Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
12.2.13 17:45

@maminkaAMATÉRKA
ahoj, tak to je super, já se pořád k tomu nerozhoupala, nejsem pořád pevně rozhodnuta který :/.. můžu se zeptat jaký sis vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 17:49

@Kikuška87 Úplně chápu, já byla z výběru úplně šílená. Tak se mi dost ulevilo, že to mám za sebou.
Původně jsem chtěla Joggster III, ale nakonec jsem se zamilovala do Hartan topline S, takže budem mít ten. Je na něj 2-3 měsíce čekačka, tak jsem se už musela rozhoupat.
Chtěla jsem pořádnej terénní tank. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 18:16

@Kikuška87
Z jakých vybíráš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
12.2.13 19:22
@maminkaAMATÉRKA píše:
@Kikuška87 Úplně chápu, já byla z výběru úplně šílená. Tak se mi dost ulevilo, že to mám za sebou.
Původně jsem chtěla Joggster III, ale nakonec jsem se zamilovala do Hartan topline S, takže budem mít ten. Je na něj 2-3 měsíce čekačka, tak jsem se už musela rozhoupat.
Chtěla jsem pořádnej terénní tank. :)

Ten je podobný jako ten můj Herqules, pořádný teréňák. Dáš sem nějakou fotečku nebo odkaz na barvu, kterou sis vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.2.13 19:28

Ahojky:-)Ty jo..pěkně..můžu se zeptat na které stránce jsi vybírala a objednávala? Taky bych na to mrkla :) předem díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 19:53

@RadunkaP @Anabellkaa
S barvou to bylo taky pekelný! Moc jsem chtěla tuhle kombinaci: http://malvik.simg.cz/…ton-2013.jpg Ale byl za ní příplatek 115 euro, což mi přišel úlet. Nakonec jsem vybrala tuto: http://www.kiddies24.de/…012721_0.jpg Je mi jasný, že budu kupovat z 90% růžový hadříky, takže aspoň hezky vynikne. :mrgreen:

A objednávala jsem zde: http://www.babyonlineshop.de/ Byl tam za nejlepší cenu. A kamarádka shodou okolností tam taky objednávala Hartan, už ho má doma a vše bez problému. Tak teď jen aby nebyla třeba reklamace… s tou by to bylo trochu komplikované.

Jinak dneska jsme taky začli předělávat pokojíček, už se nemůžu dočkat až bude hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.2.13 20:12

Supér…hezké…díky za odkaz, určitě se ta též mrknu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:14

@RadunkaP
Držím palce ať dobře vybereš! Nemáme to jednoduché. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.2.13 21:31

@kanka80 Copak je s tebou, doufám že je u vás vše v pořádku? Co zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.2.13 21:32

@maminkaAMATÉRKA Moc pěkné vozítko, ten růžový by byl mňam mňam, ale ten co budeš mít je taky moc pěkný a jak říkáš, oblečky malé slečny vyniknou :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.2.13 11:05

@glorča Ahojky, jj, zatím vše ok :kytka: břicho už nebolí, naštěstí :hug: Příští týden jdu na kontrolu ke gynekologovi a objedná mě prý zrovna na ten test cukrovky :poblion: tak jsem zvědavá… Jinak ultrazvuk srdíčka dopadl dobře, jen mě zase vystresovala genetička, že prý z té plodové vody mám 100buněk vpořádku, ale pro jistotu prý tam volala a nechá ještě prověřit dalších 100buněk… :? nechápu proč furt musí do toho šťárat a už se mi fakt zdá, že všichni doktoři se proti mému těhotenství spikli :( No jestli si myslí, že půjdu ve 23.týdnu kvůli nějaké buňce na potrat, tak se teda spletli :pocitac: malou už v bříšku cítím čím dál víc a je to velká bojovnice :hug: když přetrpěla všechny ty debilní zákroky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.2.13 13:32

@kanka80 Tak to už si snad opravdu dělají srandu, ne?!Proboha, tak proč to neudělali rovnou, pokud má nějaké pochybnosti, tomu vážně nerozumím, takhle tě stresovat. Vždyť to mohla rovnou indikovat, ať ti udělají výsledky z více buněk!!!Ach jo, kdyby šlo o jejich dítě či vnouče, tak je všechno hned! Ale bude to dobré, to by snad už něco našli v tom prvním pokusu..Fakt držím palce všechny co mám :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.2.13 13:35

Holky a jaké jste si vybraly zavinovačky, to teď řeším já, chtěla bych nějakou, do které se dá opravdu mimčo zavinout, kdyby bylo neklidné..Líbí se mi od lodgeru ta bavlněná, mám ji vyhlédlou v bazaru a taky jsem našla zn.Red castle babynomade, ta je hodně zajímavá, jde i do autosedačky(taky jsem ji našla v bazaru),nové jsou fakt drahé na tu chvíli…ach jo, kdyby těch věcí nebylo tolik je výběr jednodušší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.2.13 14:47

MaminkaAMATÉRKA: Moc krásný kočárek.

Já jsem nakonec neodolala a mám od jedné paní objednanou tu Manducu. Říkám si, že je to dobrá investice a pak se snad dobře prodá (je žlutá se zelenými kytičkami), takže proti těm hnědým a černým barvám v bazarech v nabídce fakt luxusní.

glorča: Zavinovačku jsem si koupila na bazaru, je to nějaká rychlozavinovačka s méďama na suchý zip, taky myslím, že to na tu chvíli postačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.2.13 14:48

Jaký budete kupovat teploměr? Mám špatnou zkušenost snad se všemi kromě rtuťového, který fungoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí