Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem taky 22.týden, délku ani váhu nám doktor neřekl. jen že je všechno v naprostém pořádku, ale zajímalo by mě to
vzhledem k tomu že už mám šest kilo nahoru by mě zajímalo co z toho je mimčo
a tak dvě kila typuju mám na prsou:)je to síla:)
Ahoj, já byla před dvěma týdny a to jsem byla 19+4 a měli jsme 25 cm a cca 370 gramu, taky mi to prislo dost
Rika se, ze miminka moc rostou po vitaminech mamavit, brala jsem je kazdy den, tak ted uz jen obden.. ![]()
@Coco_o Mě zby zajímalo, kolik pak měří moje mimi, když od hlavy po zadeček má 21,2 cm
.Z těch doktorů téř něco dostat je za trest.
@Anet29 píše:
@Coco_o Mě zby zajímalo, kolik pak měří moje mimi, když od hlavy po zadeček má 21,2 cm![]()
.Z těch doktorů téř něco dostat je za trest.
To jo, kdyby mě nenapadlo se ptát, tak taky nevím vůbec nic.. ono jim asi nedochází, že nás to zajímá, nás berou na těch utz jak výrobek za výrobkem na páse ve fabrice ![]()
Mně by ani doktor neřekl, že je vše v pořádku, kdybych se nezeptala..
Holky mě míru ani váhu taky neřekli
a teď, když si čtu, kolik cm mají ti vaši drobečkové, tak jsem docela zaražená. Na poslední kontrole jsem byla v pondělí. To jsem byla 21+5 a na fotce u UZ je psáno 15,3cm a to se mi zdá jako pěkná blbost
příště se musím zeptat
Mě spíš zarazilo, že mi do diagnozy do zpravy co mi dal napsal, vysoce rizikove tehotenstvi, ale vubec nic mi k tomu nebo o tom nerekl.. ani nevim, ze bych mela neco jinak nebo divne, zatim mam vse ok.. tak nevim, jestli se jen preklepl (coz mi prijde hodne divnej preklep v tak dulezity zprave) nebo nevim, 19. jdu do poradny, tak se schvalne zeptam, proc mam diagnozu vysoce rizik. tehotenstvi ve zprave ![]()
@Coco_o A kolik ti je? Není to třeba kvůli věku? Kdybys byla vysoce riziková, tak by ti určitě dělali nějaká vyšetření nebo tak něco… Každopádně jestli je to překlep, tak pěkně blbý… ![]()
@Aneťák89 píše:
@Coco_o A kolik ti je? Není to třeba kvůli věku? Kdybys byla vysoce riziková, tak by ti určitě dělali nějaká vyšetření nebo tak něco… Každopádně jestli je to překlep, tak pěkně blbý…
Je mi 26, tak si myslím, že kvůli věku určitě ne.. ![]()
@Coco_o Jasně, jen mě to napadlo
V tom případě to ale nechápu… Až zjistíš co a jak tak dej vědět, docela mě to zajímá… ![]()
@Coco_o píše:
Mě spíš zarazilo, že mi do diagnozy do zpravy co mi dal napsal, vysoce rizikove tehotenstvi, ale vubec nic mi k tomu nebo o tom nerekl.. ani nevim, ze bych mela neco jinak nebo divne, zatim mam vse ok.. tak nevim, jestli se jen preklepl (coz mi prijde hodne divnej preklep v tak dulezity zprave) nebo nevim, 19. jdu do poradny, tak se schvalne zeptam, proc mam diagnozu vysoce rizik. tehotenstvi ve zprave
Taky jsem si četla tu zprávu a je tam taky něco, co se mi nelíbilo a Dr. k tomu nic neřekl. Možná se to dozvíme právě až v té poradně. Taky se zeptám.
@Anabellkaa píše:
Taky jsem si četla tu zprávu a je tam taky něco, co se mi nelíbilo a Dr. k tomu nic neřekl. Možná se to dozvíme právě až v té poradně. Taky se zeptám.
Ty si vlastne byla taky u sramka prede mnou.. co mas v diagnoze? nehodil ti tam taky vysoce rizik. tehot.?
ze by to ten den hazel kazdymu vis
podle nalady ![]()
@Coco_o píše:
Ty si vlastne byla taky u sramka prede mnou.. co mas v diagnoze? nehodil ti tam taky vysoce rizik. tehot.?![]()
podle nalady
Ne, to by mě taky vyděsilo. Bylo to něco o placentě..
@Coco_o píše:
Ty si vlastne byla taky u sramka prede mnou.. co mas v diagnoze? nehodil ti tam taky vysoce rizik. tehot.?![]()
podle nalady
A kdo je vlastně tvůj gynekolog?
@Aneťák89 píše:
@Coco_o Jasně, jen mě to napadloV tom případě to ale nechápu… Až zjistíš co a jak tak dej vědět, docela mě to zajímá…
No to mě taky teda!! ![]()