsem někde četla ze to může být i nebezpečné…někdy je klid ale někdy fuj neumí co dřív jestli hlídat kost či kyčle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
19.2.13 12:41

@johankakoz Mě dr i kreslil jak se ta kost jakoby roztahuje, takže to prostě bolí… Doufám, že kdyby to bylo nebezpečné tak by to snad řekl :? A kyčle mě berou taky celkem dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
19.2.13 12:56

@Aneťák89 aha tak musíme vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
19.2.13 13:21
@johankakoz píše:
@Anabellkaa je to jsem rada ze jsi to napsala protože moje 8 potřebuje taky ven a nějak jsem si myslela ze injekci dávat nebude…je nějaký termín kdy se tam musí jít?

Termín ne, mě řekla, že ten kaz je hodně hluboký a že by to chtělo ten zub vyndat, aby nedělal neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí