Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
18.2.13 09:47
@Coco_o píše:
Kolik už jste přibraly? já si včera stoupla po dlouhé době na váhu a kupodivu se mi to dost posunulo :D mám nahoře 5kg.. jak jste na tom vy?

Mám 2 kila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.2.13 10:45
@Anabellkaa píše:
Mám 2 kila..

To já měla do minulýho týdne.. nechápu, jak mi to teď vyskočilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
18.2.13 12:28
@Coco_o píše:
To já měla do minulýho týdne.. nechápu, jak mi to teď vyskočilo :D

Přibírám ale tak kilo za týden, vážím se každou středu a zapisuju. Taky očekávám, že to hodně vzroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 13:58
@glorča píše:
@maminkaAMATÉRKA No a s tím čajem to bylo půl litru nebo samotná glukoza? Nějak se už ztrácím :lol:

Oboje dohromady.

@Coco_o píše:
Kolik už jste přibraly? já si včera stoupla po dlouhé době na váhu a kupodivu se mi to dost posunulo :D mám nahoře 5kg.. jak jste na tom vy?

Já už mám nahoře 10kg. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.2.13 14:04

Devet. Blee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
18.2.13 14:34

@Coco_o 2,5kg, zatím… vážila jsem se naposled na kontrole - minulý týden. :)

• Citovat
  • Upravit
1512
18.2.13 14:54

Tak já mám 4.5 kg nahoře. Bude hůř :lol:.Holky chtěla jsem vám napsat, co nemáte vyřízené rodinné pasy, vyřiďte si je. Bývají na ně velké slevy v porodnicích, občas i v různých obchodech, v lékárnách…Lze to už před porodem, datum narození dítěte tam uvedete termín porodu. U nás v porodnici je na něj 50procent sleva na nadstandart a jiné, v lékárně 15 procent…Chtěla jsem to sem napsat dávno, ale jsem hlava děravá. Schválně mrkněte na stránky vaší nemocnice(porodnice)co tam mají uvedeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.2.13 17:47

Rodinný pas? to slyším úplně poprvé, hlavně na těch stránkách o rodinných pasech jsou vyjmenované kraje, kde to lze uplatnit, liberecký tam bohužel není, takže já mám smůlu.. Jinak dneska jsme konečně objednali kočárek, už se nemůžu dočkat :pankac: a hlavně jsem ráda, že už to pročítání recenzí a všeho mám za sebou.. stokrát jsem finální kočárek změnila, tak snad jsme vybrali dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.2.13 18:13

@Coco_o Ahojky, no já mám nahoře asi už taky těch 10kg jak Ty, zitra jdu na kontrolu na gyndu, tak jsem zvědavá. Večer mívám břicho už jak před porodem :D a to jsem teprv ve 23.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.2.13 18:16

@Anet29 Ahojík, já už taky koukám po všem možném :D naštěstí hodně věcí mám po miminkách od kamarádek, tak toho moc dokupovat nemusím :palec: ale bazárky pořád prohlížím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.2.13 18:35

@kanka80 Já nemám 10, ale zatím 5 naštěstí :) Jinak zítra jdu taky na gyndu na prohlídku, tak jsem taky zvědavá co mi řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.2.13 18:56

@Coco_o Ježiš tak to asi jen já tak moc nabrala :oops: nechápu ale z čeho, když se necpu. Už bych chtěla mít po porodu a shodit, už teď se cítím neohrabaně a bude ještě hůř :? Tak ať zítra vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
19.2.13 08:16

Já 23tt a 6Kg nahoře! A to nás to nejhorší ještě čeká..prý se nejvíc přibere poslední 2 měsíce před porodem :think: A břicho přesně jak tu píšete, večer jak před porodem a ráno ho hledám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.2.13 10:52

Tak já po dnešní kontrole od minulé návštěvy 3 kg nahoře :nevim: a celkově od začátku těhotenství 4 kg, tak už to začíná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
19.2.13 11:16
@Coco_o píše:
Rodinný pas? to slyším úplně poprvé, hlavně na těch stránkách o rodinných pasech jsou vyjmenované kraje, kde to lze uplatnit, liberecký tam bohužel není, takže já mám smůlu.. Jinak dneska jsme konečně objednali kočárek, už se nemůžu dočkat :pankac: a hlavně jsem ráda, že už to pročítání recenzí a všeho mám za sebou.. stokrát jsem finální kočárek změnila, tak snad jsme vybrali dobře :)

Jaký kočárek jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital