Poradna duly
Jana Čurdová
@Coco_o píše:
Kolik už jste přibraly? já si včera stoupla po dlouhé době na váhu a kupodivu se mi to dost posunulomám nahoře 5kg.. jak jste na tom vy?
Mám 2 kila..
@Anabellkaa píše:
Mám 2 kila..
To já měla do minulýho týdne.. nechápu, jak mi to teď vyskočilo ![]()
@Coco_o píše:
To já měla do minulýho týdne.. nechápu, jak mi to teď vyskočilo
Přibírám ale tak kilo za týden, vážím se každou středu a zapisuju. Taky očekávám, že to hodně vzroste…
@glorča píše:
@maminkaAMATÉRKA No a s tím čajem to bylo půl litru nebo samotná glukoza? Nějak se už ztrácím
Oboje dohromady.
@Coco_o píše:
Kolik už jste přibraly? já si včera stoupla po dlouhé době na váhu a kupodivu se mi to dost posunulomám nahoře 5kg.. jak jste na tom vy?
Já už mám nahoře 10kg. ![]()
@Coco_o 2,5kg, zatím… vážila jsem se naposled na kontrole - minulý týden. ![]()
Tak já mám 4.5 kg nahoře. Bude hůř
.Holky chtěla jsem vám napsat, co nemáte vyřízené rodinné pasy, vyřiďte si je. Bývají na ně velké slevy v porodnicích, občas i v různých obchodech, v lékárnách…Lze to už před porodem, datum narození dítěte tam uvedete termín porodu. U nás v porodnici je na něj 50procent sleva na nadstandart a jiné, v lékárně 15 procent…Chtěla jsem to sem napsat dávno, ale jsem hlava děravá. Schválně mrkněte na stránky vaší nemocnice(porodnice)co tam mají uvedeno
Rodinný pas? to slyším úplně poprvé, hlavně na těch stránkách o rodinných pasech jsou vyjmenované kraje, kde to lze uplatnit, liberecký tam bohužel není, takže já mám smůlu.. Jinak dneska jsme konečně objednali kočárek, už se nemůžu dočkat
a hlavně jsem ráda, že už to pročítání recenzí a všeho mám za sebou.. stokrát jsem finální kočárek změnila, tak snad jsme vybrali dobře ![]()
@Coco_o Ahojky, no já mám nahoře asi už taky těch 10kg jak Ty, zitra jdu na kontrolu na gyndu, tak jsem zvědavá. Večer mívám břicho už jak před porodem
a to jsem teprv ve 23.týdnu
@Anet29 Ahojík, já už taky koukám po všem možném
naštěstí hodně věcí mám po miminkách od kamarádek, tak toho moc dokupovat nemusím
ale bazárky pořád prohlížím ![]()
@kanka80 Já nemám 10, ale zatím 5 naštěstí
Jinak zítra jdu taky na gyndu na prohlídku, tak jsem taky zvědavá co mi řekne..
@Coco_o Ježiš tak to asi jen já tak moc nabrala
nechápu ale z čeho, když se necpu. Už bych chtěla mít po porodu a shodit, už teď se cítím neohrabaně a bude ještě hůř
Tak ať zítra vše dobře dopadne ![]()
Já 23tt a 6Kg nahoře! A to nás to nejhorší ještě čeká..prý se nejvíc přibere poslední 2 měsíce před porodem
A břicho přesně jak tu píšete, večer jak před porodem a ráno ho hledám ![]()
Tak já po dnešní kontrole od minulé návštěvy 3 kg nahoře
a celkově od začátku těhotenství 4 kg, tak už to začíná ![]()
@Coco_o píše:
Rodinný pas? to slyším úplně poprvé, hlavně na těch stránkách o rodinných pasech jsou vyjmenované kraje, kde to lze uplatnit, liberecký tam bohužel není, takže já mám smůlu.. Jinak dneska jsme konečně objednali kočárek, už se nemůžu dočkata hlavně jsem ráda, že už to pročítání recenzí a všeho mám za sebou.. stokrát jsem finální kočárek změnila, tak snad jsme vybrali dobře
Jaký kočárek jste vybrali?